Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

schimbarea la fata a unui xj 89

axxamd

Postări Recomandate

va salut

am reusit sa schimb esteticul xj-ului meu dupa 2 saptamani de concepere, desenare, modificare, iar desenare, etc etc. Mereu imi parea ca parca iese mai bine altfel, parca e prea incarcat, parca e prea strident, etc etc, asa ca am facut o ultima varianta pe care am si pus-o in aplicare si vroiam sa v-o prezint si voua. De altfel, chair va rog sa faceti comentarii si pareri la noua fata a XJ-ului, chiar ma ajuta la conceperea de noi grafici. Mentionez ca in afara de asta, vor mai aparea cateva logo offroad aplicate care sa mai rupa putin din culorea monotona de acum

Va multumesc pentru eventualele pareri contra

Editat de axxamd
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: schimbarea la fata a unui xj 89

Salutari !

Imi place design-ul conceput, aspectul 3D face mult. Poate as mai fi bagat ceva nuante de rosu si orange, ca sa para mai "flamed".

Dar e masina ta, deci parerea ta trebuie sa predomine. Cel mai mult imi place insa ca ai reusit cu un simplu aerograf sa-ti transformi masina din cinci in trei usi... :ha:. Este priceless...

Mai ales ca versiunea in trei usi mi se pare mai cool oarecum, fiind mai rara.

Stima,

Dragos

Link spre comentariu

nu imi dau seama sigur daca faza cu aerografu e la gluma sau nu, dar nu este nidecum aerograf, este infoliata 100% iar pe geamuri este windows graphics ( autocolant cu microperforatii ), iar la faza cu rosu si orange sa dea spre flame, asa este, sigur, dar am stat mult si m-am gandit.... s-o fac 4x4 offroad sau need for speed :D asa ca am renuntat la foarte multe culori pe ea

orisum, merci de parere. Parca in realitate arata mai bine culoare totusi

Link spre comentariu

Salut !

Aerograful nu a fost la gluma, doar faza cu usile, din cinci in trei...

Oricum, stiu cat e de munca la asa ceva, pe vremuri faceam machete functionale de mai orice, plus aero si navomodelism, iar cand vrei sa faci treaba buna, si vopsitul cere putin efort, sabloane, potriviri, suprapuneri, etc.

Oricum, respect pentru munca si rezultat !

Bye !

Dragos

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare