Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

in muntii vrancei

grasuxxl

Postări Recomandate

Re: in muntii vrancei

maine va asteptam. rechinu nu a mai avut rabdare si a venit de azi " sa se obisnuiasca mai repede cu apa rece si zapada de la munte". AFARA NINGE! ASA CA UNII CURAJOSI NU AU AMANAT DEGEABA ZAPADA, SI EU AM PUS O VB BUNA UNDE TREBUIE PT ASTA. NE VEDEM MAINE

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 575
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Da, au.. Lepsa-Poiana Sarata o parte din traseul de standard de la cupa, traseu facut de noi de zeci de ori, dar care de fiecare data e altfel. Acum m-am vazut cu ei la popas la Lucian, am mancat o ciorbica si fiecare catre casa: eu inapoi pe asfalt iar ei inapoi prin padure, pe alta parte. Traseu are in general durata de o ora... azi a fost de 4: copaci rasturnati, zapada multa, gheata, sufe rupte... etc. Sa-i vedem la intoarcere acum...

Link spre comentariu

Poze ceva sau nu a ajuns rechinul inca acasa?

abia in seara asta a ajuns ...... l-am cules eu dupa drumuri ! :old (glumeam desigur)

BAIETII AU FACUT UN TRASEU SUPER .... SUPER TARE .... SUPER GREU , BINENTELES CU ABANDON .... PE ZAPADA ASTA INTRE GRESU SI POIANA SARATA NICI NU SE PUTEA ALTFEL . EU CU SCUZELE DE RIGOARE AM ABANDONBAT TRASEUL :sr DIN MOTIVE DE TIMP(CEAS) DAR AM SA RECUPEREZ EU IMAGINEA SIFONATA IN FATA RECHINULUI SI GRASUXXL . PROMIT !!!

Link spre comentariu

Am ajuns cu greu si pe cu totul alt traseu decat ne-am dorit. Ca si la venire am incercat sa urcam pe plai dar 2 brazi care nu au vrut sa se dea la o parte ne-au facut viata grea, iar mai apoi vreo 3 straturi de zapada intarita ne-au facut sa alegem alt traseu spre Poiana. Nici macar troliul nu ne-a ajutat! Odata ajunsi, dupa ce am mancat si ne-am intalnit cu Doctoru si Lucian, am incercat sa mergem pe drumul spre Lepsa. Dupa ce am mers vreo doua ore si am eliberat drumul de niste taietori de lemne, impotmoliti, la aproximativ 500 de metri de releu ne-a fost imposibil sa mai inaintam. Zapada intarita in mai multe straturi si intunericul ne-au facut sa facem cale intoarsa si sa alegem varianta Ojdula. Nu cred ca a trecut cineva pe acolo iarna asta, iar zapada era atat de mare incat mai mult ne-am tarat decat am mers. Pozele vor venii curand, sunt la Grasu xxl si prietenul Costin, prima data cu noi, dar sunt convins ca nu si ultima :ha::ha:

LIVE FREE OR DIE!
Link spre comentariu

Am ajuns cu greu si pe cu totul alt traseu decat ne-am dorit. Ca si la venire am incercat sa urcam pe plai dar 2 brazi care nu au vrut sa se dea la o parte ne-au facut viata grea, iar mai apoi vreo 3 straturi de zapada intarita ne-au facut sa alegem alt traseu spre Poiana. Nici macar troliul nu nea ajutat! Odata ajunsi, dupa ce am mancat si ne-am intalnit cu Doctoru si Lucian, am incercat sa mergem pe drumul spre Lepsa. Dupa ce am mers vreo doua ore si am eliberat drumul de niste taietori de lemne, impotmoliti, la aproximativ 500 de metri de releu ne-a fost imposibil sa mai inaintam. Zapada intarita in mai multe straturi si intunericul ne-au facut sa facem cale intoarsa si sa alegem varianta Ojdula. Nu cred ca a trecut cineva pe acolo iarna asta, iar zapada era atat de mare incat mai mult ne-am tarat decat am mers. Pozele vor venii curand, sunt la Grasu xxl si prietenul Costin, prima data cu noi, dar sunt convins ca nu si ultima :ha::ha:

Bine ca ati ajuns intregi .:grin:

Link spre comentariu

Nici o problema Ciprian, pacat de km pe asfalt, care au fost vreo doi :ha: Data viitoare tine minte, ca in padure stii cand intrii, niciodata cand iesi. Oricum a fost super tare, cel putin ptr noi :ha: Aprpos, am fost foarte aproape sa ne intalnim si cu mos martin, care trecuse nu cu mult timp in urma, probabil lipsa tobei de la samurai l-a facut sa-si ia talpasita. Vor fi si poze cu urma, lucru foarte bun,tinand cont ca ursii de pe aici nu-s din aia prietenosi ca cei din Brasov :ha::ha:

LIVE FREE OR DIE!
Link spre comentariu

Rechinule, ati gasit urme de laba in padure...?? (bah vorbeste frumos :ha:)

Sa inteleg ca traseul de standard nu se poate face in conditiile astea??? He, he he... asta deja stiam. Voi macar ati ajuns aproape de releu, noi am mers cativa km doar... anul trecut, adica in dec 2009. Ia uite o iesire cu trupa din Bv, cand erau alte vremuri.. (e pus si aici pe forum dar nu-l mai gasesc) . Greu domnule, greu..

IZqNVjAj4J0

Link spre comentariu

Rechinul face el ce face si tot ajunge el la mal,pardon la șusea:ha:.Bine ca ati ajuns pt ca ma pregateam sa fac o operatiune de recuperare cu patrolul.:lr

Va manca tare noaptea in padure cu zapada cat samuraiul,macar erati dotati cu ce trebuie(sunca,rachiu,vin).Vad ca te-ai gasit si cu verii tai al de laba trista dar verisoarele nu erau acasa?

Fiecare zi trebuie trăită ca și cum ar fi ultima..

Off-road Alyon Team

Link spre comentariu

Doctore, seamana izbitor :ha::ha: Doar ca era noapte iar zapada era mult mai mare si nici un fel de urma. Am avut norocul ca nu am gasit nici o gaura, specialitatea mea, in schimb cioatele au fost prietenele mele :ha: Sarea samuraiul de-l gaseau dracii! Cat despre alimente, aveam din belsug, tuica la fel, iar lui Ion, numai de bine :ha::ha: Am zis urme de urs, nu ce faci tu :ha::ha:

LIVE FREE OR DIE!
Link spre comentariu

Rechinule iar ai trecut pe la cascada dar vad ca ai fost cuminte.Dc a mers laurentiu nu aveati cum sa ramaneti impotmoliti pt care ara detoate la el(sufe scripeti,troliu,sunca si tuica).Am recunoscut locurile si cred ca dc as face traseul in fiecare zi si tot nu m-as plictisi de el.

Fiecare zi trebuie trăită ca și cum ar fi ultima..

Off-road Alyon Team

Link spre comentariu

Abia acum a venit iarna la mine! :ha: Mai sunt o caruta de poze da tre sa mai avem rabdare. Laurentiu, sper ca operatia sa decurga bine si sa te intorci cat mai repede printre noi. Sa iti mearga bine si sa ne apucam iar de treaba! Suntem alaturi de tine!

LIVE FREE OR DIE!
Link spre comentariu

Deja mi-e foame! :ha:Deja a fost!:ha: Cea mai fasole buna in Zapada! Sa traiasca bucatarul sau mai exact, bucatarii, a fost o colaborare, ca sa nu zic o contrazicere :ha: Asteptam fotografiile, eu am fost responsabil cu focul, nu prea stiu ce s-a intamplat!

LIVE FREE OR DIE!
Link spre comentariu

Deja mi-e foame! :ha:Deja a fost!:ha: Cea mai fasole buna in Zapada! Sa traiasca bucatarul sau mai exact, bucatarii, a fost o colaborare, ca sa nu zic o contrazicere :ha: Asteptam fotografiile, eu am fost responsabil cu focul, nu prea stiu ce s-a intamplat!

tare FASOLEA CU CIOLAN ! mai misto nu se putea ! tare si gasca si fasolea! cam frig , dar ne-a incalzit vinu lu ciprian . Offroadul a fost scurtut dar frumos , in final scopul principal a fost fasolea ! :banana

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare