Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Pestisorul auriu!

Vizitator branzei sorin

Postări Recomandate

Vizitator branzei sorin
Daca mi-ar intra vreodata in navod pestisorul auriu,acela stiti voi cu indeplinirea celor trei dorinte si m-ar ruga cu glas smiorcait sa ii redau libertatea fiindca are tot felul de probleme in balta,si promite ca imi indeplineste toate cele trei dorinte,in ordinea prioritatilor ar cam fi urmatoarele: 1) Sa ma ingroape copilul meu pe mine,chiar daca ar fi miine,dar nici intr-un caz invers. 2)Sa mor eu inaintea (organului),de ce sa ma pomeneasca de rau crestinele?Nu mai bine sa povesteasca ce vrednic am fost?! 3)Sa pot sa imi cumpar un Nissan Patrol si sa ma dau cu el impreuna cu voi pana la indeplinirea punctelor 1si2 .:D
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Io zic sa modifici la punctul 2. Am auzit ca intre 82 si 100 de ani organu' nu te mai asculta, dar cu Nisanu' poti sa te mai dai. :lol: :lol: :lol:

73 de adi - yo2bt ...altfel spus - TOATE CELE BUNE :hi

ORCA - Off Road Club Arad

Link spre comentariu

Vizitator branzei sorin
Nu de Nissan imi fac eu probleme,el saracu a putut,poate si, cu certitudine ca v-a mai putea cand eu cu tot cu (organ )v-om fi de mult oale si ulcele!!
Link spre comentariu

Vizitator branzei sorin
Ai dreptate,dar daca mi le indeplineste pe cele de la punctele:1,2,3,nu stiu ce mi-as mai putea dori?Idea era ,sa mori batran dar totusi inca (vrednic),intr-un patrol,la o tura cu baietii,si sa te ingroape in tarana copilul tau,iar la fiecare vecernie sa te pomenesca toate babele. Da la matale,si la toti cei care mai citesc pe aici ce dorinte ar vrea domniile voastre sa va indeplineasca pestisorul auriu??!! :D
Link spre comentariu

Vizitator Figo

pestisor

ai grije ...imaginatia oamenilor nu are margini ....

de ex : 1 ...... pestisor transformate in Pamela Anderson

2....... semneaza contractul de casatorie

3....... :ga .......ai semnat fara sa citesti .....printre altele teai obligat sami indeplinesti 200 de dorintze ! :h5

Link spre comentariu

Vizitator branzei sorin
Domnule Figo ,Pamela Anderson este o doamna (bine) frumoasa,harnica ,gospodina si normal ca oricare barbat si-ar dori-o in ograda lui,cum tot asa de normal e ca fiind Pamela Anderson sa nu citeasca contractul.Dar am o mare curiozitate!ce sa faci cu 200 de dorinte?pe care sa v-i le indeplineasca pestisorul.
Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare