grasuxxl Postat Mai 25, 2010 Partajează Postat Mai 25, 2010 o iesire - ocazie de a-ti face noi prieteni si de a-ti cunoaste limitele ( tale si ale masinii) Minunatii munti ai Vrancei, dar acoperiti de noroi... plecarea.. de pe asfalt... [ATTACH]77346[/ATTACH] primul contact cu natura... [ATTACH]77349[/ATTACH] si incepe noroiul... [ATTACH]77355[/ATTACH] [ATTACH]77360[/ATTACH] [ATTACH]77361[/ATTACH] Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
grasuxxl Postat Mai 25, 2010 Autor Partajează Postat Mai 25, 2010 Re: in muntii vrancei altele... [ATTACH]77367[/ATTACH] [ATTACH]77369[/ATTACH] [ATTACH]77370[/ATTACH] Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
LorDeko Postat Mai 25, 2010 Partajează Postat Mai 25, 2010 Re: in muntii vrancei Frumos pe acolo. Ar fi interesant sa venim noi cei din Ploiesti tup tup prin munti pana in Vrancea, apoi sa continuam in sus :wink: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
grasuxxl Postat Mai 26, 2010 Autor Partajează Postat Mai 26, 2010 Re: in muntii vrancei va asteptam Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
fyn11 Postat Mai 26, 2010 Partajează Postat Mai 26, 2010 Re: in muntii vrancei Care a fost traseul? Data viitoare daca dati un semn as putea sa va insotesc si eu. Daihatsu Rocky 2.8td since '85 Mitsu Pajero 3.2did since '08 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
grasuxxl Postat Mai 26, 2010 Autor Partajează Postat Mai 26, 2010 Re: in muntii vrancei traseele au fost destul de scurte, cca 2-3 ore in jurul lepsei. a fost prima oara cand am iesit in aceasta formatie si a fost mai mult de a ne cunoaste intre noi, masinile si capacitatile fiecaruia. mi-ar face placere sa fim mai multi pt ca trasee sunt multe si frumoase. tu ce stii in zona de munte? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
fyn11 Postat Mai 26, 2010 Partajează Postat Mai 26, 2010 Re: in muntii vrancei traseele au fost destul de scurte, cca 2-3 ore in jurul lepsei. a fost prima oara cand am iesit in aceasta formatie si a fost mai mult de a ne cunoaste intre noi, masinile si capacitatile fiecaruia. mi-ar face placere sa fim mai multi pt ca trasee sunt multe si frumoase. tu ce stii in zona de munte? Nici eu nu stiu trasee-dar de vreo 3 ani merg cu tatal meu la vanatoare pe langa loc Mera,Nereju,Naruja; si de obicei mergem iarna (mai mult pe jos, cu masina nu mai ai cum urca). Sunt ceva foriestere pe acolo Daihatsu Rocky 2.8td since '85 Mitsu Pajero 3.2did since '08 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
rechinu Postat Mai 26, 2010 Partajează Postat Mai 26, 2010 Re: in muntii vrancei Da,am fost si eu prin zona... Desi am mers haotic fara un scop precis,a iesit super misto.Sper sa ne pastram obiceiul si sa facem gasca si mai mare.Cei care sunt interesati de astfel de iesiri ii rog sa ma sune sau sa imi trimita un mesaj cu numarul de telefon pe PM.Asa vom reusi sa comunicam in timp real. Mai sunt fotografii pe care sper sa le postam cat mai repede. LIVE FREE OR DIE! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
grasuxxl Postat Mai 26, 2010 Autor Partajează Postat Mai 26, 2010 (editat) Re: in muntii vrancei spre bucuria prietenilor, adug si un filmulet... OqO3cV47s2I Editat Mai 26, 2010 de Astral Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cabrio Postat Mai 26, 2010 Partajează Postat Mai 26, 2010 Re: in muntii vrancei Intr-adevar, a fost o "ieseala" reusita, prima in aceasta formatie dintre cele ce vor urma de acum inainte... Asteptam cu mare drag ca si alti colegi cu "pasiuni" off.road sa ne insoteasca... Pun si eu cateva poze. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cabrio Postat Mai 26, 2010 Partajează Postat Mai 26, 2010 Re: in muntii vrancei alte poze... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
grasuxxl Postat Mai 26, 2010 Autor Partajează Postat Mai 26, 2010 Re: in muntii vrancei ... ca sa-mi iau revansa... [ATTACH]77519[/ATTACH] [ATTACH]77517[/ATTACH] [ATTACH]77513[/ATTACH] [ATTACH]77514[/ATTACH] [ATTACH]77515[/ATTACH] Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nessum Postat Mai 26, 2010 Partajează Postat Mai 26, 2010 Re: in muntii vrancei :wink: Noi cei din Ploiesti-PH ne gandim f. serios ca in viitorul apropiat sa va facem o vizita prin muntii! :2dr :h5 "tup, tup" vorba lui @LorD Eko Toyota LJ 70 Transsylvania Off Road Club www.helpdani.eu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nivaforever Postat Mai 26, 2010 Partajează Postat Mai 26, 2010 Re: in muntii vrancei Faina iesire, superbe peisaje. Cum s-a comportat Niva in conditiile acestea? Niste trasee excelente sunt pe traseul Lepsa - Ojdula. Le-a explorat cineva? Zonele alea merg explorate in weekend, ma gindesc la o iesire de doua, trei zile, "cazare" la cort, gratarel, protap, ...... chestii de genul asta care sa innebuneasca toti ursii din zona. cind o sa fiu mare.....o sa-mi iau tot niva Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cabrio Postat Mai 26, 2010 Partajează Postat Mai 26, 2010 Re: in muntii vrancei Drumul de la Lepsa la Ojdula e asfaltat, dar sunt ceva drumuri forestiere pe langa.. Traseu frumos de tot este Lepsa - Poiana Sarata(Oituz), adica 30 km de drum forestier... acum trei saptamani era inca zapada. Tovarasul XXL are dreptate... filmul evenimentelor e cam asa: Vitara mea a ramas de cateva ori in noroi, noroc de Rechinul care are permanent sufele pregatite... In cele din urma distractia e maxima... Din pacate Niva a abandonat traseul din cauza unor probleme la ambreiaj, dar o sa revina sigur cu forte proaspete... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
rechinu Postat Mai 27, 2010 Partajează Postat Mai 27, 2010 Re: in muntii vrancei Trasee sunt cate vreti voi,super misto si ptr toate puterile. Unele nu duc nicaieri sau in cel mai fericit caz intr-o exploatare forestiera unde oamenii sunt bucurosi sa stea de vorba cu tine si sa te indrume, atata vreme cat respecti cateva reguli de bun simt,sa nu le strici pajistile sau sa le sperii animalele,altele chiar au finalitate si chiar una fericita;vezi traseul propus de Cabrio,Lepsa-Poiana Sarata unde se mananca niste mici pe cinste.dupa jumatate de zi de mers pe drumuri forestiere.Se pot face si trasee de doua zile cu campare fie la cort,fie la cabane functie de gusturi.Daca v-am trezit interesul astept reactii! LIVE FREE OR DIE! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
doctoru Postat Mai 27, 2010 Partajează Postat Mai 27, 2010 Re: in muntii vrancei Parca m-as baga si eu la o iesire, dar din pacate deocamdata nu am anvelope potrivite. Daca aveti chef sa trageti de un Mitsu, vin si eu. La cat de cald este afara cred ca s-au mai uscat noroaiele.. Daca vreti sa stati la cort, atunci chiar ca vin. In plus cred ca mai am RB de la Covasna Trophy, trebuie sa le caut. O sa urmaresc topicul :h5 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius C alias Turagmes Postat Mai 27, 2010 Partajează Postat Mai 27, 2010 Re: in muntii vrancei Vali...RB-ul de la Covasna Trophy....nu prea bate pana in acele zone pe mine ma bate capul de un drum pana sus la statia meteo din Lacauti....si de acolo sa merg spre Siriu....:grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
rechinu Postat Mai 27, 2010 Partajează Postat Mai 27, 2010 Re: in muntii vrancei Am fost la Lacauti,dar cu rucsacul in spate,din vrancea nu cred ca este nici un drum forestier care sa ajunga pana acolo,dar ma interesez.Auzisem ca ar fi ceva dar dinspre Covasna,nu stiu exact.Daca aflati ceva dati un semn,eu ma bag LIVE FREE OR DIE! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
lucian munteanu Postat Mai 27, 2010 Partajează Postat Mai 27, 2010 Re: in muntii vrancei Doctore, Lepsa -Poiana Sarata nu l-ai facut niciodata(e foarte frumos si nu e greu), la CV am facut Ojdula -Poiana Sarata,,,,,v-as fi asteptat in virf cu placere ( si cu mici :grin:) dar in week asta sunt plecat in Bucuresti,,,,data viitoare dati-mi si mie un semn,,,,,Mult NOROI!!!! Patrol Y60 1992 IMG-eu... under construction Mercede G W463 1995 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
rechinu Postat Mai 27, 2010 Partajează Postat Mai 27, 2010 Re: in muntii vrancei Revin cu informatii despre Lacauti.Am sunat la un prieten din zona care mi-a confirmat ca exista un drum forestier ce ajunge la statia meteo Lacauti,dar nu stie starea lui.Mi-a promis ca se va interesa la ocolul silvic.In principiu se ajunge in comuna Naruja,apoi Nistoresti pana se termina casele:de aici prin padure,pe drumuri forestiere si se "tine dreapta"Cat despre noroaiele de care vorbea colegul,nu-ti fa griji le gasesc dupa miros,se leaga de mine ca boala de omu sanatos:grin: LIVE FREE OR DIE! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius C alias Turagmes Postat Mai 27, 2010 Partajează Postat Mai 27, 2010 Re: in muntii vrancei suna interesant....abia astepta sa ajung la statia meteo ...pe roti :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
doctoru Postat Mai 27, 2010 Partajează Postat Mai 27, 2010 Re: in muntii vrancei Am zis ca daca stateam 2 zile poate faceam si ojdula-poiana sarata ca sigur e plin de noroi.. Mariusee, ne bagam?? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
rechinu Postat Mai 28, 2010 Partajează Postat Mai 28, 2010 Re: in muntii vrancei O Poiana Sarata bagam cand vrei tu,merge si intr-o zi obisnuita,ne vedem undeva la jumatatea drumului sau la lepsa si mergem nu-i problema cat despre cort e cam nasol,la munte ploua de 3 ori intr-o zi,dar daca strangem gasca eu ma bag.Cat e s-o punem gospodareste de un gratar si ceva vin de vrancea:2dr Merge si wekendul acesta,am vorbit cu Cabrio si a zis ca in principiu se baga si el. LIVE FREE OR DIE! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Cristi Chiscop Postat Mai 29, 2010 Partajează Postat Mai 29, 2010 Re: in muntii vrancei Am venit aseara de la Brasov catre Onesti si in zona P. Sarata a plouat ..... jale ! Cel mai bun dentist din tara, Fac dinti si la PLANETARA ! Vitara - "91 - de rupt prin padurile patriei Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate