mihai ionescu Postat Decembrie 20, 2010 Partajează Postat Decembrie 20, 2010 (editat) Re: La Deva se naste un monstru...BALAUROVER da da da :banana puntile de patrol Y 61 af. 2003 -52.000 km cu blocant spate sunt trantite in garaj langa BALAUR. voi pune si niste poze cu masina adusa d la vopsit , si cu parbrizale duplex + folie antiefractie pe interior, lipite pe rame Editat Februarie 24, 2011 de mihai ionescu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mihai ionescu Postat Decembrie 28, 2010 Partajează Postat Decembrie 28, 2010 Re: La Deva se naste un monstru...BALAUROVER Ultimele pregatiri inainte de vopsit! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mtcu Postat Ianuarie 29, 2011 Partajează Postat Ianuarie 29, 2011 Re: La Deva se naste un monstru...BALAUROVER hai cu noutati profesore, sunt curios in ce stadiu este Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
a DY 1 Postat Februarie 9, 2011 Partajează Postat Februarie 9, 2011 Re: La Deva se naste un monstru...BALAUROVER Salutam! Ieri am fost la Deva si unul din motive a fost sa vad aceasta masina . Prieteni nu am cuvinte sa descriu frumusetea proiectului , masina este gindita si construita in detalii de un rafinament dus la extrem . Oameni care au lucrat la ea sunt extraordinari , au pus suflet si au reusit sa faca o CAPODOPERA , imi scot palaria in fata lor ! Reality is for those who cannot face Science Fiction! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mihai ionescu Postat Februarie 20, 2011 Partajează Postat Februarie 20, 2011 (editat) Re: La Deva se naste un monstru...BALAUROVER multumesc dl. Adi pentru cele spuse am cantarit masina cu plinu' de 100 L benzina, are 1380kg Editat Februarie 20, 2011 de mihai ionescu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
tcmihai Postat Februarie 22, 2011 Partajează Postat Februarie 22, 2011 Re: La Deva se naste un monstru...BALAUROVER Buna ziua, am urmarit acest proiect si pot spune ca arata intradevar frumos, felicitari. Am si eu cateva curiozitati: - cum ati montat stergatoarele - tevile sunt indoite sau ati folosit coturi de sudura - suspensia va ramane stok sau ceva mai special Mishu 0729 963 330 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mihai ionescu Postat Februarie 23, 2011 Partajează Postat Februarie 23, 2011 (editat) Re: La Deva se naste un monstru...BALAUROVER Inca nu am ajuns la stergatoare dar probabil ca voi monta ceva stergatoare in genul celor din OMV:grin: Acolo unde unghiurile sunt de 90' am folosit coturi cu bucsa in interior sudand atat cotul cat ci teava de bucsa. Fiecare bucsa patrunde in cot si in teava 3 cm, asta dupa ce am indoit teava si au aparut cute din cauza ca teava este de 3,9 Deocamdata ramane suspensia Monroe pana schimb puntile cu cele de y61, si jantele cu unele 10x15-49 si M. Ziarelli 33x12.5x15. Suspensia va fi ori Pro Comp ori O.M.E. ,astept si eventuale sugesti legate de suspensie Stergatoarele de parbriz le am de pe un Styer militar, carcasa motorasului e f mica si voi da o gaura in fiecare parbriz in partea de sus pentru a le fixa. Editat Februarie 24, 2011 de mihai ionescu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mihai ionescu Postat Februarie 24, 2011 Partajează Postat Februarie 24, 2011 (editat) Re: La Deva se naste un monstru...BALAUROVER Zilele astea voi intra in posesia nouli delcou cu aprindere electronica si dupa ce va fi in toate mintile v8-ul o sa postez un film. Editat Februarie 25, 2011 de mihai ionescu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Roskat Postat Februarie 27, 2011 Partajează Postat Februarie 27, 2011 Re: La Deva se naste un monstru...BALAUROVER Sunt eu orb sau roata din dreapta fata e pusa invers?? Go big or go home. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mihai ionescu Postat Februarie 28, 2011 Partajează Postat Februarie 28, 2011 (editat) Re: La Deva se naste un monstru...BALAUROVER nu esti orb o sa montez corect 33 urile:grin:, multumesc P.S. deocamdata nu stim care e fata poate sunt gresit montate celelalte 3 Editat Martie 2, 2011 de mihai ionescu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mihai ionescu Postat Martie 26, 2011 Partajează Postat Martie 26, 2011 Re: La Deva se naste un monstru...BALAUROVER caut un modul de aprindere si o bobina de inductie pentru v8 ul de rover ma ajuta cineva cu o informatie multumesc Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ADIVOION Postat Martie 26, 2011 Partajează Postat Martie 26, 2011 Re: La Deva se naste un monstru...BALAUROVER Salut, Sant acasa la Landrover, le caut maine pe net, vorbim si pe 2 Mai vin acasa.:banana ...cu rocky pe urmele lui Decebal Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ADIVOION Postat Martie 26, 2011 Partajează Postat Martie 26, 2011 Re: La Deva se naste un monstru...BALAUROVER http://cgi.ebay.co.uk/Ignition-Coil-Electronic-Mini-MGB-Land-Range-Rover-306-/270672523212?pt=UK_CarsParts_Vehicles_CarParts_SM&hash=item3f0556efcc#ht_508wt_905 Asta te intereseaza? ...cu rocky pe urmele lui Decebal Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ADIVOION Postat Martie 26, 2011 Partajează Postat Martie 26, 2011 Re: La Deva se naste un monstru...BALAUROVER http://cgi.ebay.co.uk/Land-Rover-Range-Rover-V8-Ignition-Coil-Electronic-/110529230567?pt=UK_CarsParts_Vehicles_CarParts_SM&hash=item19bc0e36e7#ht_4151wt_1139 Asta-i la fel? Alege una daca vrei, o cumpar maine si o ai pe 2 Mai. ...cu rocky pe urmele lui Decebal Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ADIVOION Postat Martie 26, 2011 Partajează Postat Martie 26, 2011 Re: La Deva se naste un monstru...BALAUROVER Asta cred ca e modulul: http://cgi.ebay.co.uk/LAND-ROVER-RANGE-ROVER-85-95-ELECTRONIC-IGNITION-MO-/290532911500?pt=UK_CarsParts_Vehicles_CarParts_SM&hash=item43a51c698c#ht_2031wt_905 ...cu rocky pe urmele lui Decebal Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mihai ionescu Postat Martie 28, 2011 Partajează Postat Martie 28, 2011 Re: La Deva se naste un monstru...BALAUROVER iti multumesc trebuie sa i arat mecanicului pozele si o sa te contactez multumesc mult Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mihai ionescu Postat Aprilie 20, 2011 Partajează Postat Aprilie 20, 2011 Re: La Deva se naste un monstru...BALAUROVER ieri am inceput lucrul la puntile de patrol y 61 mai exact modificarile < flex si suduri > pentru a putea sa le pun pe balaur o sa postez si cateva poze Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mihai ionescu Postat Mai 15, 2011 Partajează Postat Mai 15, 2011 (editat) Re: La Deva se naste un monstru...BALAUROVER ultimul start al V 8 ului. acesta are de vineri alt stapan. sa vedem ce-i punem BALAURULUI sub capota ????????? Editat Mai 15, 2011 de mihai ionescu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
coategoale Postat Iunie 7, 2011 Partajează Postat Iunie 7, 2011 Re: La Deva se naste un monstru...BALAUROVER Poti preciza cat cantareste..Balauroverul ? cu cat difera fata de o caroserie normala ? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mihai ionescu Postat Iunie 11, 2011 Partajează Postat Iunie 11, 2011 Re: La Deva se naste un monstru...BALAUROVER aproximativ 1400 kg Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
coategoale Postat Iunie 12, 2011 Partajează Postat Iunie 12, 2011 Re: La Deva se naste un monstru...BALAUROVER cu mult mai usor , trebuie sa rupa muntii... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mihai ionescu Postat Iulie 1, 2011 Partajează Postat Iulie 1, 2011 Re: La Deva se naste un monstru...BALAUROVER am inlocuit motorul cu un diesel de Discovery 2.5 L 200 tdi pe care montam o turbina cu geometrie variabila de Iveco Massif pentru un plus de putere cutie viteze 5 trepte si dupa o lunga pauza am montat si puntile de Y 61 complet revizate cateva poze :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mihai ionescu Postat Iulie 5, 2011 Partajează Postat Iulie 5, 2011 Re: La Deva se naste un monstru...BALAUROVER Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mihai ionescu Postat Iulie 31, 2011 Partajează Postat Iulie 31, 2011 Re: La Deva se naste un monstru...BALAUROVER Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mihai ionescu Postat Iulie 31, 2011 Partajează Postat Iulie 31, 2011 Re: La Deva se naste un monstru...BALAUROVER Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate