amaru Postat Iunie 1, 2010 Partajează Postat Iunie 1, 2010 (editat) salutare ma gandesc sa s cot arcurile lamelare pe spate si sa imi pun arcuri elicoidale de y60 e o idee buna?? dati-mi va rog un sfat o poza o schema daca aveti sa imi fie de ajutor va rog mult multumesc anticipat:cl Editat Iunie 1, 2010 de Astral Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cos Postat Iunie 1, 2010 Partajează Postat Iunie 1, 2010 Re: un sfat o idee va rog E o idee buna , daca crezi ca merita efortul . Ocazie cu care poti sa o faci pe tendoane mai lungi , posibil chiar 3-link .Daca sint bine facute , deja esti la o clasa superioara cu flexarile si incrucisarile . Vreau sa spun ca se trece de la aproape nimic la '4 stele '. Vei avea nevoie de amortizoare mai lungi si arcuri de asemenea . Ai o baza libera pentru orice modificari , suportii trebuind oricum sa fie construiti de la inceput , neexistind pe 160/260 ceva utilizabil , in afara de urechile de la ochiul fix de arc . ... sa fim corecti pana la capat ! Nu cere nimeni sa fii impecabil si un fel de varf de gama , doar corect e destul ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
amaru Postat Iunie 1, 2010 Autor Partajează Postat Iunie 1, 2010 Re: un sfat o idee va rog o poza ar ajuta foarte mult iar in legatura cu tendoanele as vrea s a pun originale de y60 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
soimu Postat Iunie 1, 2010 Partajează Postat Iunie 1, 2010 Re: un sfat o idee va rog parerea mea, ar fi mult mai simplu sa ii schimbi puntile cu torul si sa le cumperi cu tot cu tendoane originale nu pe spate iti trebuie elicoidale in primul rand ci pe fata dar la cum stau preturile la masini acum, poate iei mai usor un y60 praf si il faci frumos, cam cu aceeasi munca forumistul ce se pricepe la toate, in orice topic intervine si baga niste axiome iar cand nu are argumente trece la atacuri la persoana, amenintari, "chemari la interval", jigniri gratuite. Noa, asta e "cocalarul de forum" . Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
amaru Postat Iunie 1, 2010 Autor Partajează Postat Iunie 1, 2010 Re: un sfat o idee va rog-lamelare vs.elicoidale pt Y60 da parerile sunt impartite eu vreau sa pun pe asta nu sa iau alta masina sa incep iarasi cu inceputu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Catalin.V Postat Iunie 1, 2010 Partajează Postat Iunie 1, 2010 Re: un sfat o idee va rog-lamelare vs.elicoidale pt Y60 Parerea mea este ca se merita conversia doar in cazul in care vrei o suspensie mai elaborata cu arcuri si amortizoare mai mari si mai performante decat cele stoc, 3 link, multa cheltuiala, multa munca si rezultate spectaculoase. Decat sa faci conversia pentru suspensia stoc de Y60 mai bine lucrezi putin suspensia pe foi ... mai scoti sau mai adaugi foi, poate faci unele mai lungi sau muti cercelul mobil in spate, ceva gen "shackle reverse" pentru fata si cercei mai lungi, bumerang sau "foarfece" pentru spate. Toate astea plus ceva telescoape adecvate sunt suficiente pentru a obtine o tinuta de drum buna si flex chiar mai bun decat Y60 stoc. Club Sportiv x3m Valcea Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nissan4x4 Postat Iunie 9, 2010 Partajează Postat Iunie 9, 2010 Re: un sfat o idee va rog-lamelare vs.elicoidale pt Y60 ceva poze cu ceea ce lucram acum. Poate te ajuta.......... Pe spate s-au folosit tendoanele fata de Y60. Daca vrei, treci pe la atelier sa vezi masina cu ochii tai cum este facuta. ing. Luigi PIRSU www.nissan4x4.ro service si tunning NISSAN Facebook PAGE: NISSAN4x4 SERVICE Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cos Postat Iunie 9, 2010 Partajează Postat Iunie 9, 2010 Re: un sfat o idee va rog-lamelare vs.elicoidale pt Y60 Domnule nissan 4x4 , citeva poze de sub fusta , se poate ?, va rog frumos . Am si eu vise de marire , orice informatie e binevenita , al meu 260 vrea sa evolueze . ... sa fim corecti pana la capat ! Nu cere nimeni sa fii impecabil si un fel de varf de gama , doar corect e destul ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate