avolocaru Postat Mai 25, 2010 Partajează Postat Mai 25, 2010 Preluat de pe radioamator.eu: "A fost spart magazinul RONEL, din Ploiesti, al tatalui meu, YO9BFP. Rog pe toti colegii radioamatori si neradioamatori sa imi semnaleze imediat daca anumite persoane ofera urmatoarele aparate la pret de chilipir: -statii CB modele Jopix Omega, Intek 200 Plus, Allamat295, Allamat296, Alan 42; -antene CB mobile diverse modele; -statii VHFsh ; -analizor de antene RigExpert AA200; -Bormasini profesionale si truse de scule. Pentru informatii ce vor duce la prinderea faptasilor ofer persoanei ce le va da 1000 Euro si sper ca persoanele in cauza sa fie prinse si judecate. Multumiri tuturor, Cristi, YO3GDI." Pentru conformitate, mesajul a fost gasit aici:http://www.radioamator.eu/index.php?topic=2216.new;boardseen#new si cred ca e util sa il raspandim acolo unde pot sa apara aceste aparate. Sper ca acest subiect nu contravine regulamentului. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate