EMIL Postat Mai 29, 2010 Partajează Postat Mai 29, 2010 Caut copilot pasionat de offroad, cu experienta pentru campionat 2010 si pentru T.A.T. Conditia de a putea forma o echipa este de a participa la majoritatea etapelor si cupelor. Alte conditii (cunostinte mecanice, suport financiar etc.), toate acestea cu o anumita limita, le putem discuta. Tel. 0744561622 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Petre Niteanu aka bullbar Postat Mai 29, 2010 Partajează Postat Mai 29, 2010 Re: Caut copilot pentru anul 2010! Sau in alte cuvinte, ca sa stie omul la ce se inhama, anuntul ar putea suna asa: Caut barbat, cu greutatea cuprinsa intre 75-95kg, atletic, cu o buna conditie fizica, dispus sa cheltuie 5.000 de euro intr-un an competitonal si care sa infaptuiasca urmatoarele sarcini: 1. sa traga de troliu prin noroaie cat si cum ii spun eu 2. sa suporte injuraturi 3. sa nu ma injure ca-l :ce 4. sa nu vomite in panta 5. sa se bage sub masina cand ii zic eu si sa desfaca suruburile care sunt mai najpa pozitionate 6. sa fie capabil sa-si tina respiratia sub apa si noroi atunci cand eu infund masina cu troliu intr-o hazna si uit sa pun dinainte telecomanda in troliu 7. sa stie sa citeasca RB-ul ca pe Scriptura ca altfel .... :ce 8. sa nu bea apa, pentru ca apa este pentru motor si alte chestii tehnice 9. sa nu aiba nevoie de mancare in traseu, pt ca nu poate da din falci si tine si ochii pe RB 10. si nu in ultimul rand, cand mi se pune pata sa pot sa-l injur si fara sa fie vinovat de ceva ca daca nu fac asta mi se urca tensiunea la cap si nu mai stiu ce fac cu volanul si poate o iau razna si poate ma enervez si mai tare si uite, ca si acum, nu mai stiu pe unde sun botoanele si ma ENERVEZZZZZZZZZZZZ si ma-puc s-njur si :ce:ce:ce:ce GOT IT? care vrei?:grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Mai 29, 2010 Partajează Postat Mai 29, 2010 Re: Caut copilot pentru anul 2010! Ba Petrica ai baut dupa Lipoveanu....ma tavalesc de ras.....:ha::ha::ha: REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Mihail Postat Mai 29, 2010 Partajează Postat Mai 29, 2010 Re: Caut copilot pentru anul 2010! Frumos! Bine spus! From all the things I've lost, I miss my mind the most [Mark Twain] Land Rover - Discovery 2 (Largareta) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
semaca Postat Mai 29, 2010 Partajează Postat Mai 29, 2010 Re: Caut copilot pentru anul 2010! ...anul trecut imi ziceam in barba ca tre sa ma dau macar o data cu nea Emil... acu', cand il vad asa pretentios...nu's ce sa zic:grin: Offroad Racing Romania - the ORIGINAL since 2006 Membru Club T44 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
f_zoltan Postat Mai 29, 2010 Partajează Postat Mai 29, 2010 Re: Caut copilot pentru anul 2010! Dom Petre, ai mai avut tu postari despre fisa p®ostului la copilot, dar cu asta le bati pe restul. In concluzie o sa pun frumos la pastrare decalogul si il voi prezenta fiecarui copchilot de ocazie care se va lipi de mine la pardalnicele mele iesiri. Eventual il voi afisa la loc de cinste in Samuraiul meu, cu copirait cu tot, cu conditia sa gasesc macar o palma de loc liber in acest Matiz al offroadului. Samurai incepator Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
worldscape Postat Mai 30, 2010 Partajează Postat Mai 30, 2010 Re: Caut copilot pentru anul 2010! Dom Petre, ai mai avut tu postari despre fisa p®ostului la copilot, dar cu asta le bati pe restul. In concluzie o sa pun frumos la pastrare decalogul si il voi prezenta fiecarui copchilot de ocazie care se va lipi de mine la pardalnicele mele iesiri. Eventual il voi afisa la loc de cinste in Samuraiul meu, cu copirait cu tot, cu conditia sa gasesc macar o palma de loc liber in acest Matiz al offroadului. @zoltane, scoate-l la imprimanta, trage-l in folie si lipeste-l in dreapta ( stanga ) pe bord in fata copilotului :ha:.... @EMILe, ... daca aveai Jeep cred ca ma mai gandeam :wink: Jeep Wrangler YJ - 1989 - 2.5" Lift Jeep Wrangler TJ - Sahara Limited Edition 2001 - 4" Lift Jeep Wrangler TJ - Rubicon Express - Custom Made 1997 - 6" Lift http://www.ClubJeepRomania.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
EMIL Postat Mai 30, 2010 Autor Partajează Postat Mai 30, 2010 Re: Caut copilot pentru anul 2010! Da, Petre! Se observa deformatia ta profesionala de la distanta! Ma gindeam insa ca 5000 euro sint cam putini pentru ce vorbeam in holul Hotelului Best Western! Un copilot care se respecta trebuie sa mearga la sala, la fitness, la bai de plante exotice,:ha: sa miroasa frumos, sa aiba pielea fina:ha, sa aiba creierul relaxat, liber de alte griji si bineinteles sa fie in stare sa reziste la conditiile oferite de pilot, mai ales dupa finish!:x:2dr:top:ga:ha::ha: revenind la partea serioasa a problemei, gasesc de bun simt ca si copilotul sa-si suporte macar taxa de participare. In rest: deplasarea, carburantul, eventualele reparatii ale masinii si alte cheltuieli aferente sint suportate de mine. Asta in situatia in care intr-adevar exista pasiune pentru off-road si nu doar iesire la odihna intr-un week-end! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
EMIL Postat Mai 30, 2010 Autor Partajează Postat Mai 30, 2010 Re: Caut copilot pentru anul 2010! "Nu trage don' Semaca", pina nu vezi singur cu ochii tai care sint pretentiile alea mari ale mele! Eu te astept sa te mai gindesti! Nu pentru T.A.T. ca acolo sintem deja inscrisi. :h5 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Schultz Postat Mai 30, 2010 Partajează Postat Mai 30, 2010 Re: Caut copilot pentru anul 2010! Nea Emil, cu tot respectul pe Semaca nu il dau eu de pe postul de pilot :ha::ha: KAMIKAZE TEAM Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
semaca Postat Mai 31, 2010 Partajează Postat Mai 31, 2010 Re: Caut copilot pentru anul 2010! @schultz: deja esti amanetat:ha: un domn generos a facut o oferta pentru tine!!! :grin: pentru etapele la care nu ma dau pilot ma gandesc sa obtin ceva bonusuri pt. tine! doar am investit...te-am invatat tot ce stiu...in 5 minute!!!:ha: Offroad Racing Romania - the ORIGINAL since 2006 Membru Club T44 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Tutti Postat Iunie 8, 2010 Partajează Postat Iunie 8, 2010 Re: Caut copilot pentru anul 2010! De ce nu organizati o licitatie online pentru Semaca, iar banii stransi sa ii donati la CNOR( poate asa se mai indulceste atmosfera). Sunt convinsa ca suma nu este mica, SEMACA fiind nu numai un copilot grozav, ci o emblema.:y Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate