Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Atentie ARO-isti ! Linoleu + presuri cauciuc = Ruginaaaa!!!!

colonelu

Postări Recomandate

Stimati combatanti,

sambata am facut cu Mihaita ,o mica revizie de intrare in iarna (baterii, antigel, aeroterme, stergatoare, motorase...stiti voi, ca la masinile noastre)

Rezultatul : la M-ul lui Mihaita aproape bine, la al meu belea mare. Avand in vedere exigentele RCR, am schimbat in primavara mocheta textila cu un "superb" linoleu traditional. Toate bune, adica originalitate, usor de intretinut,cost modic, etc. Ajungand la verificarea burdufului de cauciuc de la cilindrul receptor la ambreiaj...SURPRIZA!! Podul pedalier in ambele parti afectat de rugina iar intre banchetele laterale spate, umezeala cat cuprinde.Asa ca ne-am apucat de coada periei de sarma si la treaba.

Provizoriu am acoperit suprafata cu grund si am ajuns la concluzia ca decat sa mai pun prostii "originale" mai bine las podeaua goala sau o acopar cu ceva textil ,ceea ce va sfatuiesc si pe voi.

Stiu ca exista ceva foarte bun care se numeste Metalfix, un fel de grund incolor italian dar nu stiu daca se gaseste in Romania.Daca stiti de asa ceva v-as ruga sa ne dati de veste.

Cu multumiri.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare