Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Spring Over Axle la Samurai

Max

Postări Recomandate

Stati linistit ca se monteaza flanse si jante scoase in afara care vor compensa inaltarea masini. Plus cusca de protectie cu toate cele...

Probabil ca roti de 35" se vor monta pe masina. :grin:

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

35 :grin:

Pai ce o face show-car ca a lui Lucian,sau vrea sa mai iasa si cu ea in teren?

O sa se rupa tot la ea pe 35,eu zic sa se opreasca la 31 max32,pe roti de 35 o cruce cardanica spate o sa tina o iesire,cu mult noroc te mai tine si a doua.

Ambreiajul ......da-ti si tu seama daca-l parlesc eu cum tine la 35-uri.

Si foarte multe altele.........da nu uita cat sunt de groase puntile :ha3

Offroad Racing Romania-THE ORIGINAL since 2006

KAMIKAZE TEAM

Link spre comentariu

Din cate stiu eu, are grupuri "ultrascurte" ceea ce reduce pana aproape de normal cuplul pe ambreaj,cutie, cruci cardanice si grup conic . Cu adevarat solicitate v'or fi diferentialele si planetarele.

Si eu cred ca la ecartamentul si ampatamentul samuraiului e mai mult decat suficient 33'' Deja la 35'' devine "hopa mitica" ...pica-n cap - nu se ridica... :lol:

"De cand s-au inventat notariatele, nu mai exista...cuvant de onoare... Papaiani

"Uneori, intregul, poate insemna mai mult decat ... suma partilor" Un Nene

Link spre comentariu

Are 4.56 in grupuri care la samurai compenseaza 31-33 pt 35 nu e suficient.

Am fost martor la un Hopa Mitica pe 35-uri si crede-ma nu s-a chinuit deloc sa-i reusasca :grin:

Eu pe 32-uri si sunt latit destul de bine,am si flanse,am reusit fra nici un efort sa o pun si pe-o parte si pe alta.

Sincer un samurai pe 35-uri arata super misto dar ca sa si mearga ar trebui sa pastrezi doar cutia de viteze si trensferul de la el,restul Toyota si alti producatori :grin: (parca nici transferul nu l-as pastra,imi face cu ochiul unul de G) :twisted:

KAMIKAZE TEAM

Link spre comentariu

ma bag si eu ...

chestia cu arcurile peste punti nu e o varinat prea buna

nu o mai tii pe drum drept, masina sare de colo colo

si nu spun aspta despre samurai.. ci despre un patrol

stiti voi ala cu care ne prezentaram noi la baia mare

noa

pe sosea, la 80 la ora esti la ghici

daca vrei sa depasesti o poti face printr-o miscare de sinusoida si fara accelerari bruste

daca trece un tir pe langa tine NU TINE VOLANUL DREPT

incearca sa tragi spre tir un pik, altfel esti in sant

vrei sa tii banda ca vine unu din fata???

o iei frumos spre el cam juma de banda si cand e in fata ta redresezi .. si uite asa esti pe banda ta 2-3 secunde

acuma...daca nu ma credeti, mai intrebati si voi pe altii

cu un samurai nici nu vreau sa ma gandesc

tot e bine ca e ingust si poate sa oscileze mult pe drum si sa nu iasa de pe banda

:grin: :grin:

forumistul ce se pricepe la toate, in orice topic intervine si baga niste axiome iar cand nu are argumente trece la atacuri la persoana, amenintari, "chemari la interval", jigniri gratuite. Noa, asta e "cocalarul de forum" .
Link spre comentariu

Stiau ei japonezii ce fac cand le-au pus arcurile sub axe :grin:

Cu telescoape bine calculate, bari stabilizatoare corect facute si bucsi bune la cerceii de arc, nu cred ca sunt chiar atat de mari probleme.

Link spre comentariu

explicatie

spoa de 6 inch pe care il am eu este perfect ptr 31 -32 si poate 33 atat timp cat nu se intervine asupra arcurilor sau cerceilor

varianta de SPOA (in ceea ce priveste samuraiul )este optima din toate punctele de vedere atat on road cat si off road conform a 99 % din forumuri si web site uri consacrate

dealtfel puntile de samurai sunt extrem de rezistente(si nu zic asta din experienta mea de onroad pe care iti place sa o evidentiezi atat de mult-tupare)

cat despre faptul ca se rastoarna samuraiul tupare nu uita ca cornel s a dat pe 35 daca nu mai mult atunci sigur mai grav decat noi toti si nu s a rasturnat----

4.57in grupuri si 4.16 in cutia de transfer la samurai si roti 36 sunt un pic mai jos decat de fabrica

va rog mult nu va mai dati cu parerea daca nu cunoasteti exact ce vorbiti

ca sa intaresc cele spuse b98 zuk ruleaza pe 35/14.50 cu 4.57 in grupuri doar si se descurca super ok

http://WWW.SUZUKI-4X4.RO

suzuki samurai 1988

smart fortwo cdi

Link spre comentariu

ma bag si eu ...

chestia cu arcurile peste punti nu e o varinat prea buna

nu o mai tii pe drum drept, masina sare de colo colo

si nu spun aspta despre samurai.. ci despre un patrol

stiti voi ala cu care ne prezentaram noi la baia mare

noa

pe sosea, la 80 la ora esti la ghici

daca vrei sa depasesti o poti face printr-o miscare de sinusoida si fara accelerari bruste

daca trece un tir pe langa tine NU TINE VOLANUL DREPT

incearca sa tragi spre tir un pik, altfel esti in sant

vrei sa tii banda ca vine unu din fata???

o iei frumos spre el cam juma de banda si cand e in fata ta redresezi .. si uite asa esti pe banda ta 2-3 secunde

acuma...daca nu ma credeti, mai intrebati si voi pe altii

cu un samurai nici nu vreau sa ma gandesc

tot e bine ca e ingust si poate sa oscileze mult pe drum si sa nu iasa de pe banda

:grin: :grin:

suna foarte horror ce zici tu acolo :)

nu stiu, cert e ca il vad pe 99 zuk pe pipera cum o frige din cand in cand si pare sa stea bine samuraiu lui pe drum

de altfel. ce inseamna SPOA? :) a. spring over axle?

Suzuki Vitara

sa sara noroiuuu'

Link spre comentariu

Prietene Lucian,tu ai vazut noroiul doar la televizor :grin:

Despre rapoarte nu-mi povestii mie,m-am dat si cu masina ta,si cu a lui Robert si mai nou cu aia preparata de mine cu 4.56 in grupuri si 4.16 in transer,motor de 103CP si crede-ma ca tragea de 32 exact cat trebuie sa traga,daca i-ai pune 35 nu te-ar mai impresiona cu nimic :P

Despre cat si cum ma dau eu in tern nu ai de unde sa stii,cat despre Cornel nu a apucat sa faca superfiguri cu samuraiul ca l-a rasturnat si de 3 ani nu e gata :-(

Iti garanez ca Samuraiul tau cu puntile stock si 35 nu termina o zi de concur (cel putin daca-l conduc eu).

Iti urez spor la treaba :D

KAMIKAZE TEAM

Link spre comentariu

tupare ma amuzi la culme

ca sa nu vb cu nu ai avut in viata ta o masina cu rapoarte schimbate si ca nu ai condus in teren asa ceva

sa ti mai zic ceva :

CAND EU MA DADEAM IN TEREN IN 1998 CU SAMURAIUL DE AUSTRIA PE CARE L AM DEZMEMBRAT ANUL TRECUT NU CRED CA AVEAI NICI PERMIS................... DE MASINA NICI NU MAI VB

ZI MERSI CA TE AM LUMINAT CA ALTFEL AZI CONDUCEAI CINE STIE CE 4X4(nu dau nume sa nu se simta cineva ofensat)

.......................................................................................................................

las o asa................ eu am samurai de 11 ani si stiu foarte bine cu ce se mananca

iar daca parerile mele sunt proaste te rog sa nu ma mai suni si sa ma intrebi cum se face una alta la samurai ca inseamna ca nu stiu si ar trebui sa invat eu de la tine

o zi placuta si reflecta la ce ti am scris inainte a raspunde

quote="cfantana"]Prietene Lucian,tu ai vazut noroiul doar la televizor :grin:

Despre rapoarte nu-mi povestii mie,m-am dat si cu masina ta,si cu a lui Robert si mai nou cu aia preparata de mine cu 4.56 in grupuri si 4.16 in transer,motor de 103CP si crede-ma ca tragea de 32 exact cat trebuie sa traga,daca i-ai pune 35 nu te-ar mai impresiona cu nimic :P

Despre cat si cum ma dau eu in tern nu ai de unde sa stii,cat despre Cornel nu a apucat sa faca superfiguri cu samuraiul ca l-a rasturnat si de 3 ani nu e gata :-(

Iti garanez ca Samuraiul tau cu puntile stock si 35 nu termina o zi de concur (cel putin daca-l conduc eu).

:grin:

suzuki samurai 1988

smart fortwo cdi

Link spre comentariu

si inca ceva.....looool......cornel merge cu samuraiul de jumatate de an

Prietene Lucian,tu ai vazut noroiul doar la televizor :grin:

suzuki samurai 1988

smart fortwo cdi

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare