Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

in muntii vrancei

grasuxxl

Postări Recomandate

• Răspunsuri 575
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Re: in muntii vrancei

Avind in vedere ca masina mea a mai fost pe acolo, poate ma primiti si pe mine! Ce ziceti? Poiana Sarata nu e chiar atit de departe pentru platforma mea.

Cit mai aproape de imposibil !
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Dac-ule, oricine e binevenit. Cum zicea si "rechinu", comunicarea in timp real e cu telefonul; Am plecat in traseu abia la ora 4, daca stiam ca vii te asteptam..

Una peste alta am schimbat traseul. Am plecat din Cotofanesti (Adjud-Onesti) catre Balca pe principiul "tot inainte ca stiu eu o scurtatura :ha:" nu ne-a interesat unde ajungem si cand ne intoarcem.

Nu mai zic nimic pana nu vad niste poze :ft ... Decat atat: Balca-Pralea SE POATE! :wink:

Link spre comentariu

Hai ca a fost tare,da sunca lu ”doctoru” ,prajita in tepuse si-a facut toti banii.Chiar mi-a placut, trasee misto,baietii misto,avem de treaba pe viitor.O sa revin si cu niste poze ca n-am reusit inca.Data viitoare sper sa ne strangem mai multi ca doar suntem vecini.,,de judet :ha::y si sa o facem si mai tare. La cate drumuri sunt avem treaba de nu ne vedem capul.:banana

LIVE FREE OR DIE!
Link spre comentariu

Dac-ule, oricine e binevenit. Cum zicea si "rechinu", comunicarea in timp real e cu telefonul; Am plecat in traseu abia la ora 4, daca stiam ca vii te asteptam..

Una peste alta am schimbat traseul. Am plecat din Cotofanesti (Adjud-Onesti) catre Balca pe principiul "tot inainte ca stiu eu o scurtatura :ha:" nu ne-a interesat unde ajungem si cand ne intoarcem.

Nu mai zic nimic pana nu vad niste poze :ft ... Decat atat: Balca-Pralea SE POATE! :wink:

:br pentru iesire!

Daca nu dam de strazi sau alte asemenea locuri unde sa ne intrebe cineva de inmatricluari, sint acolo! In rest, ce conteaza unde ajungem!:h5

Link spre comentariu

Da! Asta fac de fiecare data. chestiunea este sa nu fie iesiri la drumuri "controlabile". In rest ma descurc , doar ca ar trebui sa ne intoarcem de unde am plecat!

Salutari!

Link spre comentariu

:br baieti. In sfarsit apare si Vrancea pe harta off-road -ului. Cred ca era si timpul la ce zone frumoase, trasee salbatice si interesante sunt in zona. Va invidiez ca aveti acareturile necesare. Din pacate criza mi-a taiat elanul de a face o achizitie de genul acesta.

Link spre comentariu

Se rezolva DAC-ule,daca ne vine vreo idee te luam in calcul,traseele le facem la gramada ,asa ca nu vad nici o problema,facem in asa fel sa fie bine ptr toti. Trimite un nr de telefon pe PM

LIVE FREE OR DIE!
Link spre comentariu

Multumim de urari Wolf! Vad ca esti ”vechi” pe forum,cum se face ca nu te-ai motorizat inca? Chiar sper sa ne organizam , stiu ca mai sunt o gramada in vrancea care ies dar nu spun nimic. Daca sunteti interesati sa ne cunoastem si sa intram in randul lumii 4x4, dati un semn.Apropos,maine in jurul orei 15 vom face o „ieseala„la care participa

-rechinu

-cabrio

-grasu xxl

Lista ramane deschisa,traseul il vom hotari in functie de raspunsul baietilor de la Onesti.Daca mai e cineva interesat de iesirea de maine sa trimita un mesaj pentru detalii.

LIVE FREE OR DIE!
Link spre comentariu

Deoarece baietii de la Onesti nu pot veni,s-a hotarat ca punct de intalnire Lepsa.Ne vom vedea la ora 14 in centrul comunei lepsa,la pod,unde sunt rulotele. De acolo in functie de numarul de masini si de echiparea lor vom stabili un traseu accesibil pentru toata lumea.Cei care mai doresc, sa se anunte pana maine la 12 sau direct la locul stabilit.Nu strica sa aveti in masina si o bucata de sunca sau ceva de ale gurii.Poate daca nu ploua incropim un foc si ne alinam foamea, care sigur dupa o zi de zdruncinaturi nu va intarzia sa apara!

LIVE FREE OR DIE!
Link spre comentariu

Multumim de urari Wolf! Vad ca esti ”vechi” pe forum,cum se face ca nu te-ai motorizat inca? Chiar sper sa ne organizam , stiu ca mai sunt o gramada in vrancea care ies dar nu spun nimic. Daca sunteti interesati sa ne cunoastem si sa intram in randul lumii 4x4, dati un semn.Apropos,maine in jurul orei 15 vom face o „ieseala„la care participa

-rechinu

-cabrio

-grasu xxl

Lista ramane deschisa,traseul il vom hotari in functie de raspunsul baietilor de la Onesti.Daca mai e cineva interesat de iesirea de maine sa trimita un mesaj pentru detalii.

Nu ma pot lauda ca sunt "vechi" pe aici in comparatie cu altii, fata de care ma simt incepator. In schimb urmaresc cu mare interes fenomenul off road si imi doresc enorm un acaret, insa priotitatile nu le stabilesc singur ci trebuie sa mai tin cont si de late probeme. Speram ca anul asta sa rezolv oarecum problema dar din pacate a aparut piticu atomic,. Acesta s-a gandit ca o ducem extraordinar de bine si n-ar strica sa ne mai incurce si se pare ca a reusit.

Revenind la off-road, imi trec prin minte multe trasee vrancene, despre care am cules informatii de pe forum, de pe harti si de la altii. Posibilitati sunt nenumarate, numai ca nu prea pot sa le materializez.

Link spre comentariu

Aseara tarziu ne-am intors.A fost una din cele mai tari plimbari pe care le-am facut in care am gasit cam de toate;noroaie,drumuri forestiere,catune uitate de lume si pana la am gasit chiar si drumul:grin:Traseul a Focsani,Tulnici,tabara Galaciuc,de aici prin curtea taberei pe un drum forestier vechi spre Soveja.In drum am intalnit cateva catune izolate,apoi printr-o poiana am dat de un drum de carute care duce in Negrilesti,unde s-a facut o pauza de mancat cirese si miere de la Nea Stan. De aici am plecat la Vrancioaia ,unde am vazut monumentul ridicat in memoria lui Stefan cel Mare si babei Vrancioaia,apoi am mers la observatorul seismologic.Cum deja se lasase seara, am luat-o fiecare spre casa.Vom reveni si cu fotografii

Editat de Miron Sorin
LIVE FREE OR DIE!
Link spre comentariu

vreme frumoasa, traseu pe masura, companie deosebita = iesire pe masura

pt a exemplifica ce a spus "rechinu":

[ATTACH]78593[/ATTACH]

[ATTACH]78594[/ATTACH]

[ATTACH]78595[/ATTACH]

[ATTACH]78596[/ATTACH]

[ATTACH]78597[/ATTACH]

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare