Vizitator nivareloaded Postat Mai 24, 2010 Partajează Postat Mai 24, 2010 http://picasaweb.google.com/craciun9999/20100523LaculVulturilor# Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
LorDeko Postat Mai 24, 2010 Partajează Postat Mai 24, 2010 Re: Cu nivele la Lacul Vulturilor http://picasaweb.google.com/craciun9999/20100523LaculVulturilor# pe craciun999 il cunosc :D Am fost mai demult pe un traseu cu bicla impreuna cu el,un prieten de-al lui si multi prieteni din partea mea :D. Si-a luat Niva? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator nivareloaded Postat Mai 24, 2010 Partajează Postat Mai 24, 2010 Re: Cu nivele la Lacul Vulturilor Salut! Nu si-a luat niva, dar a fost cu noi. Suntem prieteni de ceva vreme. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
LorDeko Postat Mai 24, 2010 Partajează Postat Mai 24, 2010 Re: Cu nivele la Lacul Vulturilor Nice! din poze inteleg ca ati luat-o spre Tabla Butii apoi ati coborat in dreapta.... Cum e drumul ala? E interesant ? Noi am fost pe Chiojd-Lacul Vulturilor. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dacosul Postat Mai 24, 2010 Partajează Postat Mai 24, 2010 Re: Cu nivele la Lacul Vulturilor Unde este lacul asta?foarte frumos Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
LorDeko Postat Mai 24, 2010 Partajează Postat Mai 24, 2010 Re: Cu nivele la Lacul Vulturilor Unde este lacul asta?foarte frumos In muntii Siriului.aparitin de jud Buzau. Vezi pe google earth mai detaliat Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator nivareloaded Postat Mai 24, 2010 Partajează Postat Mai 24, 2010 Re: Cu nivele la Lacul Vulturilor Din Tabla Butii am coborat in dreapta, cum ai intuit si tu. Drumul a fost ok, desi am balaurit un pic prin padure. Daca vrei trak-ul pot sa ti-l trimit! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nivaforever Postat Mai 24, 2010 Partajează Postat Mai 24, 2010 Re: Cu nivele la Lacul Vulturilor :g Super masini, super iesire. :br:br:br cind o sa fiu mare.....o sa-mi iau tot niva Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
LorDeko Postat Mai 24, 2010 Partajează Postat Mai 24, 2010 Re: Cu nivele la Lacul Vulturilor Din Tabla Butii am coborat in dreapta, cum ai intuit si tu. Drumul a fost ok, desi am balaurit un pic prin padure. Daca vrei trak-ul pot sa ti-l trimit! N-am GPS, imi pare rau. doar cu o mica harta, in rest Google earth la greu :wink: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dragos nivaru Postat Mai 25, 2010 Partajează Postat Mai 25, 2010 Re: Cu nivele la Lacul Vulturilor Salut! Aici aveti trakul traseului facut de noi duminica. yo9gdj Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Nivaru Postat Iulie 20, 2010 Partajează Postat Iulie 20, 2010 Re: Cu nivele la Lacul Vulturilor Salut! Aici aveti trakul traseului facut de noi duminica. si pot sa folosesc trakul asta pe GPS? daca da orice GPS? si cum se face Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator nivareloaded Postat Iulie 21, 2010 Partajează Postat Iulie 21, 2010 Re: Cu nivele la Lacul Vulturilor noi am folosit acest track pe gps garmin vista. l-am transformat din formatul kmz facut in google earth in format acceptat de garmin folosind programul dat jos de pe net gratuit : expert gps. daca ai gps garmin te pot ajuta. La alt gps nu ma descurc. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
madiorsv Postat Iulie 21, 2010 Partajează Postat Iulie 21, 2010 Re: Cu nivele la Lacul Vulturilor Ma repet .........pacat de tara asta minunata ONE LIFE. LIVE IT ! Pajero V 6 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate