Vizitator branzei sorin Postat Noiembrie 28, 2007 Partajează Postat Noiembrie 28, 2007 Ma numesc Branzei Sorin si sunt din Baia-Mare,de profesie inginer, nascut in 1971,posesor a unei dacii Double Cab 4x4,fost proprietar de 2 bucati Volga care mi-au mancat zilele si sanatatea.Nutresc speranta ca la sfarsitul anului viitor sa pot sa postez pe acest forum un Nissan Patrol lung nou nout la care sper sa fiu eu propietarul.Stiu ca multi dintre domniile voastre nu sunt de acord cu masinile noi,si va dau dreptate,dar am chinuit prea mult cu badoace[table de otel] ca sa nu imi doresc un autovehicul nou.Vreau Nissan pentru siguranta,pentru iesiri,pentru adaptabilitatea si versatilitatea lui extraordinara,si nu in ultimul rind pentru ca-mi place al naibi de mult.Aici la Baia Mare avem avantajul ca iesi din casa si dupa 5 minute esti in off road de tote felurile si mai avem peisaje si fete frumoase,oricum din cate am citit eu pe aici multi dintre voi au vazut toate acestea.M-am inscris pe acest forum pentru a obtine informatii de la oameni avizati in auto 4x4 si imi pare tare rau ca nu va cunosc personal,multi dintre dumnevoastra sciu mai bine decit mare majoritate a scriitorilor invatati in scoala.Deci,va salut si imi pare bine ca v-am gasit ,chiar si in acest format electronic. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
kato Postat Noiembrie 28, 2007 Partajează Postat Noiembrie 28, 2007 bine ai venit! :c Patrol...lung...urat si dus cu pluta...nume de cod...Animalu !!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cosmin Postat Noiembrie 28, 2007 Partajează Postat Noiembrie 28, 2007 bun venit sunt de acord cu tine, si eu vreau masina noua :c O||||||||O wrangler YJ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
hamat5 Postat Noiembrie 28, 2007 Partajează Postat Noiembrie 28, 2007 Bine ai venit! Bafta la masina! 73 de Zoli / YO5CRQ http://www.yo5crq.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cfantana Postat Noiembrie 28, 2007 Partajează Postat Noiembrie 28, 2007 Bun venit in CLUB :D Offroad Racing Romania-THE ORIGINAL since 2006 KAMIKAZE TEAM Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
zippo Postat Noiembrie 28, 2007 Partajează Postat Noiembrie 28, 2007 :W Mmmmm... NISSAN! "Nu este nicio rusine sa te nasti prost. Rusine e sa mori prost." Marin Sorescu - Off Road Club Sibiu - Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Noiembrie 28, 2007 Partajează Postat Noiembrie 28, 2007 Salut si bine ai venit! :W Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator koala Postat Noiembrie 28, 2007 Partajează Postat Noiembrie 28, 2007 Bun venit Sorine ! ... buna palinca ceea, multam' fain ! ... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator branzei sorin Postat Noiembrie 28, 2007 Partajează Postat Noiembrie 28, 2007 Cu placere!In mod cert si alta data. :D Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
niros05 Postat Noiembrie 28, 2007 Partajează Postat Noiembrie 28, 2007 Bine ai venit in :c www.mitsubishi.org.ro T 44 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Mugur Postat Noiembrie 28, 2007 Partajează Postat Noiembrie 28, 2007 Bine ai venit !... :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
thunder rock Postat Noiembrie 29, 2007 Partajează Postat Noiembrie 29, 2007 Ai nimerit unde trebuie ...mult suflet ,multi care stiu cu 4 motrice I'm a rolling thunder ,pouring rain,i'm commin on like a hurricane Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator pc_pici Postat Noiembrie 29, 2007 Partajează Postat Noiembrie 29, 2007 bun venit to the :c Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator branzei sorin Postat Noiembrie 29, 2007 Partajează Postat Noiembrie 29, 2007 Va multumesc frumos pentru primire,sper sa nu dezamegesc pe nimeni pe aici,si cand o-i avea Nissanul,nici in teren. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gabic Postat Noiembrie 30, 2007 Partajează Postat Noiembrie 30, 2007 Bun Venit pe la noi. GHITZA PRESEDINTE! www.ocb.ro www.gafa.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate