mihai ionescu Postat Octombrie 7, 2012 Partajează Postat Octombrie 7, 2012 (editat) Re: La Deva se naste un monstru...BALAUROVER cugir trophy 2012 multumesc domnului Filip Andrei pentru foto:wink: Editat Octombrie 7, 2012 de mihai ionescu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cos Postat Octombrie 7, 2012 Partajează Postat Octombrie 7, 2012 (editat) Re: La Deva se naste un monstru...BALAUROVER Flexarea e normal sa fie limitata de amortizoare . Pentru o flexare mare ai nevoie de amortizoare mai lungi , dar va trebui relocata prinderea de sus a amortizorului ( e mai lung ) . Conurile de relocare ajuta doar la repozitionarea arcului ( care nu revine intodeauna in pozitia corecta , daca se aseaza pe un inel de cauciuc ( gen trimpacker ) revenirea la pozitie este mai OK . Problema e ca la flexarea cu desprinderea arcului aderenta e la limita , de cele mai multe ori insuficienta . Pentru a combate asta trebuie un arc progresiv , sau un sistem cu arc ajutator in interiorulul arcului mare , centrat pe conul de relocare ( sau un coilover lung si de sarcina mica - aprox 200 kg - , improvizat pe viitorul amortizor , mai lung ). Revin cu o precizare - balljoint -urile vor necesita si ele intretinere , si nu amortizeaza ...si cam trancanesc ... Editat Octombrie 7, 2012 de cos ... sa fim corecti pana la capat ! Nu cere nimeni sa fii impecabil si un fel de varf de gama , doar corect e destul ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
teddybear Postat Octombrie 7, 2012 Partajează Postat Octombrie 7, 2012 Re: La Deva se naste un monstru...BALAUROVER Nu tin neaparat la Terrafirma astept si alte sugesti intre 400 si 800 euro Ti-as sugera sa arunci un ochi si aici, au niste chestii, zic eu, interesante pentru suspensie si flex marit:wink: It's not a "Jeep thing" it's the real thing ....LAND ROVER ! Land Rover Owners Club Romania Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nick67 Postat Octombrie 8, 2012 Partajează Postat Octombrie 8, 2012 Re: La Deva se naste un monstru...BALAUROVER Eu zic sa iei Terrafirma dar nu alea +2" care se gasesc peste tot-ai sansa sa se rupa tijele de la telescoapele daca se preseaza prea mult si nu ai bump-stopere extended pe punti http://www.firstfour.co.uk/item/2128965/bump-stops--polybush--extended--pair- Recomandarea este Big Bore tot de la terrafirma http://www.firstfour.co.uk/products/suspension--brakes---steering/suspension/shock-absorbers/terra-firma-shock-absorbers/terra-firma-big-bore-shock-absorbers -au cursa mare si tije ca la camioane. Eventual niste http://www.firstfour.co.uk/item/2170302/shadow-rear-relocation-cones--pair- sa nu iti iasa arcurile pe spate Si http://www.firstfour.co.uk/item/2094093/tubular-galvanized-suspension-turret-defender-d1-rr din astea exista lowered, raised sau standard, in functie de ce telescoape pui pe ea. VW Typ 3, 1966 LR Go Beyond Tough Phone IP68 http://www.lroc.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
warhead Postat Octombrie 8, 2012 Partajează Postat Octombrie 8, 2012 Re: La Deva se naste un monstru...BALAUROVER Si nu a oprit nici un militian Tarantula de la Cugir pana la Deva ? :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mihai ionescu Postat Octombrie 10, 2012 Partajează Postat Octombrie 10, 2012 Re: La Deva se naste un monstru...BALAUROVER Multumesc pentru sfaturi, cred ca BIG BORE Terrafirma + 2 va fi alegerea Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
eugenTL Postat Octombrie 27, 2012 Partajează Postat Octombrie 27, 2012 Re: La Deva se naste un monstru...BALAUROVER FELICITARI pt proiect. A iesit un balaur :br Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mihai ionescu Postat Noiembrie 3, 2012 Partajează Postat Noiembrie 3, 2012 (editat) Re: La Deva se naste un monstru...BALAUROVER cugir 2012 proba speciala 1 Editat Noiembrie 3, 2012 de mihai ionescu modificare Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
teddybear Postat Noiembrie 3, 2012 Partajează Postat Noiembrie 3, 2012 Re: La Deva se naste un monstru...BALAUROVER cugir 2012 proba speciala 1 http;//www.youtube.com/watch?v=off road CugirS2 144400 tarantula http;//www.youtube.com/watchOff road Cugir septembrie 2012 Nu functioneaza link-urile :( It's not a "Jeep thing" it's the real thing ....LAND ROVER ! Land Rover Owners Club Romania Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cretu Postat Noiembrie 3, 2012 Partajează Postat Noiembrie 3, 2012 Re: La Deva se naste un monstru...BALAUROVER Vezi ca dimineata la 10.00 ne intalnim in capatu de la Vulcan pt o iesire. E ud pamantu. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mihai ionescu Postat Noiembrie 6, 2012 Partajează Postat Noiembrie 6, 2012 (editat) Re: La Deva se naste un monstru...BALAUROVER off road Cugir 2012 ziua 2 trial http://www.youtube.com/watch?v=ZKbDCjLj_eg emisiune tv despre Cugir off road 2012 Editat Noiembrie 7, 2012 de mihai ionescu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mihai ionescu Postat Noiembrie 7, 2012 Partajează Postat Noiembrie 7, 2012 (editat) Re: La Deva se naste un monstru...BALAUROVER Corvin trophy 2012 trial ziua 2 O emisiune de pe net care in prima parte este despre Corvin trophy 2012 Editat Noiembrie 7, 2012 de mihai ionescu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Big.Ursu Postat Noiembrie 7, 2012 Partajează Postat Noiembrie 7, 2012 Re: La Deva se naste un monstru...BALAUROVER Cred ca portiunea din acel trial pe care l-ai prezentat mai sus este doar un Warm-up fata de ce poate cu adevarat Balauroverul....:h5 NADS Fitted Pentru mine, disputa stiinta vs religie s-a incheiat atunci cand pe biserica a aparut paratraznetul. Cel mai bun sex oral mi-l ofera gura lumii. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mihai ionescu Postat Aprilie 18, 2013 Partajează Postat Aprilie 18, 2013 (editat) Re: La Deva se naste un monstru...BALAUROVER OFF ROAD CUGIR 2012 Editat Aprilie 18, 2013 de mihai ionescu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mihai ionescu Postat Decembrie 19, 2013 Partajează Postat Decembrie 19, 2013 (editat) Re: La Deva se naste un monstru...BALAUROVER Au venit si piesele din Anglia de la Ashcroft transmissions kituri HD complete -kit reparatie cutie de viteze Lt 77 -kit reparatie cutie transfer; diferential central Lt 230 -amortizoare Terrafirma + 2inch, bucse spate la punte si la sasiu + suruburi si piulite. Editat Decembrie 19, 2013 de mihai ionescu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mihai ionescu Postat Martie 23, 2014 Partajează Postat Martie 23, 2014 Re: La Deva se naste un monstru...BALAUROVER Miercuri montam transmisia cu internele ASHCROFT Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mihai ionescu Postat Mai 18, 2014 Partajează Postat Mai 18, 2014 Re: La Deva se naste un monstru...BALAUROVER prima iesire cu noua transmisie ashcroft transmissions ieri laTravel Raid Orastie Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mihai ionescu Postat Mai 22, 2014 Partajează Postat Mai 22, 2014 (editat) Re: La Deva se naste un monstru...BALAUROVER si niste poze Editat Mai 22, 2014 de mihai ionescu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
adibora Postat Mai 24, 2014 Partajează Postat Mai 24, 2014 Re: La Deva se naste un monstru...BALAUROVER Stima si respect pentru munca si ambitia de a duce la bun sfirsit acest frumos proiect. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Ioncii Postat Iulie 2, 2014 Partajează Postat Iulie 2, 2014 Re: La Deva se naste un monstru...BALAUROVER Am urmărit fiecare post din acest topic şi ... Aveţi tot respectul meu! "Tarantula" arată întru-n mare fel.Din ce am văzut se descurcă foarte bine in teren si nu prea văd să-şi găsească un teren unde să se descurce greu. Foarte ingenios construită. Un coleg de pe forum te-a intrebat dacă nu ai avut probleme cu miliţienii de la Cugir până la Deva dar nu cred că ai răspuns sau poate mi-a scăpat.Oricum ai investit multă pasiune,muncă si "lichidităţi". Vorbind de "lichidităţi" cam cât ai "băgat" in ea? "Am avut ... jante mari , talon mic ...deh eram copil , acum visez jante mici talon foarte mareee si pe PATROL" @timberland0910. - 13th November 2015 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mihai ionescu Postat Decembrie 7, 2014 Partajează Postat Decembrie 7, 2014 Re: La Deva se naste un monstru...BALAUROVER Am schimbat de curand si ambreiajul cu unul BORG and BECK varianta HD 280mm. Functiuneaza perfect. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mihai ionescu Postat Decembrie 7, 2014 Partajează Postat Decembrie 7, 2014 (editat) Re: La Deva se naste un monstru...BALAUROVER Vreau sa cumpar pentru TARANTULA pe axa fata un autoblocant -puntile sunt de PATROL Y61 -stie cineva care e cea mai buna varianta care sa blocheze 100% si de unde o cumpar???????? Eu cred ca DETROIT LOCKER ar fi o varianta OK de autoblocant 100% ??? O a doua varianta ceva mai ieftina ar fi Yukon Spartan Locker autoblocant 100% Daca mai exista si alte optiuni rog sa imi spuneti care ar fi. http://www.eaton.com/Eaton/ProductsServices/Vehicle/Differentials/index.htm Editat Decembrie 7, 2014 de mihai ionescu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sean70 Postat Decembrie 8, 2014 Partajează Postat Decembrie 8, 2014 Re: La Deva se naste un monstru...BALAUROVER Detroit Locker dupa parerea me a,am avut pe spate si lucreaza foarte bine...nu stiu pe fata cum ar fi...este auto-deblocant (starea lui naturala e blocat,se deblocheaza la diferente mici de turatie daca nu pui sarcina pe el). Discovery 4 2010 Discovery 2 2000 Defender 90 1997 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mihai ionescu Postat Decembrie 8, 2014 Partajează Postat Decembrie 8, 2014 (editat) Re: La Deva se naste un monstru...BALAUROVER Detroit locker o sa cumpar. Am vorbit cu un domn din romania care are de vanzare DETROIT LOCKER pentru axa fata de nissan patrol y60 si mi-a spus ca la producator nu este disponibil pentru Y61, din de am aflat de la un preieten diferentialele ar fi la fel cu cele de y61. Intrebarea e a mai montat cineva DETROIT LOCKER pe NISSAN PATROL Y61?????? Multumesc! Editat Decembrie 8, 2014 de mihai ionescu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
jighi Postat Ianuarie 26, 2015 Partajează Postat Ianuarie 26, 2015 Re: La Deva se naste un monstru...BALAUROVER Ai cumparat ?Cat ai dat ca vreau sa mi iau si eu....? pregatim masina ta pentru off road www.modificarioffroad.ro modificarioffroad@yahoo.com dezmembrari pajero mk2. 0730678039 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate