Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Propunere: Valea Doftanei-Grohotis-Cheia

LorDeko

Postări Recomandate

Re: Propunere: Valea Doftanei-Grohotis-Cheia

Tibone tre sa starngem bani de bautura sa cinstim si noi pe cei care au masini functionale sau inscrise............... nu ca altii!

La tine e mai usor da cu mine sa vina cu unimoguuuuuu!

Ma cer oficial copilot la cin 'sa poa.....

daca nu vin cu pande eu si cu tibone si o fac rucsac la diferite urcari mai deosebite!

p.S. La fiecare iesire mai adaug cate o cometa!:mrgreen: dar sunt omu'care poa' sa le:ig

teamoffroadprahova.RO

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 90
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

davema,

daca vin (90% probabil) te iau copilot

dac-mi place cu jimny poate vand Daihatsu!

Astept sa-l vad si pe tibone cu mitsu si apoi decizia finala!

steluta se vinde sau nu!!

p.S. La fiecare iesire mai adaug cate o cometa!:mrgreen: dar sunt omu'care poa' sa le:ig

teamoffroadprahova.RO

Link spre comentariu

Salutare,

înțeleg ca se va pleca sigur .... și cum ieșirea asta sper sa nu o mai ratez :grin:sunt interesat de detaliile plecării...

... unde ne întâlnim ? ... când ? ... ceva gratarel :2dr?

Toate cele bune de la Macinicu

:cl

" I don't always know what I'm talking about, but I know I'm right" -- Muhammad Ali smile%20%2824%29.gif
Link spre comentariu

Vin si eu :grin: . Probabil voi pleca din Buc impreuna cu Georgei23 daca vine, asa ca astept si eu detaliile despre punctul de intalnire cu gashca din Ploiesti.

:cl
Link spre comentariu

Vizitator nivareloaded

Eu am vorbit cu lordeko sa ne vedem la petrom baicoi in jurul orei 8 dimineata!

Voi ceilalti probabil ca o sa va intalniti cu el in ploiesti. O sa posteze si el in curand si o sa stabiliti. Va astept in baicoi la o cafea calda! Pe maine!

Link spre comentariu

lordeko, stabiliti si voi o ora mai normala ca ptr cei din bucuresti le este destul de greu sa vina la 8 in baicoi1

eu zic sa ne gasim la 8,30 in petrom ploiesti la metro unde ne intalnim de obicei si cu plecare la 8,45 spre baicoi!

Nu fac eu programul ca nu am masina disponibila si sunt ciopilot dar ptr bucuresteni eu zic ca este mai omenesc asa!

Pana la urma voi hotarati cum vreti.

Duminica poate mergem si la alexeni inainte de menfest...:tk

teamoffroadprahova.RO

Link spre comentariu

lordeko, stabiliti si voi o ora mai normala ca ptr cei din bucuresti le este destul de greu sa vina la 8 in baicoi1

eu zic sa ne gasim la 8,30 in petrom ploiesti la metro unde ne intalnim de obicei si cu plecare la 8,45 spre baicoi!

Nu fac eu programul ca nu am masina disponibila si sunt ciopilot dar ptr bucuresteni eu zic ca este mai omenesc asa!

Pana la urma voi hotarati cum vreti.

Duminica poate mergem si la alexeni inainte de menfest...:tk

Pt. Alexeni duminica la ora 7 in Petrom-ul de la Bucov.

Revin cu amanunte.

Toyota LJ 70

Transsylvania Off Road Club

www.helpdani.eu

Link spre comentariu

Vizitator nivareloaded

acum putin timp in urma am vb la tel cu lordeco. asa a ramas, in jur de 8.30 la petrom metro ploiesti, dupa care urmeaza sa veniti catre baicoi, unde va astept eu. o sa posteze si el imediat!

Link spre comentariu

Vizitator nivareloaded

ia-l ca noi ce bagam sub nas??? carbuni am eu ceva, cam juma de sac, dar cred ca o sa mai gasim ceva lemne, de mancare, fiecare ce are de baut!!!!:2drsau :x!!!!!

Link spre comentariu

Vizitator nivareloaded

eu cred ca avem timp de unu mic! dar vedem la fata locului! exact nu stiu cat poate dura, depinde de drum, dar ce pot sa-ti spun e ca pe gps sunt cam 30 km off road, cam o ora din baicoi pana la locul de abordare, si apoi cam o ora de la iesire pana in ploiesti.

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare