klinutzu Postat Mai 27, 2010 Partajează Postat Mai 27, 2010 salut, am observat niste ciudatenii si vreau sa va cer parerea: - in mod normal temperatura sta undeva pe la 60 grade - daca trag rulota, sta cam in 80-85 grade - cand urc pante mai lungi cu rulota, dar si cand ma cocot pe coclauri fara rulota sta undeva intre 95-100 grade. este normal? la voi ce temperatura afiseaza? multumesc. jeep grand cherokee 2.7crd 2004 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
savinescu Postat Mai 27, 2010 Partajează Postat Mai 27, 2010 Re: temperatura motor grand cherokee 2.7 crd 2004 salut, am observat niste ciudatenii si vreau sa va cer parerea: - in mod normal temperatura sta undeva pe la 60 grade - daca trag rulota, sta cam in 80-85 grade - cand urc pante mai lungi cu rulota, dar si cand ma cocot pe coclauri fara rulota sta undeva intre 95-100 grade. este normal? la voi ce temperatura afiseaza? multumesc. Este normal cind esti cu rulota sa fie motorul mai mult in sarcina si sa-ti fie temperatura mai mare si mai ales cind esti pe coclauri !!! Nu este nici o ploblema daca nu creste peste 100 grade !!! jeep cherokee XJ 4l Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bujuxp Postat Mai 27, 2010 Partajează Postat Mai 27, 2010 Re: temperatura motor grand cherokee 2.7 crd 2004 Si inca ceva mai completez . Daca vrei ca motorul sa mearga in randament maxim . Va trebui sa-i pastrezi temperature pe undeva intre 80 grade minim cand mergi la drum lung. 60 grade e forte putin pentru un motor . El in momentul acela consuma mai mult si se uzeaza mai repede uleiul face ungere maxima la 60 grade. Asa ca sa elimini problema . Schimbai terostatul e pe undeva la 150 ron . Numai eu am schimbat 3 la 2.7 jeep. Nu mai zic de mercedes ... JEEP XJ '99 2.5i 3.5 " Lift acasa + 13.000 winch si powertrax locker fata Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
klinutzu Postat Mai 28, 2010 Autor Partajează Postat Mai 28, 2010 Re: temperatura motor grand cherokee 2.7 crd 2004 multumesc pt raspunsuri jeep grand cherokee 2.7crd 2004 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate