rechinu Postat Ianuarie 30, 2011 Partajează Postat Ianuarie 30, 2011 Re: in muntii vrancei Deci te-ai saturat? :ha::ha: Imi retrag toate acuzele, ai facut si fotografii, ai adus si lemne, ai adus si un sprit, esti absolvit :ha: Dar tot ai mancat mult :ha: LIVE FREE OR DIE! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
IulianMelinteanu Postat Ianuarie 30, 2011 Partajează Postat Ianuarie 30, 2011 Re: in muntii vrancei premiu pentru prietenul nostru savian SAW : CEL MAI HRANCACI DINTRE CEI MAI HRANACI FASOLANGII !!! ps . Fratilor .... cum stati cu aplecatul ? bate vantul ?:as .... la mine NU ! si credeti-ma .... ca stau bine cu digestia . recomand Fasolea la cutie .....:bannana Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
rechinu Postat Ianuarie 30, 2011 Partajează Postat Ianuarie 30, 2011 Re: in muntii vrancei Iuliane, intreaba-l pe Ciprian, el stie :ha::ha: LIVE FREE OR DIE! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
grasuxxl Postat Ianuarie 30, 2011 Autor Partajează Postat Ianuarie 30, 2011 Re: in muntii vrancei lasa ca-mi trece mie mana si va scot fasolea din cap! atata timp pt ofroad pierdut langa un ceaun cu fasole? fasolea se face, dar noaptea, dupa iesire! rechinule unde e samu? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dulceanu ionel Postat Ianuarie 30, 2011 Partajează Postat Ianuarie 30, 2011 Re: in muntii vrancei Fasolea la foc merge din orice pozitie.Deja ma pregatesc pt gresu am cumparat 10 kg de carnati dinaia vanataresti pt fasole.Una peste alta ma bucur pt ca iesiti mereu si sunt oarecum invidios:grin:dar se face el si calt. Fiecare zi trebuie trăită ca și cum ar fi ultima.. Off-road Alyon Team Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
rechinu Postat Ianuarie 31, 2011 Partajează Postat Ianuarie 31, 2011 Re: in muntii vrancei Laurentiu, da ce face cutu schiop? Bag seama ca a ce-a fost greu a trecut. Hai, sa te repari repede si te asteptam la treaba. Dar daca tot venii vorba, mai pune niste fotografii ca ne-ai ramas dator LIVE FREE OR DIE! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cipriancretu2002 Postat Ianuarie 31, 2011 Partajează Postat Ianuarie 31, 2011 Re: in muntii vrancei Buna tare fasolea , dar si acum trag ponoasele . Daca ati sti voi unde stau eu cu laptopul acum si citesc forumul...-- ( ps - se trage de la fasole ) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
grasuxxl Postat Ianuarie 31, 2011 Autor Partajează Postat Ianuarie 31, 2011 Re: in muntii vrancei un filmulet cu lupta cu brazii si cu nametii. dupa ce s-a rupt chinga am observat ca zapada era cam mare :grin::grin::grin::grin: http://www.youtube.com/watch?v=1T0wc1AQExk Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Ianuarie 31, 2011 Partajează Postat Ianuarie 31, 2011 Re: in muntii vrancei Oau....fiti mai atenti cu cablul de troliu.....nu-mi dau seama, era cablu de otel sau plasma ? REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
grasuxxl Postat Ianuarie 31, 2011 Autor Partajează Postat Ianuarie 31, 2011 Re: in muntii vrancei era o chinga de tractare. cablul de la troliu nu ajungea la copac (erau aprox 50 m) si l-am plelungit cu o chinga nu tocmai buna, dupa cum se vede. multumim pt sfat, trebuia sa punem ceva pe sufa Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
IulianMelinteanu Postat Februarie 1, 2011 Partajează Postat Februarie 1, 2011 (editat) Re: in muntii vrancei cateva poze adevarate cu iz de FASOLE !!! CEI CARE AU POFTA DE FASOLE SA NU SE UITE !!!! Editat Februarie 13, 2011 de Astral Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
rechinu Postat Februarie 1, 2011 Partajează Postat Februarie 1, 2011 Re: in muntii vrancei Frumoasa faza cu bradul, doar ca am pierdut o gramada de timp.:ha: Dupa ce am eliberat trecatoarea ne-am dat seama ca sub bradul cazut era zapada in mai multe straturi, ceea ce a facut imposibila inaintarea noastra chiar si cu troliu. Asa ca a trebuit sa reconfiguram traseul, dar pana la urma am reusit sa ajungem la Poiana Sarata LIVE FREE OR DIE! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
grasuxxl Postat Februarie 1, 2011 Autor Partajează Postat Februarie 1, 2011 Re: in muntii vrancei niste fotografii (mentionez ca la acea iesire s-au facut cca 325 foto) [ATTACH=CONFIG]98573[/ATTACH] Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
grasuxxl Postat Februarie 1, 2011 Autor Partajează Postat Februarie 1, 2011 (editat) Re: in muntii vrancei altele.... [ATTACH=CONFIG]98595[/ATTACH] Editat Februarie 13, 2011 de Astral Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
grasuxxl Postat Februarie 1, 2011 Autor Partajează Postat Februarie 1, 2011 Re: in muntii vrancei inca.... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
grasuxxl Postat Februarie 1, 2011 Autor Partajează Postat Februarie 1, 2011 Re: in muntii vrancei ............ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dac Postat Februarie 2, 2011 Partajează Postat Februarie 2, 2011 Re: in muntii vrancei Pe toate 300 le-as vedea si revedea!:y Asa ne trece (?) poate criza!:grin: Cu prieteni si iesiri minunate. Cum merge sami cu hardtop , Rechine? Sau e special pentru scufundari?:ha: Cit mai aproape de imposibil ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dulceanu ionel Postat Februarie 2, 2011 Partajează Postat Februarie 2, 2011 Re: in muntii vrancei Merge mai prost cu hardtopul atarna mai greu si se scufunda:ha: Fiecare zi trebuie trăită ca și cum ar fi ultima.. Off-road Alyon Team Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
rechinu Postat Februarie 2, 2011 Partajează Postat Februarie 2, 2011 Re: in muntii vrancei Asta zic si eu Dac, gasca si iesirile fac toti banii! Cat despre grija lui Ion, stai linistit, tot inaintea ta ajung :ha::ha: Doar ti-am zis: cand te faci mare iti cumperi Samurai :ha::ha: Si mai e o vorba dar ti-o zic intre 4 ochi, ca doar mi-esti drag :ha::ha: LIVE FREE OR DIE! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dac Postat Februarie 2, 2011 Partajează Postat Februarie 2, 2011 Re: in muntii vrancei Atunci, daca iesiti simbata, dati de stire sa pun si eu Toyota pe platforma!:grin: Cit despre afirmatia lui Ion, nu pune la suflet Rechine! Ce n-ar da el sa aiba un Samurai neinfricat:h5! Eu parca eram dator cu ceva la tine. O sa caut in garaj troliul de la Sami si daca il gasesc e al tau. Si atunci nu conteaza daca te scufunzi cum zice Ionel, ca o sa poti iesi mai repede.:y Cit mai aproape de imposibil ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
rechinu Postat Februarie 2, 2011 Partajează Postat Februarie 2, 2011 Re: in muntii vrancei Merci mult, mai rar oameni ca tine! Daca miscam ceva te anuntam. LIVE FREE OR DIE! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cipriancretu2002 Postat Februarie 13, 2011 Partajează Postat Februarie 13, 2011 Re: in muntii vrancei Cam rara miscarea pe aici ... Trezirea baieti. Ce facem sambata ? Organizam ceva ? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
IulianMelinteanu Postat Februarie 13, 2011 Partajează Postat Februarie 13, 2011 Re: in muntii vrancei Cam rara miscarea pe aici ... Trezirea baieti. Ce facem sambata ? Organizam ceva ? Eu am examen sambata ! :ha: urmatoarea saptamana poate ! sau ..... in timpul saptamani ! :h5 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Brutaru Cristian Ionut Postat Februarie 13, 2011 Partajează Postat Februarie 13, 2011 Re: in muntii vrancei da colegu mergi pe burta !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:tk Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
grasuxxl Postat Februarie 13, 2011 Autor Partajează Postat Februarie 13, 2011 Re: in muntii vrancei pentru ca nu mai am fire la mana, as scoate putin masina saptamana aceasta( nu ca nu as fi iesit , prin zona, si cu mana abia cusuta). cine merge in timpul saptamanii? iuliane, cand ai putea? ( mai putin luni sau marti) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate