Max Postat Noiembrie 27, 2007 Partajează Postat Noiembrie 27, 2007 In lucru, Samuraiul domnului Bizo in lucru cu noile punti montate sub arcuri. Mai cautam bucsi OME pentru arcuri si un set de telescoape mai lungi cu aprox 2" Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
suzuker Postat Noiembrie 27, 2007 Partajează Postat Noiembrie 27, 2007 misto arata, dar sa aiba grija la treceri inclinate... la samurai ai cam place cu rotile in sus :) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator koala Postat Noiembrie 27, 2007 Partajează Postat Noiembrie 27, 2007 ... si sa nu-l puna 'reaku sa scoata mana afara pe geam ... sa sprijine acaretu' ... e buba mare !!! ... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
kato Postat Noiembrie 27, 2007 Partajează Postat Noiembrie 27, 2007 Maxule de ce nu adopti aceiasi tehnica si la toy.?decat sa te chinui cu adaptarea de elicoidale ! Patrol...lung...urat si dus cu pluta...nume de cod...Animalu !!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Noiembrie 27, 2007 Autor Partajează Postat Noiembrie 27, 2007 Stati linistit ca se monteaza flanse si jante scoase in afara care vor compensa inaltarea masini. Plus cusca de protectie cu toate cele... Probabil ca roti de 35" se vor monta pe masina. :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
night bird Postat Noiembrie 27, 2007 Partajează Postat Noiembrie 27, 2007 SPOA + 35'' => ...miroase a punti de "99 zuk" cumva? "De cand s-au inventat notariatele, nu mai exista...cuvant de onoare... Papaiani "Uneori, intregul, poate insemna mai mult decat ... suma partilor" Un Nene Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Noiembrie 27, 2007 Autor Partajează Postat Noiembrie 27, 2007 SPOA + 35'' => ...miroase a punti de "99 zuk" cumva? :grin: :y Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
landy Postat Noiembrie 27, 2007 Partajează Postat Noiembrie 27, 2007 mai da ce lucreaza baietii aia. pe la vreo 2 cand am fost acolo abia se apucasera de demontat vechea punte. se pare ca va iesi o treaba faina, dar mai e de lucru. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cfantana Postat Noiembrie 27, 2007 Partajează Postat Noiembrie 27, 2007 35 :grin: Pai ce o face show-car ca a lui Lucian,sau vrea sa mai iasa si cu ea in teren? O sa se rupa tot la ea pe 35,eu zic sa se opreasca la 31 max32,pe roti de 35 o cruce cardanica spate o sa tina o iesire,cu mult noroc te mai tine si a doua. Ambreiajul ......da-ti si tu seama daca-l parlesc eu cum tine la 35-uri. Si foarte multe altele.........da nu uita cat sunt de groase puntile :ha3 Offroad Racing Romania-THE ORIGINAL since 2006 KAMIKAZE TEAM Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
night bird Postat Noiembrie 27, 2007 Partajează Postat Noiembrie 27, 2007 Din cate stiu eu, are grupuri "ultrascurte" ceea ce reduce pana aproape de normal cuplul pe ambreaj,cutie, cruci cardanice si grup conic . Cu adevarat solicitate v'or fi diferentialele si planetarele. Si eu cred ca la ecartamentul si ampatamentul samuraiului e mai mult decat suficient 33'' Deja la 35'' devine "hopa mitica" ...pica-n cap - nu se ridica... :lol: "De cand s-au inventat notariatele, nu mai exista...cuvant de onoare... Papaiani "Uneori, intregul, poate insemna mai mult decat ... suma partilor" Un Nene Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cfantana Postat Noiembrie 28, 2007 Partajează Postat Noiembrie 28, 2007 Are 4.56 in grupuri care la samurai compenseaza 31-33 pt 35 nu e suficient. Am fost martor la un Hopa Mitica pe 35-uri si crede-ma nu s-a chinuit deloc sa-i reusasca :grin: Eu pe 32-uri si sunt latit destul de bine,am si flanse,am reusit fra nici un efort sa o pun si pe-o parte si pe alta. Sincer un samurai pe 35-uri arata super misto dar ca sa si mearga ar trebui sa pastrezi doar cutia de viteze si trensferul de la el,restul Toyota si alti producatori :grin: (parca nici transferul nu l-as pastra,imi face cu ochiul unul de G) :twisted: Offroad Racing Romania-THE ORIGINAL since 2006 KAMIKAZE TEAM Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Noiembrie 28, 2007 Autor Partajează Postat Noiembrie 28, 2007 Daca nu merge pe 35 ramane la 33 eventual. Ambreiajul va fi schimbat cu unul HD. Si in continuare vedem ce se rupe. :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
soimu Postat Noiembrie 28, 2007 Partajează Postat Noiembrie 28, 2007 ma bag si eu ... chestia cu arcurile peste punti nu e o varinat prea buna nu o mai tii pe drum drept, masina sare de colo colo si nu spun aspta despre samurai.. ci despre un patrol stiti voi ala cu care ne prezentaram noi la baia mare noa pe sosea, la 80 la ora esti la ghici daca vrei sa depasesti o poti face printr-o miscare de sinusoida si fara accelerari bruste daca trece un tir pe langa tine NU TINE VOLANUL DREPT incearca sa tragi spre tir un pik, altfel esti in sant vrei sa tii banda ca vine unu din fata??? o iei frumos spre el cam juma de banda si cand e in fata ta redresezi .. si uite asa esti pe banda ta 2-3 secunde acuma...daca nu ma credeti, mai intrebati si voi pe altii cu un samurai nici nu vreau sa ma gandesc tot e bine ca e ingust si poate sa oscileze mult pe drum si sa nu iasa de pe banda :grin: :grin: forumistul ce se pricepe la toate, in orice topic intervine si baga niste axiome iar cand nu are argumente trece la atacuri la persoana, amenintari, "chemari la interval", jigniri gratuite. Noa, asta e "cocalarul de forum" . Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius C alias Turagmes Postat Noiembrie 28, 2007 Partajează Postat Noiembrie 28, 2007 Stiau ei japonezii ce fac cand le-au pus arcurile sub axe :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Noiembrie 28, 2007 Autor Partajează Postat Noiembrie 28, 2007 Stiau ei japonezii ce fac cand le-au pus arcurile sub axe :grin: Cu telescoape bine calculate, bari stabilizatoare corect facute si bucsi bune la cerceii de arc, nu cred ca sunt chiar atat de mari probleme. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius C alias Turagmes Postat Noiembrie 28, 2007 Partajează Postat Noiembrie 28, 2007 la Suzi...da...da la animalu ala de nissan...nu prea :grin: asta ma batea capu sa fac la al meu...dar m-am calmat :P Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ionutzt Postat Noiembrie 28, 2007 Partajează Postat Noiembrie 28, 2007 subscriu la maxim 33. oricum are si spoa cu 33 nu are cum sa o puna pe burta niciodata, tinand cont ce distanta mica are intre axe. plus ca puntile de la 99ZUK au spoa foarte mare....deci nu e nevoie de gume asa mari. doar pentru show :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
B99ZUK Postat Noiembrie 29, 2007 Partajează Postat Noiembrie 29, 2007 Re: Spring Over Axle la Samurai cate pareri interesante pe aici..................hmmmmmmmmmmm :bleah http://WWW.SUZUKI-4X4.RO suzuki samurai 1988 smart fortwo cdi Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
B99ZUK Postat Noiembrie 29, 2007 Partajează Postat Noiembrie 29, 2007 explicatie spoa de 6 inch pe care il am eu este perfect ptr 31 -32 si poate 33 atat timp cat nu se intervine asupra arcurilor sau cerceilor varianta de SPOA (in ceea ce priveste samuraiul )este optima din toate punctele de vedere atat on road cat si off road conform a 99 % din forumuri si web site uri consacrate dealtfel puntile de samurai sunt extrem de rezistente(si nu zic asta din experienta mea de onroad pe care iti place sa o evidentiezi atat de mult-tupare) cat despre faptul ca se rastoarna samuraiul tupare nu uita ca cornel s a dat pe 35 daca nu mai mult atunci sigur mai grav decat noi toti si nu s a rasturnat---- 4.57in grupuri si 4.16 in cutia de transfer la samurai si roti 36 sunt un pic mai jos decat de fabrica va rog mult nu va mai dati cu parerea daca nu cunoasteti exact ce vorbiti ca sa intaresc cele spuse b98 zuk ruleaza pe 35/14.50 cu 4.57 in grupuri doar si se descurca super ok http://WWW.SUZUKI-4X4.RO suzuki samurai 1988 smart fortwo cdi Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mrJv Postat Noiembrie 29, 2007 Partajează Postat Noiembrie 29, 2007 ma bag si eu ... chestia cu arcurile peste punti nu e o varinat prea buna nu o mai tii pe drum drept, masina sare de colo colo si nu spun aspta despre samurai.. ci despre un patrol stiti voi ala cu care ne prezentaram noi la baia mare noa pe sosea, la 80 la ora esti la ghici daca vrei sa depasesti o poti face printr-o miscare de sinusoida si fara accelerari bruste daca trece un tir pe langa tine NU TINE VOLANUL DREPT incearca sa tragi spre tir un pik, altfel esti in sant vrei sa tii banda ca vine unu din fata??? o iei frumos spre el cam juma de banda si cand e in fata ta redresezi .. si uite asa esti pe banda ta 2-3 secunde acuma...daca nu ma credeti, mai intrebati si voi pe altii cu un samurai nici nu vreau sa ma gandesc tot e bine ca e ingust si poate sa oscileze mult pe drum si sa nu iasa de pe banda :grin: :grin: suna foarte horror ce zici tu acolo :) nu stiu, cert e ca il vad pe 99 zuk pe pipera cum o frige din cand in cand si pare sa stea bine samuraiu lui pe drum de altfel. ce inseamna SPOA? :) a. spring over axle? Suzuki Vitara sa sara noroiuuu' Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mrJv Postat Noiembrie 29, 2007 Partajează Postat Noiembrie 29, 2007 totusi: orice e posibil http://www.killeratv.com/four%20wheeler%20pics/Misc/Mud%20Nationals%202006/Disk3/MVC-024S.JPG :grin: Suzuki Vitara sa sara noroiuuu' Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cfantana Postat Decembrie 2, 2007 Partajează Postat Decembrie 2, 2007 Prietene Lucian,tu ai vazut noroiul doar la televizor :grin: Despre rapoarte nu-mi povestii mie,m-am dat si cu masina ta,si cu a lui Robert si mai nou cu aia preparata de mine cu 4.56 in grupuri si 4.16 in transer,motor de 103CP si crede-ma ca tragea de 32 exact cat trebuie sa traga,daca i-ai pune 35 nu te-ar mai impresiona cu nimic :P Despre cat si cum ma dau eu in tern nu ai de unde sa stii,cat despre Cornel nu a apucat sa faca superfiguri cu samuraiul ca l-a rasturnat si de 3 ani nu e gata :-( Iti garanez ca Samuraiul tau cu puntile stock si 35 nu termina o zi de concur (cel putin daca-l conduc eu). Iti urez spor la treaba :D Offroad Racing Romania-THE ORIGINAL since 2006 KAMIKAZE TEAM Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
florum Postat Decembrie 3, 2007 Partajează Postat Decembrie 3, 2007 ... ai vazut noroiul doar la televizor :grin: iar am pierdut emisiunea preferata :ga :ga Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
B99ZUK Postat Decembrie 3, 2007 Partajează Postat Decembrie 3, 2007 tupare ma amuzi la culme ca sa nu vb cu nu ai avut in viata ta o masina cu rapoarte schimbate si ca nu ai condus in teren asa ceva sa ti mai zic ceva : CAND EU MA DADEAM IN TEREN IN 1998 CU SAMURAIUL DE AUSTRIA PE CARE L AM DEZMEMBRAT ANUL TRECUT NU CRED CA AVEAI NICI PERMIS................... DE MASINA NICI NU MAI VB ZI MERSI CA TE AM LUMINAT CA ALTFEL AZI CONDUCEAI CINE STIE CE 4X4(nu dau nume sa nu se simta cineva ofensat) ....................................................................................................................... las o asa................ eu am samurai de 11 ani si stiu foarte bine cu ce se mananca iar daca parerile mele sunt proaste te rog sa nu ma mai suni si sa ma intrebi cum se face una alta la samurai ca inseamna ca nu stiu si ar trebui sa invat eu de la tine o zi placuta si reflecta la ce ti am scris inainte a raspunde quote="cfantana"]Prietene Lucian,tu ai vazut noroiul doar la televizor :grin: Despre rapoarte nu-mi povestii mie,m-am dat si cu masina ta,si cu a lui Robert si mai nou cu aia preparata de mine cu 4.56 in grupuri si 4.16 in transer,motor de 103CP si crede-ma ca tragea de 32 exact cat trebuie sa traga,daca i-ai pune 35 nu te-ar mai impresiona cu nimic :P Despre cat si cum ma dau eu in tern nu ai de unde sa stii,cat despre Cornel nu a apucat sa faca superfiguri cu samuraiul ca l-a rasturnat si de 3 ani nu e gata :-( Iti garanez ca Samuraiul tau cu puntile stock si 35 nu termina o zi de concur (cel putin daca-l conduc eu). Iti urez spor la treaba :D :grin: http://WWW.SUZUKI-4X4.RO suzuki samurai 1988 smart fortwo cdi Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
B99ZUK Postat Decembrie 3, 2007 Partajează Postat Decembrie 3, 2007 si inca ceva.....looool......cornel merge cu samuraiul de jumatate de an Prietene Lucian,tu ai vazut noroiul doar la televizor :grin: Despre rapoarte nu-mi povestii mie,m-am dat si cu masina ta,si cu a lui Robert si mai nou cu aia preparata de mine cu 4.56 in grupuri si 4.16 in transer,motor de 103CP si crede-ma ca tragea de 32 exact cat trebuie sa traga,daca i-ai pune 35 nu te-ar mai impresiona cu nimic :P Despre cat si cum ma dau eu in tern nu ai de unde sa stii,cat despre Cornel nu a apucat sa faca superfiguri cu samuraiul ca l-a rasturnat si de 3 ani nu e gata :-( Iti garanez ca Samuraiul tau cu puntile stock si 35 nu termina o zi de concur (cel putin daca-l conduc eu). Iti urez spor la treaba :D http://WWW.SUZUKI-4X4.RO suzuki samurai 1988 smart fortwo cdi Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate