trooper Postat Noiembrie 27, 2007 Partajează Postat Noiembrie 27, 2007 buna pt o Toyota ca cea din poza, pot pune gume de 33 fara alte "gimbuslucuri"? Precizez ca am jante de 15 destul de scoase in afara si pe masina acum am 32-uri si mi-se pare ca ar mai fi loc. Toyota FJ40 - 4,2 - benzina Mitsubishi Pajero 3,8 V6- benzina-2007; Range Rover 4,0 V8-- benzina- '99, Toyota RJ70 2,4 - benzina-'86, Tico SX '99 scuter Kimco 49 cmc Ocean Kayak - Malibu Two XL www.orr.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
MagnuM Postat Noiembrie 27, 2007 Partajează Postat Noiembrie 27, 2007 Teoretic vorbind, daca pastrezi latimea anvelopei (balonul), se poate. Un factor foarte important este offset-ul jantei. Daca te pastrezi in jurul celui "de fabrica", nu sunt probleme, dar daca ai "scos" rotile prea mult in afara, atunci pot aparea probleme; roata descrie o curba, la virajul pe loc, stanga/dreapta, care, in mod normal se incadreaza fara probleme si cu destula toleranta in dimensiunile pasajului rotii. Daca "scoti" roata in afara (maresti ecartamentul axei - jante cu offset mai mare, distantiere sau adaptoare), curba pe care o descrie roata la virajul pe loc, stanga/dreapta, se mareste. Valoarea cu care creste se poate incadra in cotele pasajului rotii (aripii de roata - impropriu spus), sau poate depasi aceste cote; caz in care, roata atinge pasajul. "Remedierea" se poate face din arcuri - kit de suspensie, sau modificand/taind pasajul rotii. :ce :3 :ce "Să faci 13 ani de temniţă pentru un popor de idioţi... D-asta numai eu am fost în stare..." - Petre Ţuţea Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Noiembrie 27, 2007 Partajează Postat Noiembrie 27, 2007 Re: intrebare despre gume buna pt o Toyota ca cea din poza, pot pune gume de 33 fara alte "gimbuslucuri"? Precizez ca am jante de 15 destul de scoase in afara si pe masina acum am 32-uri si mi-se pare ca ar mai fi loc. Merge si 33. E posibil ca la curbe cu apasare sa mai atinga in aripi dar nu prea mult. Este la noi o Toyota la fel , stock, care are de 7 ani niste BFG-uri de 33x11,5x15 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator koala Postat Noiembrie 27, 2007 Partajează Postat Noiembrie 27, 2007 Re: intrebare despre gume buna pt o Toyota ca cea din poza, pot pune gume de 33 fara alte "gimbuslucuri"? Precizez ca am jante de 15 destul de scoase in afara si pe masina acum am 32-uri si mi-se pare ca ar mai fi loc. Cred ca trebuie sa stam de vorba ... ti-ai luat Toyota ! ... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
trooper Postat Noiembrie 27, 2007 Autor Partajează Postat Noiembrie 27, 2007 Re: intrebare despre gume Cred ca trebuie sa stam de vorba ... ti-ai luat Toyota ! ... stam... mi-am luat... Toyota FJ40 - 4,2 - benzina Mitsubishi Pajero 3,8 V6- benzina-2007; Range Rover 4,0 V8-- benzina- '99, Toyota RJ70 2,4 - benzina-'86, Tico SX '99 scuter Kimco 49 cmc Ocean Kayak - Malibu Two XL www.orr.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Noiembrie 27, 2007 Partajează Postat Noiembrie 27, 2007 Re: intrebare despre gume Cred ca trebuie sa stam de vorba ... ti-ai luat Toyota ! ... stam... mi-am luat... :h5 O poza ceva? :ft Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
trooper Postat Noiembrie 27, 2007 Autor Partajează Postat Noiembrie 27, 2007 Re: intrebare despre gume O poza ceva? :ft inca nu... este exact ca cea din poza de mai sus , si culoarea este la fel. Toyota FJ40 - 4,2 - benzina Mitsubishi Pajero 3,8 V6- benzina-2007; Range Rover 4,0 V8-- benzina- '99, Toyota RJ70 2,4 - benzina-'86, Tico SX '99 scuter Kimco 49 cmc Ocean Kayak - Malibu Two XL www.orr.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
DragosDim Postat Noiembrie 27, 2007 Partajează Postat Noiembrie 27, 2007 Felicitari domnu, si nu ai spus nimic!!!! :h5 :grin: Sa te duca numai pe unde vrei tu, dar mai ales prin noroaie!!! :grin: :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate