davema Postat Iunie 2, 2010 Partajează Postat Iunie 2, 2010 Re: Propunere: Valea Doftanei-Grohotis-Cheia Tibone tre sa starngem bani de bautura sa cinstim si noi pe cei care au masini functionale sau inscrise............... nu ca altii! La tine e mai usor da cu mine sa vina cu unimoguuuuuu! Ma cer oficial copilot la cin 'sa poa..... daca nu vin cu pande eu si cu tibone si o fac rucsac la diferite urcari mai deosebite! p.S. La fiecare iesire mai adaug cate o cometa!:mrgreen: dar sunt omu'care poa' sa le:ig teamoffroadprahova.RO Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
davema Postat Iunie 2, 2010 Partajează Postat Iunie 2, 2010 Re: Propunere: Valea Doftanei-Grohotis-Cheia Daca nu gasim Tibone te fac un menfest sambata si duminica!!! cine vrea mai am doau tre locuri!!! p.S. La fiecare iesire mai adaug cate o cometa!:mrgreen: dar sunt omu'care poa' sa le:ig teamoffroadprahova.RO Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
LorDeko Postat Iunie 2, 2010 Autor Partajează Postat Iunie 2, 2010 Re: Propunere: Valea Doftanei-Grohotis-Cheia Poate ma iei si pe mine duminica:2dr Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
davema Postat Iunie 2, 2010 Partajează Postat Iunie 2, 2010 Re: Propunere: Valea Doftanei-Grohotis-Cheia Gate fratioare esti IN:h5 p.S. La fiecare iesire mai adaug cate o cometa!:mrgreen: dar sunt omu'care poa' sa le:ig teamoffroadprahova.RO Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
LorDeko Postat Iunie 2, 2010 Autor Partajează Postat Iunie 2, 2010 Re: Propunere: Valea Doftanei-Grohotis-Cheia :ypumultumesc:h5 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
georgei23 Postat Iunie 2, 2010 Partajează Postat Iunie 2, 2010 Re: Propunere: Valea Doftanei-Grohotis-Cheia davema, daca vin (90% probabil) te iau copilot http://www.georgei23.com Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cobrra Postat Iunie 2, 2010 Partajează Postat Iunie 2, 2010 Re: Propunere: Valea Doftanei-Grohotis-Cheia unde va duceti hotomanilor DUMINICA?:ha: Prahova 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
davema Postat Iunie 2, 2010 Partajează Postat Iunie 2, 2010 Re: Propunere: Valea Doftanei-Grohotis-Cheia Facem un echipaj de menfest!!!! Mergem cu vaporul! Laure daca iesi sambata ma anunti si o ardem!!! p.S. La fiecare iesire mai adaug cate o cometa!:mrgreen: dar sunt omu'care poa' sa le:ig teamoffroadprahova.RO Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
davema Postat Iunie 2, 2010 Partajează Postat Iunie 2, 2010 Re: Propunere: Valea Doftanei-Grohotis-Cheia davema, daca vin (90% probabil) te iau copilot dac-mi place cu jimny poate vand Daihatsu! Astept sa-l vad si pe tibone cu mitsu si apoi decizia finala! steluta se vinde sau nu!! p.S. La fiecare iesire mai adaug cate o cometa!:mrgreen: dar sunt omu'care poa' sa le:ig teamoffroadprahova.RO Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nessum Postat Iunie 3, 2010 Partajează Postat Iunie 3, 2010 Re: Propunere: Valea Doftanei-Grohotis-Cheia Cred ca ti-se potriveste mai bine Mitsu':h5 Toyota LJ 70 Transsylvania Off Road Club www.helpdani.eu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
danciucu Postat Iunie 4, 2010 Partajează Postat Iunie 4, 2010 Re: Propunere: Valea Doftanei-Grohotis-Cheia Pana la urma se mai face iesirea ? :gr1 Primiti in echipa si un Cherokee stock doar cu o sufa si niste lanturi ? :sp XJ '96 2.5i, WJ '00 4.7 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
macinici Postat Iunie 4, 2010 Partajează Postat Iunie 4, 2010 Re: Propunere: Valea Doftanei-Grohotis-Cheia Salutare, înțeleg ca se va pleca sigur .... și cum ieșirea asta sper sa nu o mai ratez :grin:sunt interesat de detaliile plecării... ... unde ne întâlnim ? ... când ? ... ceva gratarel :2dr? Toate cele bune de la Macinicu :cl " I don't always know what I'm talking about, but I know I'm right" -- Muhammad Ali Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cipytu Postat Iunie 4, 2010 Partajează Postat Iunie 4, 2010 Re: Propunere: Valea Doftanei-Grohotis-Cheia Vin si eu :grin: . Probabil voi pleca din Buc impreuna cu Georgei23 daca vine, asa ca astept si eu detaliile despre punctul de intalnire cu gashca din Ploiesti. :cl Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator nivareloaded Postat Iunie 4, 2010 Partajează Postat Iunie 4, 2010 Re: Propunere: Valea Doftanei-Grohotis-Cheia Eu am vorbit cu lordeko sa ne vedem la petrom baicoi in jurul orei 8 dimineata! Voi ceilalti probabil ca o sa va intalniti cu el in ploiesti. O sa posteze si el in curand si o sa stabiliti. Va astept in baicoi la o cafea calda! Pe maine! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
georgei23 Postat Iunie 4, 2010 Partajează Postat Iunie 4, 2010 Re: Propunere: Valea Doftanei-Grohotis-Cheia eu vin...asteptam detaliile despre loc intilnire ploiesti si ora http://www.georgei23.com Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
davema Postat Iunie 4, 2010 Partajează Postat Iunie 4, 2010 Re: Propunere: Valea Doftanei-Grohotis-Cheia lordeko, stabiliti si voi o ora mai normala ca ptr cei din bucuresti le este destul de greu sa vina la 8 in baicoi1 eu zic sa ne gasim la 8,30 in petrom ploiesti la metro unde ne intalnim de obicei si cu plecare la 8,45 spre baicoi! Nu fac eu programul ca nu am masina disponibila si sunt ciopilot dar ptr bucuresteni eu zic ca este mai omenesc asa! Pana la urma voi hotarati cum vreti. Duminica poate mergem si la alexeni inainte de menfest...:tk p.S. La fiecare iesire mai adaug cate o cometa!:mrgreen: dar sunt omu'care poa' sa le:ig teamoffroadprahova.RO Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Brutaru Cristian Ionut Postat Iunie 4, 2010 Partajează Postat Iunie 4, 2010 Re: Propunere: Valea Doftanei-Grohotis-Cheia Salutare baieti !!!!! Va astept la un gratar la muntele rosu , campez acolo!!:2dr:banana:cl Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nessum Postat Iunie 4, 2010 Partajează Postat Iunie 4, 2010 Re: Propunere: Valea Doftanei-Grohotis-Cheia lordeko, stabiliti si voi o ora mai normala ca ptr cei din bucuresti le este destul de greu sa vina la 8 in baicoi1 eu zic sa ne gasim la 8,30 in petrom ploiesti la metro unde ne intalnim de obicei si cu plecare la 8,45 spre baicoi! Nu fac eu programul ca nu am masina disponibila si sunt ciopilot dar ptr bucuresteni eu zic ca este mai omenesc asa! Pana la urma voi hotarati cum vreti. Duminica poate mergem si la alexeni inainte de menfest...:tk Pt. Alexeni duminica la ora 7 in Petrom-ul de la Bucov. Revin cu amanunte. Toyota LJ 70 Transsylvania Off Road Club www.helpdani.eu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
georgei23 Postat Iunie 4, 2010 Partajează Postat Iunie 4, 2010 Re: Propunere: Valea Doftanei-Grohotis-Cheia deci ramine la un 8 1/2 la petromul de linga metro? http://www.georgei23.com Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator nivareloaded Postat Iunie 4, 2010 Partajează Postat Iunie 4, 2010 Re: Propunere: Valea Doftanei-Grohotis-Cheia acum putin timp in urma am vb la tel cu lordeco. asa a ramas, in jur de 8.30 la petrom metro ploiesti, dupa care urmeaza sa veniti catre baicoi, unde va astept eu. o sa posteze si el imediat! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
davema Postat Iunie 4, 2010 Partajează Postat Iunie 4, 2010 Re: Propunere: Valea Doftanei-Grohotis-Cheia ok atunci! ce facem iau un tzambal sa stiu! lemne nu am sau carbuni! de haleu fiecare ce are prin gradina! p.S. La fiecare iesire mai adaug cate o cometa!:mrgreen: dar sunt omu'care poa' sa le:ig teamoffroadprahova.RO Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator nivareloaded Postat Iunie 4, 2010 Partajează Postat Iunie 4, 2010 Re: Propunere: Valea Doftanei-Grohotis-Cheia ia-l ca noi ce bagam sub nas??? carbuni am eu ceva, cam juma de sac, dar cred ca o sa mai gasim ceva lemne, de mancare, fiecare ce are de baut!!!!:2drsau :x!!!!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
georgei23 Postat Iunie 4, 2010 Partajează Postat Iunie 4, 2010 Re: Propunere: Valea Doftanei-Grohotis-Cheia propun pt cei din bucuresti 7.15 la mac otopeni http://www.georgei23.com Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
georgei23 Postat Iunie 4, 2010 Partajează Postat Iunie 4, 2010 Re: Propunere: Valea Doftanei-Grohotis-Cheia cam cit ar trebui sa dureze traseul? avem timp si de 'tzambal'? http://www.georgei23.com Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator nivareloaded Postat Iunie 4, 2010 Partajează Postat Iunie 4, 2010 Re: Propunere: Valea Doftanei-Grohotis-Cheia eu cred ca avem timp de unu mic! dar vedem la fata locului! exact nu stiu cat poate dura, depinde de drum, dar ce pot sa-ti spun e ca pe gps sunt cam 30 km off road, cam o ora din baicoi pana la locul de abordare, si apoi cam o ora de la iesire pana in ploiesti. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate