Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Baile herculane

styuk

Postări Recomandate

• 2 luni mai târziu...

Re: Baile herculane

salut:cl, sunt deschise toate strandurile din herculane,inclusiv 7izvoare,si noaptea va puteti duce la gropile cu apa termala si la sauna naturala de langa hotelul roman.

o zi buna :cl

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• 1 an mai târziu...

Salutare!

In perioada 08.09-15.09 doresc sa-mi oblojesc oasele la Herculane.

Ce hotel/pensiune imi recomandati? As dori sa iau un pachet cu tot cu bai in "oua clocite".

Multumesc anticipat!:h5

Nemo me impune lacessit !
Link spre comentariu

Am mers de multe ori la Herculane, dar este mai mult de 1 an de cand am ramas peste noapte in statiune.Ultima oara am fost la hotel Trandafirul Galben care este chiar la intrare in herculane pe partea stanga, undeva pana sa ajungi la piata.

De mancat se manaca foarte bine si la hotel, dar si la Hotel Dacia.

Sorin Priboi, aproape pieton ....

________________________________________________________________________________________________________

Daca stii sa vezi ceva bun in fiecare om, aproape toti vor sfarsi prin a vedea ceva bun si in tine. -Ben Carson

Link spre comentariu

Salutare!

In perioada 08.09-15.09 doresc sa-mi oblojesc oasele la Herculane.

Ce hotel/pensiune imi recomandati? As dori sa iau un pachet cu tot cu bai in "oua clocite".

Multumesc anticipat!:h5

sunt cateva pensiuni care au mici piscine cu apa termala captata !!!! super - ok ..!!! poti bea un spritz rece pe marginea piscinei , apa fiind f calda .... au bucatarii , gratar , pensiunile sunt cam la 150m mai la vale de statuia lui Hercule pe malul Cernei ... ( recomand ... am stat noi o noapte in drum spre Nera )

....

7 izvoare e deschis non-stop

cumpar oblon patrol 260 la 2 usi ...!!!!
Link spre comentariu

• 3 săptămâni mai târziu...

am nevoie iar de ajutor si am zis ca nu are rost sa deschid alt subiect.vreau sa stiu daca mai este tiroliana la Herculane.am sunat la numarul gasit pe net dar nu raspunde nimeni...da o bere sambata:x.multumesc!

http://jurnaldeghidon.blogspot.ro/

Never ride faster than your guardian angel can fly:ih

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare