barbosu Postat Noiembrie 30, 2007 Partajează Postat Noiembrie 30, 2007 nu e pasare ca porcu' Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
MagnuM Postat Noiembrie 30, 2007 Partajează Postat Noiembrie 30, 2007 Sunetul motorului face toti banii! Aia e muzica... :grin: :ce :3 :ce "Să faci 13 ani de temniţă pentru un popor de idioţi... D-asta numai eu am fost în stare..." - Petre Ţuţea Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius C alias Turagmes Postat Noiembrie 30, 2007 Partajează Postat Noiembrie 30, 2007 Mihai ...sunt curios ce sunet scoate motorul de Bucegi montat pe M-ul ala din Cehia.....cred ca seamana tare mult cu cel de la K5 :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
MagnuM Postat Decembrie 1, 2007 Partajează Postat Decembrie 1, 2007 Macar pentru sunet si tot trebuia pus pe M, motorul ala, Marius! :grin: Tare as vrea sa-l vad odata "pe viu"! :shock: :oops: :ce :3 :ce "Să faci 13 ani de temniţă pentru un popor de idioţi... D-asta numai eu am fost în stare..." - Petre Ţuţea Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
kherim Postat Decembrie 1, 2007 Partajează Postat Decembrie 1, 2007 asa se auzeau si Buceagurile,V8 ce sa-i faci :ca Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius C alias Turagmes Postat Decembrie 1, 2007 Partajează Postat Decembrie 1, 2007 din pacate multi nu vor sa-si aduca aminte de motoarele alea....de erau facute in Romania :grin: :grin: :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
barbosu Postat Decembrie 2, 2007 Autor Partajează Postat Decembrie 2, 2007 K5 Personal visez la ziua in care Tariceanu sta la coltul strazii si cerseste de o paine iar eu ma bucur ca pot plati un impozit decent pt un Blazer. Pana atunci incerc sa platesc Patrolul. Mortii ei de politica..... nu e pasare ca porcu' Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius C alias Turagmes Postat Decembrie 3, 2007 Partajează Postat Decembrie 3, 2007 cred ca mai repede castigi la 6/49 decat sa vezi cu ochii tai treaba asta :grin: :grin: :grin: La Patrolul meu am impozit numa 19.5 mil.....decent al naibii :grin: :grin: :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
r3dscorpion Postat Decembrie 3, 2007 Partajează Postat Decembrie 3, 2007 cred ca mai repede castigi la 6/49 decat sa vezi cu ochii tai treaba asta :grin: :grin: :grin: La Patrolul meu am impozit numa 19.5 mil.....decent al naibii :grin: :grin: :grin: Asta e Marius luna aia in care platesti impozitul nu mai platesti rate nu mai manaci ca sa poti plati la jegosi astia din guvern chiriile lor "decente" :ang2 "Nu merge unde te duce drumul, mergi pe unde nu exista un drum si lasa o urma. R.W.Emerson" PORCTROLL Y60 DE PRIN 95 - 0724569397 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
barbosu Postat Decembrie 3, 2007 Autor Partajează Postat Decembrie 3, 2007 loto Plm .... cred ca ar trebui sa bag la loto. Ai dreptate. nu e pasare ca porcu' Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate