georgenk4 Postat Mai 31, 2010 Partajează Postat Mai 31, 2010 http://www.autoscout24.ro/Details.aspx?id=brgxftkhxetp# o fi uitat vreun "0" la coada pretului? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
zolameister Postat Mai 31, 2010 Partajează Postat Mai 31, 2010 Re: nissan preparat Am gasit anuntul pe mobile .de.....am vrut sa-l iau,dar dupa 3 zile de sunat non stop la nr afisate m-am lasat pagubas.Pretul era si dincolo la fel.Masina e o bijuterie.De fel cred ca s-a vandut imediat ptr ca a doua zii anuntul a disparut de pe site. NISSAN PATROL 4.2-BIG WHITE SUZUKI SAMURAI-REAL BLUE HYUNDAY SANTA FEE-BUSINESS Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Mihail Postat Iunie 1, 2010 Partajează Postat Iunie 1, 2010 Re: nissan preparat Hmmm... o tzeapa ordinara. Eu pana la urma am trimis un mail. Am primit un raspuns aiurea....am zis ca sunt langa Halle in Germania la Berlin si ca vreau sa vin sa o vad. Mi-a raspuns ca de fapt el e in Spania la Valencia si masina e cu el si va ramane acolo. Bine..am zis eu...unchiul meu e la Valencia poate sa vina sa o vada....vroia sa platesc si 300 Euro sa o rezerve pentru mine baiatu`....:banana From all the things I've lost, I miss my mind the most [Mark Twain] Land Rover - Discovery 2 (Largareta) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
georgenk4 Postat Iunie 1, 2010 Autor Partajează Postat Iunie 1, 2010 Re: nissan preparat da, din pacate mai sunt destui tzepari nenorociti! masina arata intr-un mare fel si la banii astia ridica un semn e intrebare! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate