ddl Posted May 25, 2010 Share Posted May 25, 2010 Salutere, Sunt nefericitul posesor al unui Pajero Sport din 2004, care are un geam stanga fatza spart de o piatra naravasa de pe drumurile patriei noastre. Stie cineva unde pot gasi un atelier de dezmembrari auto de Mitsubishi? (Cluj sau Constata, preferabil) Am gasit la Gimarom ceva dar nu sunt originale si nu vreau sa am surprize. Multumesc Pajero Sport 2,5 Toyota Corolla 1,6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
mad79 Posted May 26, 2010 Share Posted May 26, 2010 Re: geam lateral Pajero Sport 2004 poti sa cauti la Ager in Bucuresti, preturile la originale o sa te dea pe spate, eu caut o luneta care costa 3200 ron originala.:uameni Link to comment Share on other sites More sharing options...
Darius Posted May 26, 2010 Share Posted May 26, 2010 Re: geam lateral Pajero Sport 2004 Fara intentia de a-i face reclama, poti sa incerci cu incredere geamurile de la Gimarom(actualmente Pilkington). Eu am cumparat de la ei un parbriz cu incalzire de Mitsu cu 700 de lei, in timp ce originalul costa peste 3.000 de lei. Il am deja de peste un an si nu am avut nicio problema. "Umblati cu bine!" Link to comment Share on other sites More sharing options...
asfalttango Posted May 26, 2010 Share Posted May 26, 2010 Re: geam lateral Pajero Sport 2004 Parbriz fata am schimbat si eu...fara incalzire tot la 700 ron. Luneta am asteptat aproape 5 luni ...ca sa nu o iau cu 3500 ron. Prin urmare daca ai gasit geam..original,neoriginal....pune-l pe masina:h5 Invata din experienta altora....ca pina inveti din a ta...mori. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mihaila Posted May 26, 2010 Share Posted May 26, 2010 Re: geam lateral Pajero Sport 2004 Alt exemplu de ''nesimtire romaneasca'', in speta cei de la mitsu Deva: luneta 1900 lei, montaj si chedere inca vreo 500, parbriz cica incalzit :uameni 1300 lei, chedere si ornamente inca vreo 700.... preturi fara tva, desigur. Asa ca, fuga iute la auto vim, si rezolvat cazul in felul urmator: parbriz normal 250 lei si luneta 380 lei, montaj inca o suta. Made in Spain. Preturi finale. Stiti ce misto se vede prin ele???? Prietene, nu mai sta pe ganduri... ca de diferenta de pret atatea chestii utile iti poti lua! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ddl Posted May 27, 2010 Author Share Posted May 27, 2010 (edited) Re: geam lateral Pajero Sport 2004 Am dat comanda la Gimarom, azi vine in Constanta. 141 lei Va anunt cat a fost si manopera dupa ce il pun sus. mersi de sfaturi. revin cu detalii: geam fata stanga 161 lei (cu transport inclus) manopera 50 lei orice centru Pilkington (24 in tara) Edited May 28, 2010 by ddl Pajero Sport 2,5 Toyota Corolla 1,6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts