Lipoveanu Postat Mai 26, 2010 Partajează Postat Mai 26, 2010 (editat) a murit Jean Constantin ... cel ce ne-a facut sa zambim ...aproape de cand ne stim ... a3ivcXHcGD4 Editat Mai 26, 2010 de Astral cumpar oblon patrol 260 la 2 usi ...!!!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gotca Postat Mai 26, 2010 Partajează Postat Mai 26, 2010 Re: sa-ti fie tarana usoara ...nea jane acum am aflat si eu. DUMNEZEU SA-L IERTE! voi zambi intotdeauna cand ma voi gandi la el... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ady_petre Postat Mai 26, 2010 Partajează Postat Mai 26, 2010 Re: sa-ti fie tarana usoara ...nea jane Dumnezeu sa il odihneasca :( Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
zolameister Postat Mai 26, 2010 Partajează Postat Mai 26, 2010 Re: sa-ti fie tarana usoara ...nea jane "mare actor estem...jucat stim bine...distrat oameni facem..."tineti minte din "Toate Panzele Sus?" Nu te uitam "Ismail"! NISSAN PATROL 4.2-BIG WHITE SUZUKI SAMURAI-REAL BLUE HYUNDAY SANTA FEE-BUSINESS Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
plummer Postat Mai 26, 2010 Partajează Postat Mai 26, 2010 Re: sa-ti fie tarana usoara ...nea jane Sincere condoleante ... :sr Acum doua saptamani l`am vazut in Portul Tomis la barcile lui dragi ... cu pescarii de pe acolo. Am si o poza cu dansul facuta undeva in oras, pe strada . Am stiut ca daca nu fac o poza atunci , alta sansa nu mai am ... si asa a fost. Vechea garda se duce incet-incet , dar raman toti in sufletele noastre ... si lasa in urma ceva frumos, de neegalat. Multumim Maestre !!! :al ~ Silence is a gift ~ ~ Learn to value its essence ~ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Mai 26, 2010 Partajează Postat Mai 26, 2010 Re: sa-ti fie tarana usoara ...nea jane S-a mai dus o parte din tineretea nostra. :cr1:sr Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
HuuLa Postat Mai 26, 2010 Partajează Postat Mai 26, 2010 Re: sa-ti fie tarana usoara ...nea jane R.I.P.Altul ca el nu prea va mai fi... :hl:hl:hl Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Mai 26, 2010 Partajează Postat Mai 26, 2010 Re: sa-ti fie tarana usoara ...nea jane Dumnezeu sa-l odihneasca ... consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
iulianul Postat Mai 26, 2010 Partajează Postat Mai 26, 2010 Re: sa-ti fie tarana usoara ...nea jane Asa saraceste tara asta, incet, incet...dupa Dinica...Dem...Iordache..Pittis si ceilalti, s-a dus si Jean, :sr ...plange sufletul in mine! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
csaf Postat Mai 26, 2010 Partajează Postat Mai 26, 2010 Re: sa-ti fie tarana usoara ...nea jane Cu fiecare titan al scenei care piere mai pierd putin din tinerete si din copilarie. Jean Constantin inseamna rasul sanatos din copilarie, rasul sanatos din tinerete, rasul sanatos... Dumnezeu sa-l odihneasca! Suzuki Vitara JLX 1,6 16v LWB - ZUZA Skoda Fabia Combi Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
naspet Postat Mai 26, 2010 Partajează Postat Mai 26, 2010 Re: sa-ti fie tarana usoara ...nea jane Dumnezeu sa te odihneasca nea Jane !!!! De cite ori faceam cite o ciorba de peste in balta imi aduceam aminte de linguroiul lui Ismail .... Nu orice om poate fi mare OM!!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
abrudila Postat Mai 26, 2010 Partajează Postat Mai 26, 2010 Re: sa-ti fie tarana usoara ...nea jane ..... atunci cand o stea moare.... mai e ceva de spus ? de Sus din barca ce te poarta, maestre striga tare : toate panzele sus !!! Dumnezeu sa-l odihneasca.... si Patrol, dar inca nu pe deplin functional :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Schultz Postat Mai 26, 2010 Partajează Postat Mai 26, 2010 Re: sa-ti fie tarana usoara ...nea jane Dumnezeu ii aduna incet incet pentru teatrul lui din cer, noi ramanem mai saraci dar ne aducem mai abitir aminte de el... Ismail cel care ne-a fermecat copilaria "cu linguroiul in cap dadeam" Sa te odihnesti in pace! KAMIKAZE TEAM Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mirciulica Postat Mai 26, 2010 Partajează Postat Mai 26, 2010 Re: sa-ti fie tarana usoara ...nea jane S-a mai dus unul... Dumnezeu sa-l odihneasca!:sr Vrabia malai viseaza.....cum visez eu la un HDJ80... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
SilenceDJ Postat Mai 26, 2010 Partajează Postat Mai 26, 2010 Re: sa-ti fie tarana usoara ...nea jane Adevaru-i ca....nu traim cat pietrele....cei dragi , cei care nu ne sunt dragi....chiar si nboi...ne vom duce la un moment dat. Tin sa cred ca a murit cu inima impacata findca el a TRAIT cu adevarat. odihneasca-se in pace Never stop exploring Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
asfalttango Postat Mai 26, 2010 Partajează Postat Mai 26, 2010 Re: sa-ti fie tarana usoara ...nea jane Va ramane in memoria noastra pentru clipele frumoase oferite in filme si pe scena, Saracu Gica, Tanke ,Ianche si Cadir,etc Toate cupletele umoristice de revista, Toate filmele si toate personajele....toate ne-au umplut viata de bucurie in momentele grele de inainte de revolutie si de dupa... Dumnezeu sa il odihneasca! Invata din experienta altora....ca pina inveti din a ta...mori. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
stefan79 Postat Mai 26, 2010 Partajează Postat Mai 26, 2010 Re: sa-ti fie tarana usoara ...nea jane :cr3 Sa iti fie tarana usoara nea Jane! www.singapura-cat.ro T44 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pitonul Postat Mai 26, 2010 Partajează Postat Mai 26, 2010 Re: sa-ti fie tarana usoara ...nea jane Dumnezeu sa-l odihneasca. Si dupa cum spunea cineva : Ce distributie trebuie sa fie acolo Sus ! Rubicon 2.8 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
AdiOnWeb Postat Mai 26, 2010 Partajează Postat Mai 26, 2010 (editat) Re: sa-ti fie tarana usoara ...nea jane Imbatranim si noi odata cu disparitia acestor mari monstrii... Odihna eterna linistita ! Editat Mai 26, 2010 de AdiOnWeb https://serviceautobragadiru.business... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
GPScu Postat Mai 26, 2010 Partajează Postat Mai 26, 2010 Re: sa-ti fie tarana usoara ...nea jane Dumnezeu sa-l odihneasca ! tel 0763325967 Club Sportiv x3m Valcea Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
greby93 Postat Mai 26, 2010 Partajează Postat Mai 26, 2010 Re: sa-ti fie tarana usoara ...nea jane "Inger, ingerasul meu, icoana n-am furat-o eu!" Dumnezeu sa-l odihneasca! Suzuki Samurai 1.3 Yes, we can't ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
f_zoltan Postat Mai 26, 2010 Partajează Postat Mai 26, 2010 Re: sa-ti fie tarana usoara ...nea jane Dumnezeu sa-l odihneasca. S-a dus dincolo cu demnitate si in deplina luciditate. Frumos! Samurai incepator Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dragoslav Postat Mai 26, 2010 Partajează Postat Mai 26, 2010 Re: sa-ti fie tarana usoara ...nea jane Odihneasca-se in pace. Land Rover Discovery 2 TD5 , Manual an 2000 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Piratu Postat Mai 26, 2010 Partajează Postat Mai 26, 2010 Re: sa-ti fie tarana usoara ...nea jane Dumnezeu sa-l odihneasca ! Se tot duc cei buni si altii nu vad sa mai apara. Piratu' pentru ca lucrez pe mare Prietenii imi spun Liviu Nissan Navara 2008,Audi A8 4H, Bombardier Outlander MAX 2008 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
BABONE Postat Mai 27, 2010 Partajează Postat Mai 27, 2010 Re: sa-ti fie tarana usoara ...nea jane Dumnezeu sa-l odihneasca. Mare pierdere ptr scena si cinematografia romaneasca. In viata este bine sa taci si sa lasi impresia ca esti prost, decat sa vorbesti si sa inlaturi orice dubiu. OMUL DE ONOARE DOAR O VORBA ARE. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate