Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Dracula Rally Raid 2010

Ninja

Postări Recomandate

Salut Rally Raiderilor,

Avand in vedere (si luand in considerare) ca in luna iunie, mai precis intre 24-27 iunie avem anuntat Dracula Rally Raid, nu e putin cam apasatoare tacerea? Noua chiar ne-a placut si mai vrem!

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: Dracula Rally Raid 2010

Salut,

Cursa este in plina pregatire. Mleo se zbate sa aduca cat mai multi participanti la cursa (se zvoneste ca ar veni participanti din Italia si Bulgaria).

De asemenea, este gata si site-ul competitiei:

http://www.dracularallyraid.ro/

Daca ai nevoie de informatii suplimentare cu siguranata aici este locul unde le vei gasi.

Bafta,

Andrei

Range Rover Classic V8

The Dakar; a challenge for those who go - a dream for those who stay behind / Thierry Sabine

Link spre comentariu

• 2 săptămâni mai târziu...

pentru clasa promo nici o regula nu s-a schimbat.

Reguli / dotari :

-masina 4x4

-cauciucuri MT

-plinul facut

-sufa remorcare, 2 roti rezerva, lopata ,etc...si orice scula credeti ca ar putea ajuta

-2 stingatoare

-permis de minim 1 an si pilot si copilot

-

Program:

-joi 24 iunie: pina la ora 12 inscrieri verificari

ora 13-14 start superspeciala (o bucla pe macadam la Sampetru/Brasov, in jurul haldei de zgura)

ora 16-legatura la Ghimbav, start pe speciala Ghimbav - Maierus 50 km

de la Maierus la Rupea , sau...cei care dorm in Bv. ...la Bv, dar vineri startul e din Rupea si e la ora 8,00.

Vineri : ora 8,00 o proba de 120 km. problema e ca sint bucle, deasemenea PS 2 (care e doar pentru avansati) are portiuni care se suprapun pe PS 1..deci e posibil sa va treziti in spate cu avansati, desi plecati dupa ei.

Sambata :ora 8,00 o proba de 120 km.

Navigatie cat cuprinde. Drumuri de iarba, camp, dealuri, paduri. F. putin macadam. F.F. frumos traseul, peisaje si zone deosebite.

Taxa 100 eur / echipaj.

Salvari pe traseu, masini de inchidere tehnica pentru cei cu probleme tehnice care abandoneaza (acestia vor fi tractati pina la cel mai apropiat asfalt, sau daca e posibil fara a cheltui resursele disponibile ptr. ceilalti, chiar pina la bivuac).

Traseul e verificat si rasverificat.Road book OK.

Va asteptam

Vizititati http://www.dracularallyraid.ro/

Link spre comentariu

P.A.R.F.U.M

Am inteles ca exista posibilitatea de a ne caza in zona Rupea Gara?

Daca da, exista acolo aceste 3 elemente esentiale?

:dr4; :2dr; :top

Sanatate maxima tuturor si sa ne vedem cu bine la start!

Link spre comentariu

P.A.R.F.U.M

Am inteles ca exista posibilitatea de a ne caza in zona Rupea Gara?

Daca da, exista acolo aceste 3 elemente esentiale?

:dr4; :2dr; :top

Sanatate maxima tuturor si sa ne vedem cu bine la start!

Daaaaa....

cat despre fete....fiecare cum se descurca..

Link spre comentariu

• 3 săptămâni mai târziu...

A fost un eveniment interesant la care s-a lucrat mult si care ar fi fost deosebit daca si vremea si vremurile ar fi tinut cu noi. Pentru cei doi frati inimosi cu parul lung si des (Mr Leo and Mr Leo) si pentru toti cei care le-au fost alaturi felicitari din toata inima, si pentru efort si pentru pasiune si pentru rabdare!smiles%20%2822%29.gif

Link spre comentariu

Salutare,

A fost o cursa frumoasa dar ingreunata de vremea ploioasa. De apreciat participantii din Bulgaria care au venit extrem de hotarati si bine pregatiti. Cei care au participat fac parte din primele 10 echipaje bulgaresti cu experienta in curse grele din Europa (Baja Saxonia, Berlin - Breslau si chiar TAT - 2008 locul 2 la extrem). Ei participa atat la curse de rally raid cat si off road.

Range Rover Classic V8

The Dakar; a challenge for those who go - a dream for those who stay behind / Thierry Sabine

Link spre comentariu

.................................

Range Rover Classic V8

Link spre comentariu

Vizitator catalina filip coapsi

multumim leo, iulian. tuturor celor care ne-au ajutat atunci cand ne-am mai si impiedicat:). ne-am simtit foarte bine. sa ne intalnim sanatosi la urmatoarele etape. va imbratisam cu drag. sotii filip-coapsi:)

poze:

http://picasaweb.google.com/catalina.filip.coapsi/DraculaRallyraidIun2010#

Link spre comentariu

Vizitator gercho

Hello friends will want to ask you other photos of the rally? And just by the removal of the Nissan Patrol

Link spre comentariu

prin amabilitatea participantilor la Moto Camp

Range Rover Classic V8

Link spre comentariu

.....................................

Range Rover Classic V8

Link spre comentariu

excelenta organizarea

chiar si in conditiile meteo absolut potrivnice, echipa si-a facut cu cinste treaba pana in ultimul minut. Pana si Tabara de Pregatire Moto a iesit bine, la prima editie fiind, culmea, in zona (de catre motociclisti aleasa) de campare fiind la un moment dat 4 corturi, cu toata ca ploua cu galeata.

Pana si din situatiile mai putin confortabile am putut trage concluzii bune. Singura poveste care nu ne-a iesit a fost cea de pregatire hrana in conditii izolate, asta din lipsa de timp pe de o parte, dar si din cauza restaurantului aflat la 100 m pe de alta parte. O cura de gulas nu a stricat nimanui.

Multumim si pe acesta cale firmei REPSOL, prin Valtec Romania care a asigurat ceva premii pentru Dracula Motor Action.

numai eu nu am mai prins nimic, fireste......

multumesc tuturor motociclsitilor si ATV-istilor pentru participare si ii asteptam la viitoarele actiuni AMR.

PS: am dovedit ca se poate sparge monopolul FRM si in acesta problema. Unii oamenii nu au inteles ca la Targoviste 1989, din pacate in ziua de Craciun s-a intamplat ceva.

LA MULTI ANI
Link spre comentariu

eu astept raportul comisarului federal sa vedem ce parere are (mai putin parerea despre ploaie, si despre faptul ca , sportivii bulgari, asa cum au evidentiat intr-un mail pe care tocmai l-am primit, ei tocmai au inteles ca sportul pe care il fac ei si pe care il denumesc OFF ROAD RAllY, difera un pic de rally raidul nostru, ca reguli, ca desfasurare a concursului, ca traseu...etc...etc.... Sigur, ploile torentiale care la o zi dupa concurs au provovat in zonele pe unde am trecut mari inundatii, i-au avantajat un pic dpdv material de concurs.....).

Astept si PV al comisiei de rally raid despre cum s-au atins punctele din "caietul de sarcini al organizatorului"...etc..etc...

Link spre comentariu

• 4 săptămâni mai târziu...
  • 1 lună mai târziu...
  • Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare