Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

ARO EXPERIENCE DAYS - 2/4 iulie

KeO

Postări Recomandate

Dragi tovarasi de suferinta,

In sfarsit a sosit momentul sa anuntam evenimentul mult asteptat, si anume cea de-a 3-a editie a ARO EXPERIENCE DAYS.

Cel de-al treilea eveniment din calendarul intalnirilor, si primul care se va si tine, ne da prilejul ca odata pe an sa ne intalnim cat mai multi pasionati ai acestei marci pentru a ne putea cunoaste, reintalni, impartasi idei, impresii...si de ce nu, a descoperi sau a redescoperi aceasta uimitoare masinarie care este ARO.

Totodata, si noi, utilizatorii ei, avem ocazia sa experimentam, invatam sau aprofundam ceea ce inseamna exploatarea acestei masini, pentru a avea satisfactii cat mai mari si mai multe, in urma muncii depuse de fiecare dintre voi pentru a va aduce sau pastra in cea mai buna stare, partenerul de incredere ARO.

Asadar, detinatori, pasionati, entuziasti, admiratori si chibiti ai acestei marci, sunteti invitati de ARO CLUB ROMANIA la a 3-a editie a acestui eveniment, precum si la aniversarea a 2 ani de club.

restul discutiei il gasiti aici:

http://www.aro4x4.net/smf/viewtopic.php?f=19&t=5724

va asteptam cu sau fara ARO.

ARO CLUB ROMANIA

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• 1 lună mai târziu...

Re: ARO EXPERIENCE DAYS - 2/4 iulie

ARO CLUB ROMÂNIA ÎMPLINEŞTE DOI ANI...

Ø ORIUNDE?!Da, dar mai ales în Câmpulung-Muscel!

Ø ORICÂND?!Desigur, dar în special pe 2-4 iulie 2010!

La doi ani de la înfiinţarea clubului, membrii ARO CLUB ROMÂNIA se pregătesc de un eveniment devenit deja tradiţional. ARO EXPERIENCE DAYS înseamnă un weekend de offroad, în care pasionaţii mărcii au ocazia să îşi prezinte maşinile, să îşi testeze abilităţile la volan şi mai ales să trăiască experienţe noi pe cărări de munte, cu acest model românesc ale cărui performanţe au fost practic uitate de români.

Evenimentul se va desfăşura în apropierea locului de baştină al mărcii, lângă Câmpulung-Muscel, în localitatea Lereşti, reunind membrii clubului, prieteni şi simpatizanţi ai mărcii. Caravana va lua startul sâmbătă, 3 iulie şi îşi propune să străbată Masivul Iezer-Păpuşa, cu un traseu de anduranţă în prima zi şi un traseu mai scurt, dar mai tehnic, în cea de-a doua.

Întâlnirea precedentă a membrilor ARO CLUB ROMÂNIA a avut loc pe Transalpina, cea mai înaltă şosea din România, pasionaţii ARO traversând munţii de la Sud la Nord, pe drumul regelui.

ARO CLUB ROMÂNIA a fost înfiinţat în iulie 2008 şi reuneşte peste 1.000 simpatizanţi ai mărcii, din tări precum Argentina, Brazilia, Cehia, Germania, Malta, Portugalia, Rusia, S.U.A.

Monica Necula

pr[at]aro4x4.net

ARO CLUB ROMANIA

Link spre comentariu

Draga Mihai, faptul ca aceste evenimente sunt promovate de presa este un lucru bun pentru posesorii de Aro, care altminteri sunt vanati din toate partile de politie, RAR, ARR, finante, etc.

Usor deranjanta este modul de comparare cu alte masini imperialiste participante la eveniment, printre care un Defender din 1986 si un G din 1987. A mai fost si un L200 nou, cu cauciucuri de strada. Asta avea electronica dar nu avea cauciucuri...

"...Desigur, comparatia cu aceste masini moderne nu este tocmai obiectiva din punct de vedere jurnalistic..."

"...electronica G-ului facea ca masina sa se comporte cu o eficienta clinica in off-road, necesitand o contributie personala foarte mica din partea celui de la volan. La fel ca si pescuitul cu dinamita, reusita este asigurata aproape de 100%, dar nu e deloc distractiv si nu-i impresionezi pe cei din jur..."

Cat de modern poate fi un G din '87? Dar un Defender din '86? Si cata electronica pot avea ele? Oricare dintre Aro-urile prezente putea merge la fel de bine ca G-ul sau Defenderul, daca ar fi avut cauciucuri MT. Unele au avut altele nu, de aici si unele diferente.

Cu stima,

Vlad, proprietarul G-ului din '87, plin de electronica :x

PS: m-am simtit excelent in compania unor oameni pasionati de o marca auto romaneasca intrata deja in istorie!

Puch 280GE
Link spre comentariu

in calitate de participant ,pot spune ca a fost o AED plina ,am avut vaduri,sleauri cateva ravene,noroi,bolovani si busteni pe traseu dar nu ne-au impiedicat sa mergem mai departe :2dr

baciudibaciu
Link spre comentariu

Un story de la Aro Experience Days, asa cum l-am trait eu:

http://www.topgear.ro/blog/2010/07/aro-senzatii-tari-romanesti/

http://img208.imageshack.us/img208/5926/aro217.jpg

Multumim, Mihai ! si oricand vei avea placerea sa ne fii alaturi, te asteptam cu drag.

@Vlad, sper ca l-ai iertat pentru greseala tehnica. acum, sincer sa fiu, nici eu nu mi-am dat seama de cand e G-ul tau, dar se tine bine, si pare mult mai tanar. si probabil, in afara de tine, 90% dintre participanti au gandit ca mine si Mihai. iar scopul intalnirii nu a fost sa ne masuram electronicele. sper ca v-a facut placere si voua, celorlalti cu "imperialiste" si va mai asteptam cu noi, ca mai stim trasee de orice categorie. masini si "sange in instalatie" sa fie... :)

toate cele bune!

George

ARO CLUB ROMANIA

Link spre comentariu

• 2 săptămâni mai târziu...

Nea Baciu ... da un up-grade la avatar nu faci si matale?

uite acile sursa de inspiratie, pozele facute de Alex

http://picasaweb.google.com/ionitac/AED2010Alex#

Nu bre : IMI PLACE ASTA CARE ESTE ACU"

baciudibaciu
Link spre comentariu

• 9 luni mai târziu...

poti sa-ti faci pentru sfarsitul lui iunie. fii atent la ce se intampla in jur... :grin:

parca esti prezent si pe forum la aro, nu? citeste mai atent... :x

ARO CLUB ROMANIA

Link spre comentariu

• 2 săptămâni mai târziu...
  • 9 luni mai târziu...
  • Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare