Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

freon 12 .... ptr instalatie AC ..

Lipoveanu

Postări Recomandate

am inteles de la 'nenea' al meu care e priceput in aer conditionat ...(unde mai completam cu freon instalatia de AC ) ca acest freon (Freon12) nu se mai gaseste pe piatza ... in romania nu a mai importat nimeni ptr ca de vreo 10 ani incoace se foloseste alt tip de freon ...banuiesc mai ecologic ?!

....dar..... am inteles tot de la el ca pe la CHISINAU ... se mai gaseste .... ideea este cum a-si putea cumpara o butelie de freon 12 ...

...ca sa trec pe noul freon nou.. ar trebui schimbat uleiul din instalatie si obligatoriu alt filtru (care de multe x necesita si adaptarea tevilor la el ) ...deci f costisitor.....

orice idee e binevenita ....

cumpar oblon patrol 260 la 2 usi ...!!!!
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Freon pe Dudesti aproape vis-a-vis de Mall. Este acolo un magazin de frigotehnisme care vinde asa ceva ... Cel neecologic prin usa din spate ...Dau si cu recipientul tau si cu recipientul lor ....

consiliere - diagnoza - evaluare - recovery

Link spre comentariu

Exact acolo!

Cum mergi dinspre Dristor spre intrarea Mall din Dudesti magazinul este pe partea dreapta vis-a-vis de o spalatorie ...

Sau cum vi dinspre posta Vitan spre Dristor, cum treci de intrarea Mall din Dudesti pe partea stanga (inainte de primul semafor dinainte de Dristor)

E un magazin dala de moda veche (frigotehnice)!

Daca nu te descurci da-mi un telefon si iti explic!

Link spre comentariu

... Daca nu te descurci da-mi un telefon si iti explic!

:ha1 Ce tare esti!!! :ga Da' aici ce ai facut?!!! Nu i-ai explicat?!!! :shock: S-au la telefon ii spui altceva?!!! :?

:ha :h5

:ce :3 :ce

"Să faci 13 ani de temniţă pentru un popor de idioţi... D-asta numai eu am fost în stare..." - Petre Ţuţea

Link spre comentariu

:ha1 Ce tare esti!!! :ga Da' aici ce ai facut?!!! Nu i-ai explicat?!!! :shock: S-au la telefon ii spui altceva?!!! :?

:ha :h5

Colega,

Comentariul tau nu isi are rostul ... Poate omul nu era din zona ... si voia lamuriri suplimentare ... Sau credeai ca vreau sa-mi incarc cartela pe banii lui ?! :P Sau poate ca la telefon ii spun parola sa ii dea aia freon vechi, mai stii ?!

ptr Lipoveanu: Da-mi bip si te sun eu, k?

Multumit nene Magnume? Am fost destul de claaar?

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare