Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Valea Argesului si Sabarului - sambata 29 mai 2010

georgei23

Postări Recomandate

salut,

propun o iesire de explorat valea argesului/sabarului, la sud de bucuresti

adunatii copaceni/gradistea, trecere pe malul stang al argesului/ dj 412 a/ heresti (la varsare sabar in arges)/ colibasi/ 1 decembrie

din meniu (de pe harta garmin): namoale, drumuri judetene, tangential rezervatia comana, nisipuri, drumuri de exploatare, 'stream' (?!), livezi, balti de pescuit, paduri cit cuprinde

nu cunosc zona, doar am 'vazut-o' pe harta topo a garminulu

daca cineva a mai fost experienta lui ar fi de folos

cand: sambata 28 mai 2010

km: 154 (tinind cont ca am ales un drum sinuos, pentru a atinge toate obiectivele din menu)

Editat de Miron Sorin
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: valea argesului/sabarului - 28 mai 2010

Cred ca fi mai bine pe 29 sau 30 , este si weekend si ar mai putea veni cativa !:2dr

,,=====,o00o

//__l_l_,\____\,__

l_J.T\_l__l---[]lllllll[]

(o)))____(o)))-o-)))

Niciodata nu te certa cu un idiot. Te aduce la nivelul lui si te bate cu experienta!!!!

Link spre comentariu

Stabileste un loc si o ora de intalnire!

Ma bag si eu dar vin mai tarziu ca dimineata am putina treaba asa ca lasa aici si un nr. de tel.

Sper sa fie ceva soft ca n`am gume !:cr:cr :hl

,,=====,o00o

//__l_l_,\____\,__

(o)))____(o)))-o-)))

Niciodata nu te certa cu un idiot. Te aduce la nivelul lui si te bate cu experienta!!!!

Link spre comentariu

Re: valea argesului/sabarului - 29 mai 2010

In principiu la 10:30 la benzinaria mol de pe soseaua giurgiului 200

0761941038

Daca JT vrea sa il asteptam sa spuna la ce ora poate

si eu am at-uri pe masina, deci sper sa nu ne afundam prea mult

eu mai mult vreau sa ma dau pe dunele alea de nisip de care am auzit!

PS: rugam frumos in continuare moderatorul forumului sa schimbe titlul topicului din 28 mai in sambata 29 mai, daca se poate

Editat de georgei23
Link spre comentariu

Este uscat ca-n desert.....deci pregatiti-va sa inghititi praf:ha:

Eu sunt la Adunati..dak treceti da-ti un tel...dau o bere sa puteti respira de praf....:2dr:ha::ha:

Dacă de întelepţi o povaţă este apreciată, de proşti e ca o jignire considerată.

Dream It, Do It, Live It....

Link spre comentariu

Re: Valea Argesului si Sabarului - sambata 29 mai 2010

Sa-mi dau un picior undeva !:grin: Acum am ajuns acasa,sper ca v-ati distrat bine ! :2dr

Asteptam poze ! :y

,,=====,o00o

//__l_l_,\____\,__

(o)))____(o)))-o-)))

Link spre comentariu

a fost destul de interesant

ar fi fost mai bine daca am fi mers dupa o ploaie sa fie mai putin praf si mai mult noroi

din pacate eu nu am poze, dar cipytu a facut ceva poze pe care le va posta

traseul a fost:

soseaua buc giurgiu pina la arges pe care le-am trecut si am coborit pe malul argesului, am vizitat carierele si baltile de pe acolo

ne-am intors pe sosea si am mers pina la mogosesti cred

acolo am coborit iar pe valea argesului si am mers pe drum de nisip/ dig pina la varsarea neajlovului in arges

pina aici doar ne-am nisipit de citeva ori pe malul argesului, oricum asta si cautam... dune cu transee de la utilajele care exploatau nisipul

pe malul nejlovului a disparul praful si a aparut noroiul

am pers paralel cu neajlovul, peste un cimp mlastinos si indiguit, camp care era pasune comunala pina la comuna comana

aici am avut parte de putina actiune, namol si inclinari laterale/verticale in incercarile nostre de a iesi din mlastina la dumul judetean care era la citeva sute de metrii de noi dar ne desparteau nejlovul, o cale ferata si un dig

dig care era blocat din loc inloc cu niste stalpi de beton s nu poata trece masinile

pina la urma am iesit in comana si am luat-o catre vlad tepes

de aici am strbatut padurea in lung si in lat de citeva ori, cu namoalele de rigoare si baltzi f f adinci de am inceput sa ma gindesc si la un snorkel

am avut parte si de o bariera, pe care ne-am kinuit sa o ocolim, de l-am pus pe jimny cu botul in pamint inclinat la 45 de grade

in final ne-am uitat cu mai multa atenti la bariera si am vazut ca nu era incuiata....

pe final am mai avut un sant de trecut si am invatat si eu trecerea pe digonala, roata cu roata

erau multe drumuri mult mai noroiase pe acolo dar nu am vrut sa o cautam cu orice pretz

poate am fost norocosi

orium a fost o iesire frumoasa si putea fi si mai bine daca nu era praful de la inceput si caldura tropicala

il astept pe cipytu cu pozele

Editat de Miron Sorin
Link spre comentariu

Interesant pt o tura mica pe langa casa :D Cand te echipezi cu Simexuri te astept si pe tine si pe nea' Brutaru la una mica prin zona noastra :D. Tot un traseu usurel asa cu mici zone interesante cu noroi numai bune sa-ti testezi gumele :grin::grin:.

Link spre comentariu

CAM SOFT LA CE CAUCIUCURI ARE JIMNY.....REEDTITEAZA TRASEU DE ACU 2 SAMBETE SI ATUNCI VEI VEDEA VALOAREA LOR!!!!

:y

p.S. La fiecare iesire mai adaug cate o cometa!:mrgreen: dar sunt omu'care poa' sa le:ig

teamoffroadprahova.RO

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare