Guest mopeka Posted June 2, 2010 Share Posted June 2, 2010 (edited) Salutari la toata lumea! Sunt Doru din Timisoara si proaspat detinator de Mitsu Pinin ,cu motor de 1999 cmc ,benzinar.Cine ma poate ajuta,din zona ,pentru ceva "preparari".Destintia :vanatoare la munte si prin noroaie. Care ar fii dimensiunea max.la gume? Precizez ca in talon nu este mentionat dimens. anvelopelor,iar pe masina adusa din Germ. sunt de tipul 215/65 R 16 102T HankcoK. Edited June 3, 2010 by mopeka Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest mopeka Posted June 4, 2010 Share Posted June 4, 2010 Re: Pinin 2000 Cred ca inteleg de ce nu primesc raspuns.Trebuia sa gasesc acest forum,inainte de a cumpara aceasta masina.Buna alegele Mitsu Pajero,dar trebuia........... fara PININ!:x Link to comment Share on other sites More sharing options...
davema Posted June 4, 2010 Share Posted June 4, 2010 Re: Pinin 2000 felicitari de achizutie! si eu am avut in mana un mtsu pinin de 2000 din 2004, dar din pacate ai obs ca nu are decat 4x4 permanent! asa ca la noroaie si urcari cam greu cu ea! p.S. La fiecare iesire mai adaug cate o cometa!:mrgreen: dar sunt omu'care poa' sa le:ig teamoffroadprahova.RO Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest mopeka Posted June 4, 2010 Share Posted June 4, 2010 Re: Pinin 2000 Salut Davema, Am fost ceva mai norocos,are reductor cu 2 niveluri plus blocare dif. central.Si ma preocupa ideea ca as poutea face mai multe,in teren, cu Mitsu decat cu cealalta masina, o Navara,din 2005. Mi-a placut Pinin-ul,pare la prima vedere,mult mai potrivita la padure si noroaie decat cealalta masina. Dar,c-am prea joasa. Link to comment Share on other sites More sharing options...
plummer Posted June 4, 2010 Share Posted June 4, 2010 Re: Pinin 2000 Sunt cateva Mitsu Pinin p`aici , asta se stie, dar ca raspuns la faptul ca nu te ajuta nimeni e din cauza fluxului mare de postari si se pare ca topicul tau a fost dat pe pag a 2a destul de repede, fapt care duce la izolarea lui :y. @MAX are un Pinin 1.8 GDI si cu mai multe info ar trebui sa te poata ajuta el .Restul baietilor avizati sa dea cu parerea despre Mitsu daca vor vedea topicul sigur te vor ajuta :h5 ~ Silence is a gift ~ ~ Learn to value its essence ~ Link to comment Share on other sites More sharing options...
HuuLa Posted June 4, 2010 Share Posted June 4, 2010 Re: Pinin 2000 Felicitari pt achizitie in primul rand.In teorie orice masina cu 4X4 ar trebui sa fie potrivita pentru ce vrei tu,bani sa fie!Dspre anvelope daca vrei namoale MT`uri;in rest nu stiu exact cat intra.S-o folesti sanatos si sa-ti ofere numai satisfactii:y :hl:hl:hl Link to comment Share on other sites More sharing options...
plummer Posted June 4, 2010 Share Posted June 4, 2010 Re: Pinin 2000 Pana acum vorbim de cai verzi pe pereti :2dr :less HAI sa avem pe ce discuta :h5 :smb ~ Silence is a gift ~ ~ Learn to value its essence ~ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest mopeka Posted June 4, 2010 Share Posted June 4, 2010 Re: Pinin 2000 Acum inteleg ca avem de-a face ,evident de altfel ,cu mai multi Pinnin-i.Al meu este asa: Technical Specifications Chassis-body : Unibody construction, five doors Engine : Mitsubishi 2.0 lt, 4-cylinder with EFI, 129 bhp at 5,000 rpm, 19.0 kgm at 3,500 rpm Transmission : 5 speed manual (3.967:1, 2.136:1, 1.360:1, 1.00:1, 0.822:1, Rev. 3.578:1) Transfer Case : part-time transfer case, with low ratio (1.548:1) and central lockable differential Suspension Front : Independent, McPherson struts, antisway-bar Suspension Rear : Solid axle, with coil springs, 4 links, Panhard rod, anti-sway bar Angles : approach: 33, departure: 38, ramp: 22 degrees Front Axle diff : open diff, 4.636:1 ratio Rear Axle diff : Torsen Limited Slip diff, 4.636:1 ratio Steering System : Rack & pinion, power-assisted Curb weight : 1390 kg Brakes : Disk brakes front and rear, rear drums for mechanical handbrake, ABS Dimensions : length 4035mm, width 1700mm, height 1600mm Ground Clearance : 20 cm Sper sa fie suficient de "citibil" Multumesc ,colegilor ptr.raspuns. Link to comment Share on other sites More sharing options...
HuuLa Posted June 4, 2010 Share Posted June 4, 2010 Re: Pinin 2000 Dar totusi niste poze,ceva sa ne incante ochisoru`?:top :hl:hl:hl Link to comment Share on other sites More sharing options...
plummer Posted June 4, 2010 Share Posted June 4, 2010 (edited) Re: Pinin 2000 Acum inteleg ca avem de-a face ,evident de altfel ,cu mai multi Pinnin-i. Sper sa fie suficient de "citibil" Multumesc ,colegilor ptr.raspuns. Editeaza te rog textul cu alb sau alta culoare in orice caz ... este mult prea inchis si am nevoie sa ma holbez :hl LE : Ms frumos :h5 Edited June 6, 2010 by plummer ~ Silence is a gift ~ ~ Learn to value its essence ~ Link to comment Share on other sites More sharing options...
stefan79 Posted June 5, 2010 Share Posted June 5, 2010 Re: Pinin 2000 Sa il stapanesti sanatos! Cred ca asta vroia sa scrie.... Technical Specifications Chassis-body : Unibody construction, five doors Engine : Mitsubishi 2.0 lt, 4-cylinder with EFI, 129 bhp at 5,000 rpm, 19.0 kgm at 3,500 rpm Transmission : 5 speed manual (3.967/1, 2.136/1, 1.360/1, 1.00/1, 0.822/1, Rev. 3.578/1) Transfer Case : part-time transfer case, with low ratio (1.548/1) and central lockable differential Suspension Front : Independent, McPherson struts, antisway-bar Suspension Rear : Solid axle, with coil springs, 4 links, Panhard rod, anti-sway bar Angles : approach: 33, departure: 38, ramp: 22 degrees Front Axle diff : open diff, 4.636/1 ratio Rear Axle diff : Torsen Limited Slip diff, 4.636/1 ratio Steering System : Rack & pinion, power-assisted Curb weight : 1390 kg Brakes : Disk brakes front and rear, rear drums for mechanical handbrake, ABS Dimensions : length 4035mm, width 1700mm, height 1600mm Ground Clearance : 20 cm www.singapura-cat.ro T44 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Optimus Posted June 5, 2010 Share Posted June 5, 2010 Re: Pinin 2000 salut & :W, din ce stiu eu, toate Pajero Pinin au diferential central blocabil si reductor, cu comanda mecanica, si nu AWD sau 4x4 "permanent". probabil s-a facut confuzie cu Outlander. in ceea ce priveste abilitatile lui off-road, o sa ai surprize foarte placute, eu l-am testat pe al meu in noroaie, baltoace, zapada, padure, dealuri... si deocamdata nu am ramas priponit pe nicaieri. dimensiunea anvelopelor de care zici tu, este cea din cartea masinii, doar indicele de greutate nu este "corect". dimensiune mai mare nu prea poti pune, deoarece pe fata o sa-ti bata in arcuri, din cauza pozitiei lor. decat daca faci modificari mari la masina (cum am vazut una pe youtube) dar nu cred ca este cazul sa te complici, ca nu participi la competitii de extrem. in rest, sa o innoroiesti fericit! :dr2 ( ce urari mai au si oamenii astia! :grin: ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest mopeka Posted June 7, 2010 Share Posted June 7, 2010 Re: Pinin 2000 [quote= dimensiunea anvelopelor de care zici tu, este cea din cartea masinii, doar indicele de greutate nu este "corect". dimensiune mai mare nu prea poti pune, deoarece pe fata o sa-ti bata in arcuri, din cauza pozitiei lor. decat daca faci modificari mari la masina (cum am vazut una pe youtube) dar nu cred ca este cazul sa te complici, ca nu participi la competitii de extrem. in rest, sa o innoroiesti fericit! :dr2 ( ce urari mai au si oamenii astia! :grin: ) Multumesc! Nu am gasit pana in prezent oferta de gume 215/65/16 sau 215/70/16,ptr. off-road.Cunoaste-ti pe cineva de pe forum? O alta problema ar fii, faptul ca,daca as transporta 4 persoane pe coclauri,as da permanent cu "fundul" de pamant.Este absolut necesar sa il ridic/rigidizez si caut pe cineva care ma poate ajuta:hl Link to comment Share on other sites More sharing options...
Optimus Posted June 8, 2010 Share Posted June 8, 2010 Re: Pinin 2000 eu am pe a mea unele de iarna de 215/60/16, dar vreau si eu sa-mi iau unele mai bune pt sezonul cald, probabil niste AT-uri. dar mai intai caut jante de aliaj :) deci ar fi bune si de 215/60/16... dar pe net am gasit si de 215/65/16... dar nu cu profil mai colturos. daca gasesti ceva interesant, da-mi si mie de veste. Link to comment Share on other sites More sharing options...
manu-2lgp Posted June 8, 2010 Share Posted June 8, 2010 Re: Pinin 2000 Este absolut necesar sa il ridic/rigidizez si caut pe cineva care ma poate ajuta:hl Abia acum am citit postul tau. Cel mai potrivit loc unde poti sa-ti prepari masina pentru offroad in Timisoara este la atelierul fratilor Cernescu. cernescucosti si claudiu c pe forum. Ia legatura cu ei. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tavi D. Posted June 8, 2010 Share Posted June 8, 2010 Re: Pinin 2000 Sau la service Awak4x4, situat in halele fostei pielarii, daca vrei pe cineva cu experienta de peste 25 de ani in prepararea masinilor 4x4... www.awak4x4.it sau tel. 0722.891.304 Delfino Granzotto, care sper ca va fi in curand si pe forum... [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites More sharing options...
moza victor Posted September 7, 2012 Share Posted September 7, 2012 Re: Pinin 2000 avand in vedere ca tatal meu (mopeka.)nu a mai postat nimic legat de pinin, s-au pus gume BFG AT/KO 225/70 R16 pe jantele de aliaj de fabrica cu distantiere H&R pe fata de 10mm ,pt ca frecau anv. cca. 2-3m in oala telescopului. Urmeaza arcuri tough dog de + 45 sau 50 .sper sa fac cateva poze sa le urc si aici. Link to comment Share on other sites More sharing options...
TiPu82 Posted September 21, 2012 Share Posted September 21, 2012 Re: Pinin 2000 o intrebare am si eu, am vazut ca la specificatiile tehnice scria "Rear Axle diff : Torsen Limited Slip diff, 4.636/1 ratio" are LSD?! daca da cum se activeaza ? are buton separat sau intra el singur ca si autoblocantul? sunt curios pentru ca as fi interesat de o asemenea masina! Link to comment Share on other sites More sharing options...
moza victor Posted October 9, 2012 Share Posted October 9, 2012 (edited) Daca e LSD sper sa nu gresesc(Limited Slip Dif) el se activeaza/intra in lucru atunci cand este nevoie in teren in mod automat cand o roata se invarte in gol si transmite cuplul la roata care nu se invarte. Cele care nu au LSD au un buton undeva in bord pentru punte fata sau/si spate ,cele cu dif central fie au maneta cu LLc fie buton la cele cu 4x4 permanent . Daca am gresit pe undeva accept suturile de rigoare :) La pinin-ul meu am maneta cu 2h-4h-4hlc-4hllc ,nu am butoane separat pentru blocat puntile si banuiesc ca sunt LSD cred si ce bine ar fi ,nu le-am incercat sa vad cu se misca in situatiile cu pricina. Dif central se blocheaza din maneta. Edited October 9, 2012 by Astral Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts