Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

in muntii vrancei

grasuxxl

Postări Recomandate

• Răspunsuri 575
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Re: in muntii vrancei

premiu pentru prietenul nostru savian SAW : CEL MAI HRANCACI DINTRE CEI MAI HRANACI FASOLANGII !!!

ps . Fratilor .... cum stati cu aplecatul ? bate vantul ?:as .... la mine NU ! si credeti-ma .... ca stau bine cu digestia . recomand Fasolea la cutie .....:bannana

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Fasolea la foc merge din orice pozitie.Deja ma pregatesc pt gresu am cumparat 10 kg de carnati dinaia vanataresti pt fasole.Una peste alta ma bucur pt ca iesiti mereu si sunt oarecum invidios:grin:dar se face el si calt.

Fiecare zi trebuie trăită ca și cum ar fi ultima..

Off-road Alyon Team

Link spre comentariu

Frumoasa faza cu bradul, doar ca am pierdut o gramada de timp.:ha: Dupa ce am eliberat trecatoarea ne-am dat seama ca sub bradul cazut era zapada in mai multe straturi, ceea ce a facut imposibila inaintarea noastra chiar si cu troliu. Asa ca a trebuit sa reconfiguram traseul, dar pana la urma am reusit sa ajungem la Poiana Sarata

LIVE FREE OR DIE!
Link spre comentariu

Pe toate 300 le-as vedea si revedea!:y

Asa ne trece (?) poate criza!:grin: Cu prieteni si iesiri minunate.

Cum merge sami cu hardtop , Rechine? Sau e special pentru scufundari?:ha:

Cit mai aproape de imposibil !
Link spre comentariu

Asta zic si eu Dac, gasca si iesirile fac toti banii! Cat despre grija lui Ion, stai linistit, tot inaintea ta ajung :ha::ha: Doar ti-am zis: cand te faci mare iti cumperi Samurai :ha::ha: Si mai e o vorba dar ti-o zic intre 4 ochi, ca doar mi-esti drag :ha::ha:

LIVE FREE OR DIE!
Link spre comentariu

Atunci, daca iesiti simbata, dati de stire sa pun si eu Toyota pe platforma!:grin:

Cit despre afirmatia lui Ion, nu pune la suflet Rechine! Ce n-ar da el sa aiba un Samurai neinfricat:h5!

Eu parca eram dator cu ceva la tine. O sa caut in garaj troliul de la Sami si daca il gasesc e al tau. Si atunci nu conteaza daca te scufunzi cum zice Ionel, ca o sa poti iesi mai repede.:y

Cit mai aproape de imposibil !
Link spre comentariu

• 2 săptămâni mai târziu...

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare