SilenceDJ Postat Mai 25, 2010 Partajează Postat Mai 25, 2010 Am gasit la birou un acumulator bigbat si as vrea sa stiu cu ce anume il pot reincarca. Am citit ceva pe net dar nu scrie niciunde cum as putea face asta si genul acesta de acumulator se foloseste pentru camerele video sau sisteme de supraveghere....probabil cand se intrerupe curentul ...habar n-am. Deci daca stiti cumva cu ce l-as putea incarca si modul corect in care s-o fac va rog ajutati-ma. mersi anticipat Never stop exploring Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius C alias Turagmes Postat Mai 25, 2010 Partajează Postat Mai 25, 2010 Re: cum incarc un acumulator? il incarci la tensiunea de 12 V la un curent egal cu 10% din curentul debitat de baterie......adica 10% din 7 A :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Lipoveanu Postat Mai 25, 2010 Partajează Postat Mai 25, 2010 Re: cum incarc un acumulator? masori cu multimetru .... daca are sun 10v e problem .... o incarci totusi la 13,5v-13,8v ... dupa 1-2 ore ar treb sa-ti arate 12,5-13v ..... daca nu e asa ..... nu au aruncat-o degeaba ... cumpar oblon patrol 260 la 2 usi ...!!!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
SilenceDJ Postat Mai 25, 2010 Autor Partajează Postat Mai 25, 2010 Re: cum incarc un acumulator? Si cu ce as putea-o incarca? banuiesc ca incarcatorul pentru bateria de masina nu e bun findca are alt amperaj cu ce altceva as putea? Mi bun pentru serile de picnic de la pescuit cand mai stai la un paahrel :D Never stop exploring Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Plitz Postat Mai 25, 2010 Partajează Postat Mai 25, 2010 Re: cum incarc un acumulator? Exista incarcatoare speciale pt acumulatori cu gel (adica nu are electrolit lichid), nu pune redresor auto ca se ancalzeste rau si se umfla ca un pepene - experienta proprie. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
abrudila Postat Mai 25, 2010 Partajează Postat Mai 25, 2010 Re: cum incarc un acumulator? una bucata am facut-o prastie (la propriu a sarit cam 1,5-2 dupa ce am lasat redresorul vreo 2 ore pe ea), cealalta o incarc cu o sursa de back-up (similara cu cea pentru desktop-uri) eu o folosesc la o masina de infiletat bosch pe 12 V si merge mult si bine :ypu si Patrol, dar inca nu pe deplin functional :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
robidesign Postat Iunie 7, 2010 Partajează Postat Iunie 7, 2010 (editat) Re: cum incarc un acumulator? Eu am incarcat dinastea cu redresor auto dar din ala ca incarca cu amperaj mic. Nu pusca si nu are nicio treaba. In schimb daca au scos-o respectivii de unde or fi scos-o inseamna ca nu mai e buna. Mai mult ca sigur ca este si un pic umflata pe la capete. Acelea sunt baterii de ups-uri. De obicei cand se schimba sUnt gata de tot. Oricum exista ups-uri cu mai mult de 2 baterii de genul asta in ele, si cand o sa am de inlocuit baterii in unu cu mai mult de 2 batrii atunci o sa caut una "buna de picnic" si iti trimit un pm sa ne intalnim sa tio dau. Daca te grabesti si ai nevoie mai repede gasesti pe ocazii la vreo 60 de lei. Numai bine! PS : SUnt bune la padure si eu folosesc cand merg cu cortul si imi pun o lampa dinaia de reparat masini cu neon. Te tine toata noaptea :D Editat Mai 7, 2016 de Astral Don't hate the player, hate the game! Toyota Hilux Vigo 3.0 D4D Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
SilenceDJ Postat Iunie 8, 2010 Autor Partajează Postat Iunie 8, 2010 Re: cum incarc un acumulator? Mersi Robi , asta din pacate am incercat cu de toate sa o incarc , e moarta complet complet . Never stop exploring Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bogthebat Postat Iunie 8, 2010 Partajează Postat Iunie 8, 2010 Re: cum incarc un acumulator? Fa o poza sa vad unde sunt bornele si cum arata, si daca e ce ma gandesc, am eu incarcator.:h5 "Do nothing, be nothing, say nothing ...and you will avoid criticism" Disco 2, TD5 HSE, 02 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
SilenceDJ Postat Iunie 8, 2010 Autor Partajează Postat Iunie 8, 2010 Re: cum incarc un acumulator? e uscat de tot Bogdan , mersi :( am avut un electrician langa mine si a tot incercat diferite smecherii si tot fara rezultat, cum a zis Robi , a fost aruncat de rau. Never stop exploring Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bogthebat Postat Iunie 9, 2010 Partajează Postat Iunie 9, 2010 Re: cum incarc un acumulator? No-apoi tzapa-l mah:grin: "Do nothing, be nothing, say nothing ...and you will avoid criticism" Disco 2, TD5 HSE, 02 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
SilenceDJ Postat Iunie 9, 2010 Autor Partajează Postat Iunie 9, 2010 Re: cum incarc un acumulator? Da sefu'!!! Sa traiti :grin: L-am dat si eu mai departe...la Rosal. Si ce bine imi prindea mie un acumulator dinala la pescuit....asta e. Mersi tuturor pentru raspunsuri:h5 Never stop exploring Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
robidesign Postat Iunie 9, 2010 Partajează Postat Iunie 9, 2010 (editat) Re: cum incarc un acumulator? Am baterii de genul ala numai ca is de 70Ah si vreo 20kg, iar nu prea ii rentabil din proprie experienta zic sa o cari dupa tine pe la padure. Momentan nu am de 7,2Ah.... in momentul in care am te caut cum iti ziceam. PS pana atunci cumpara-ti plute dinalea fosforescente :ha: Editat Mai 7, 2016 de Astral Don't hate the player, hate the game! Toyota Hilux Vigo 3.0 D4D Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
SilenceDJ Postat Iunie 10, 2010 Autor Partajează Postat Iunie 10, 2010 Re: cum incarc un acumulator? He he he Robi , binenteles ca pescuiesc cu plute cu licurici , am si frontala pe cap de la @suparici , am si lampa cu carbid dinaia de miner , insa mi-era buna si una deasta la masa cand bem una alta si suntem mai multi....:2dr P.S. cat costa un acumulator dinala de-a tau? Never stop exploring Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
uzi Postat Iulie 22, 2010 Partajează Postat Iulie 22, 2010 Re: cum incarc un acumulator? SilenceDJ pana iti faci rost de un acumulator bun poti sa incerci alta varianta iei cateva leduri albe le legi in paralel pui la intrare o rezistenta de 450 ohmi si le alimentezi de la masina Cei ce simpt a offroad-ului chemare pe asfalt sunt vesnic pierduti Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
SilenceDJ Postat Iulie 22, 2010 Autor Partajează Postat Iulie 22, 2010 Re: cum incarc un acumulator? Mersi Uzi de pont , intre timp am primit de la robi 2 acumulatori foarte buni . Ii incarc cu redresorul si am pus pe unu dintre ei o lampa deaia de neon pentru verificcat masina. e nemaipomenita nici nu consuma mult , si dda lumina buna , alba Never stop exploring Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate