georgei23 Postat Iunie 6, 2010 Partajează Postat Iunie 6, 2010 Re: Propunere: Valea Doftanei-Grohotis-Cheia depanarea lui mitsu rosu [ATTACH]78842[/ATTACH] [ATTACH]78843[/ATTACH] http://www.georgei23.com Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
georgei23 Postat Iunie 6, 2010 Partajează Postat Iunie 6, 2010 Re: Propunere: Valea Doftanei-Grohotis-Cheia team work pentru scoaterea nivei din tendinta de alunecare la vale [ATTACH]78844[/ATTACH] [ATTACH]78845[/ATTACH] [ATTACH]78846[/ATTACH] [ATTACH]78847[/ATTACH] http://www.georgei23.com Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
georgei23 Postat Iunie 6, 2010 Partajează Postat Iunie 6, 2010 (editat) Re: Propunere: Valea Doftanei-Grohotis-Cheia multumiri tuturor pentru spiritul de echipa si in mod special lui eko pentru traseu (din nou eko a fost mai bun decit garminul!!!) si lui davema pentru lectiile de offroad (aseara eram pe graba mare dar data viitoare promit ca dau vinul ala!) Editat Iunie 6, 2010 de georgei23 http://www.georgei23.com Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
danciucu Postat Iunie 6, 2010 Partajează Postat Iunie 6, 2010 Re: Propunere: Valea Doftanei-Grohotis-Cheia Extraordinar !!! traseul asta merita facut din cand in cand. Dar cel mai frumos e cand ai si oameni de milioane cu tine. In curand ma apuc de editare la film... m-am uitat asa fugitiv pe fisiere si mi s-au parut faine de tot. Multumesc tuturor !!! Ne-am completat cu totii si a iesit frumos . Asa de incalzire bag o poza cu formatia de tzambal in concert XJ '96 2.5i, WJ '00 4.7 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator nivareloaded Postat Iunie 6, 2010 Partajează Postat Iunie 6, 2010 Re: Propunere: Valea Doftanei-Grohotis-Cheia Da, ce sa zic... super iesire!!!!! Multumesc tuturor participantilor, si la mai mare! Pozele mele! http://picasaweb.google.com/catalinabulareanu/Grohotis# Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
danciucu Postat Iunie 6, 2010 Partajează Postat Iunie 6, 2010 (editat) Re: Propunere: Valea Doftanei-Grohotis-Cheia Am bagat repede si filmuletzele ... Incalzirea: La maxim: Relaxare : Finalul : Editat Iunie 22, 2010 de Miron Sorin XJ '96 2.5i, WJ '00 4.7 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
giorgel Postat Iunie 6, 2010 Partajează Postat Iunie 6, 2010 Re: Propunere: Valea Doftanei-Grohotis-Cheia bravo baieti! imi amintesc, cu mare placere, ca asta a fost primul meu traseu de offfroad. si am ramas si eu suspendat in balta aia... Cînd te-ai nascut, tu ai plîns, iar altii s-au bucurat. Traieste-ti viata astfel încît, cînd vei muri, toti sa plînga, iar tu sa zîmbesti. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cipytu Postat Iunie 7, 2010 Partajează Postat Iunie 7, 2010 Re: Propunere: Valea Doftanei-Grohotis-Cheia Dupa lupte seculare am terminat de montat si eu filmuletul. A fost o iesire f misto, cu "mici" probleme tehnice la mine :grin: dar s-au rezolvat cu ceva ajutor din partea colegilor de iesire :tk . ILsZ2BlWfyE :cl Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marse Postat Iunie 8, 2010 Partajează Postat Iunie 8, 2010 Re: Propunere: Valea Doftanei-Grohotis-Cheia Bravo baietii!!! Foarte frumos. Scump si prost am tot vazut. Ieftin si bun NU EXISTA! :grin: Prahova 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
emanoil Postat Iunie 8, 2010 Partajează Postat Iunie 8, 2010 Re: Propunere: Valea Doftanei-Grohotis-Cheia Grozave filmulete! Felicitari :ang1 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
davema Postat Iunie 8, 2010 Partajează Postat Iunie 8, 2010 Re: Propunere: Valea Doftanei-Grohotis-Cheia va asteptam la urmatoarele iesiri! p.S. La fiecare iesire mai adaug cate o cometa!:mrgreen: dar sunt omu'care poa' sa le:ig teamoffroadprahova.RO Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
LorDeko Postat Iunie 9, 2010 Autor Partajează Postat Iunie 9, 2010 Re: Propunere: Valea Doftanei-Grohotis-Cheia Un montaj de la mine! O sa urmeze setul 2. NNAcjRxKI1g Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
georgei23 Postat Iunie 9, 2010 Partajează Postat Iunie 9, 2010 Re: Propunere: Valea Doftanei-Grohotis-Cheia bravo eko! vad ca te ai lansat intr un nou domeniu, montajul de filmuletze! primul a fost frumos! la mai multe! http://www.georgei23.com Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
macinici Postat Iunie 9, 2010 Partajează Postat Iunie 9, 2010 Re: Propunere: Valea Doftanei-Grohotis-Cheia Yupii, :B excelente montajele... bravo's baietii. Toate cele bune de la Macinicu :cl " I don't always know what I'm talking about, but I know I'm right" -- Muhammad Ali Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
LorDeko Postat Iunie 22, 2010 Autor Partajează Postat Iunie 22, 2010 Re: Propunere: Valea Doftanei-Grohotis-Cheia Mi-am amintit sa pun si alt montaj :cl t3jwsq7e4sA Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cobrra Postat Iunie 22, 2010 Partajează Postat Iunie 22, 2010 Re: Propunere: Valea Doftanei-Grohotis-Cheia foarte frumos. la cat mai multe astfel de filmuletze:h5 aaaaa:wink: sa nu uit draguta iesire:2dr Prahova 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
LorDeko Postat Iunie 22, 2010 Autor Partajează Postat Iunie 22, 2010 Re: Propunere: Valea Doftanei-Grohotis-Cheia Ms. A fost frumos si atunci :). Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate