Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Branzei Sorin

Vizitator branzei sorin

Postări Recomandate

Vizitator branzei sorin
Ma numesc Branzei Sorin si sunt din Baia-Mare,de profesie inginer, nascut in 1971,posesor a unei dacii Double Cab 4x4,fost proprietar de 2 bucati Volga care mi-au mancat zilele si sanatatea.Nutresc speranta ca la sfarsitul anului viitor sa pot sa postez pe acest forum un Nissan Patrol lung nou nout la care sper sa fiu eu propietarul.Stiu ca multi dintre domniile voastre nu sunt de acord cu masinile noi,si va dau dreptate,dar am chinuit prea mult cu badoace[table de otel] ca sa nu imi doresc un autovehicul nou.Vreau Nissan pentru siguranta,pentru iesiri,pentru adaptabilitatea si versatilitatea lui extraordinara,si nu in ultimul rind pentru ca-mi place al naibi de mult.Aici la Baia Mare avem avantajul ca iesi din casa si dupa 5 minute esti in off road de tote felurile si mai avem peisaje si fete frumoase,oricum din cate am citit eu pe aici multi dintre voi au vazut toate acestea.M-am inscris pe acest forum pentru a obtine informatii de la oameni avizati in auto 4x4 si imi pare tare rau ca nu va cunosc personal,multi dintre dumnevoastra sciu mai bine decit mare majoritate a scriitorilor invatati in scoala.Deci,va salut si imi pare bine ca v-am gasit ,chiar si in acest format electronic.
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare