georgei23 Postat Iunie 4, 2010 Partajează Postat Iunie 4, 2010 Re: Propunere: Valea Doftanei-Grohotis-Cheia @adi banu: daca te uiti pe iesirea din nov pe traseul asta o sa vezi ca l-a facut si un suv stock, discovery 3, deci mitsu stock nu are probleme; trebuie sa vii! http://www.georgei23.com Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cobrra Postat Iunie 4, 2010 Partajează Postat Iunie 4, 2010 Re: Propunere: Valea Doftanei-Grohotis-Cheia baieti:h5 drum bun si vreme pe masura participantilor:h5 sa ne incantati cu poze din traseu:tk Prahova 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
danciucu Postat Iunie 4, 2010 Partajează Postat Iunie 4, 2010 (editat) Re: Propunere: Valea Doftanei-Grohotis-Cheia propun pt cei din bucuresti 7.15 la mac otopeni s-a facut eu sunt acolo :cl In caz de ceva 0765 220044 Editat Iunie 4, 2010 de danciucu XJ '96 2.5i, WJ '00 4.7 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
davema Postat Iunie 4, 2010 Partajează Postat Iunie 4, 2010 Re: Propunere: Valea Doftanei-Grohotis-Cheia recapitulare: georgei23 nivareloaded danciucu cipytu lord'eko macinicu? altcineva? p.S. La fiecare iesire mai adaug cate o cometa!:mrgreen: dar sunt omu'care poa' sa le:ig teamoffroadprahova.RO Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
macinici Postat Iunie 4, 2010 Partajează Postat Iunie 4, 2010 Re: Propunere: Valea Doftanei-Grohotis-Cheia .... prezent pt. mâine dimineața, în capu:grin:la coloana.... Toate cele bune de la Macinicu (0727.737.297) :cl " I don't always know what I'm talking about, but I know I'm right" -- Muhammad Ali Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
LorDeko Postat Iunie 4, 2010 Autor Partajează Postat Iunie 4, 2010 Re: Propunere: Valea Doftanei-Grohotis-Cheia Imi cer scuze. Am avut ceva probleme cu netu si am fost plecat putin. Maine dimineata la Petrom la ora 8:15 8:30.Luati sufe si tot ce aveti prin ograda si de mancare la fel ;) Sper ca vremea sa tina cu noi sa bagam si o melodie la tambal:2dr:top. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
LorDeko Postat Iunie 4, 2010 Autor Partajează Postat Iunie 4, 2010 Re: Propunere: Valea Doftanei-Grohotis-Cheia Vreti sa mergem la curse la Alexeni ???Haideti sa dam o fuga pt ca se vor baga niste prieteni de-ai mei cu masini f bune :D Pe scurt asa.. Nebunu(Bmw 325 Turbo "pisicuta" ,are si ea pana in 400 caluti) Bobi (Bmw 330 turbo "ursulet" , n-are decat vreo 680 caluti) , Stanica (Citroen BX Turbo ,cu motor de XM) Vlad (Bmw 325 turbo "ursulet") ,Vonu (Mitsubisi Colt CZT Turbo) si inca cativa :P Nu-mi mai aduc aminte cine a zis ca mai vine :) si desigur foarte multe masini din toata tara :> Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
davema Postat Iunie 5, 2010 Partajează Postat Iunie 5, 2010 Re: Propunere: Valea Doftanei-Grohotis-Cheia da mergem sa-l sustinem pe sierra 123 p.S. La fiecare iesire mai adaug cate o cometa!:mrgreen: dar sunt omu'care poa' sa le:ig teamoffroadprahova.RO Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
LorDeko Postat Iunie 5, 2010 Autor Partajează Postat Iunie 5, 2010 Re: Propunere: Valea Doftanei-Grohotis-Cheia El cu ce masina se baga ? :h5 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nessum Postat Iunie 5, 2010 Partajează Postat Iunie 5, 2010 Re: Propunere: Valea Doftanei-Grohotis-Cheia El cu ce masina se baga ? :h5 Cu o Honda CRX. Toyota LJ 70 Transsylvania Off Road Club www.helpdani.eu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mariusrudaru Postat Iunie 5, 2010 Partajează Postat Iunie 5, 2010 (editat) Re: Propunere: Valea Doftanei-Grohotis-Cheia Salut Mai e loc de o masina? mitsubishi paj sport? S-au a-ti amanat? Editat Iunie 5, 2010 de mariusrudaru Viata-i grea, da` trece.. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nessum Postat Iunie 5, 2010 Partajează Postat Iunie 5, 2010 Re: Propunere: Valea Doftanei-Grohotis-Cheia da mergem sa-l sustinem pe sierra 123 Ok, ne vedem duminica dimineata -07.00 in Petrom-ul de la Bucov! Ne auzim pe 22 si 16 pt. cei care au pe statie DW. :h5 Toyota LJ 70 Transsylvania Off Road Club www.helpdani.eu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
LorDeko Postat Iunie 5, 2010 Autor Partajează Postat Iunie 5, 2010 Re: Propunere: Valea Doftanei-Grohotis-Cheia Ok, ne vedem duminica dimineata -07.00 in Petrom-ul de la Bucov! Ne auzim pe 22 si 16 pt. cei care au pe statie DW. :h5 De ce la ora 7 ? Restu baietilor din ploiesti care merg si ei la curse au stabilit la 8. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
davema Postat Iunie 5, 2010 Partajează Postat Iunie 5, 2010 Re: Propunere: Valea Doftanei-Grohotis-Cheia gata am sosit! o iesire interesanta far nici un fel de probleme deosebite! traseu interesant! eko felicitari cu coronita la fel si celorlalti participanti! azi botezati macinici si dan cu jeep-ul! cateva poze , singurele pe care le am! restul se stie ,eko si poate cipytu. Maine dimineata la 7 a ramas la bucov cu siguranta! [ATTACH]78739[/ATTACH] [ATTACH]78740[/ATTACH] [ATTACH]78741[/ATTACH] [ATTACH]78742[/ATTACH] p.S. La fiecare iesire mai adaug cate o cometa!:mrgreen: dar sunt omu'care poa' sa le:ig teamoffroadprahova.RO Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
LorDeko Postat Iunie 5, 2010 Autor Partajează Postat Iunie 5, 2010 Re: Propunere: Valea Doftanei-Grohotis-Cheia Sa incepem cu niste poze :2dr:2dr Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
LorDeko Postat Iunie 5, 2010 Autor Partajează Postat Iunie 5, 2010 Re: Propunere: Valea Doftanei-Grohotis-Cheia Alte poze :wink: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
LorDeko Postat Iunie 5, 2010 Autor Partajează Postat Iunie 5, 2010 Re: Propunere: Valea Doftanei-Grohotis-Cheia Ce frumos s-a inclinat Mitsu , fara nici un fel de probleme :h5 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
LorDeko Postat Iunie 5, 2010 Autor Partajează Postat Iunie 5, 2010 Re: Propunere: Valea Doftanei-Grohotis-Cheia poze....... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
LorDeko Postat Iunie 5, 2010 Autor Partajează Postat Iunie 5, 2010 Re: Propunere: Valea Doftanei-Grohotis-Cheia si ceva poze din print screen din filmulete Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
LorDeko Postat Iunie 5, 2010 Autor Partajează Postat Iunie 5, 2010 Re: Propunere: Valea Doftanei-Grohotis-Cheia alte poze din print screen...:x Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
LorDeko Postat Iunie 5, 2010 Autor Partajează Postat Iunie 5, 2010 Re: Propunere: Valea Doftanei-Grohotis-Cheia La Dan a sarit apa cel mai mult :D frumos frumos:ypu:jp1 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
LorDeko Postat Iunie 5, 2010 Autor Partajează Postat Iunie 5, 2010 Re: Propunere: Valea Doftanei-Grohotis-Cheia mai am un set :wink: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
LorDeko Postat Iunie 5, 2010 Autor Partajează Postat Iunie 5, 2010 Re: Propunere: Valea Doftanei-Grohotis-Cheia Cam atat de la mine:wink:. Filmarile urmeaza sa le scot si sa le pun pe youtube. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
macinici Postat Iunie 6, 2010 Partajează Postat Iunie 6, 2010 Re: Propunere: Valea Doftanei-Grohotis-Cheia Salutare și noroc, Domnilor, ieșirea a fost super tare. Va mulțumesc încă odată pentru tot ajutorul și suportul vostru. :rsp pentru toți băieții. ... legat de Mitsu meu .... a mers brici, fără nici un fel de probleme tehnice....iar de navigat...ce sa zic... noroc ca știe din naștere pe unde și cum sa abordeze traseul.:j Traiască cutia de viteze super select..... o bijuterie.... am utilizat-o din plin. (ps. știu ca sunt subiectiv.... scuze.... știți si voi vorba aia cu cioara si puiu) Altfel pentru mine traseul a fost pe alocuri foarte solicitant surprinzându-ma în câteva rânduri ca uitam sa expir.:dr1 Am ajuns asa de obosit acasă, de parca toata ziua as fi fost la betoane. Vazui de asemenea limitele gumelor mele tip MT, aflate la juma' de viata, simexurile băieților le dădeau fum de departe. Pozele sunt marfa, rog dacă mai sunt poze și prin alte camere sa le postați. .... de asemenea așteptam și filmulețele. Toate cele bune de la Macinicu:B :cl " I don't always know what I'm talking about, but I know I'm right" -- Muhammad Ali Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
georgei23 Postat Iunie 6, 2010 Partajează Postat Iunie 6, 2010 Re: Propunere: Valea Doftanei-Grohotis-Cheia primele poze [ATTACH]78841[/ATTACH] http://www.georgei23.com Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate