Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

suzukarii la plimbare

adammoga80

Postări Recomandate

am incercat sa aduni mai multi suzukari din cluj dar doar 3 ne-am adunat si am plecat la o mica plimbare,asa usoara caci ceilalti doi participanti se pregateau sa mearga la nunta urmatoarea zi si sa nu murdarim prea tare masinile:ha::ha::ha:

imediat revin si cu ceva poze de la acea usoara plimbare de la orele 10 pana la orele 20

suzuki vitara 1.6

yo5PKM

0763630114

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Vizitator rares

Re: suzukarii la plimbare

foarte tare roata de rezerva!!

Dar cum ii cu :"REPEDE, REPEDE, CA INTRA APA"????:ha::ha::ha::ha::ha:

Link spre comentariu

am facut ceva filmulete din pozele facute pe traseu am sa le atasez in data ce sunt gata de vizualizare

Editat de adammoga80

suzuki vitara 1.6

yo5PKM

0763630114

Link spre comentariu

Vizitator rares

sa trecem pe SAMURAI?:ha::ha::ha:

pai noi suntem oameni seriosi, l-am dus s pe ionut cu veveritza lui sa-i aratam cum se fac o excursie pe teren infundat. Dar deageaba, el nu a intels nimik, sarea non-stop , zici ca era o capra bucuroasa ca a dat de noroi

Link spre comentariu

daca am trece si noi pe samurai atunci se pierde farmecul

noi suntem devotati maxim vitarelor

Flaviu am fost tot pe acelasi drum pe care am mers catre giurcuta,cu mica diferenta ca am facut stanga de pe valea capusului si am ajuns in dangau la partia de schi,de acolo am ajuns la coada lacului tarnita

suzuki vitara 1.6

yo5PKM

0763630114

Link spre comentariu

Tare de tot mai baieti!:br. Doar ca mai lipsea de acolo un SAMURAI verde nu ati observat:grin:. Sper ca ne vedem in formula completa curand.:2dr

Peter,

Samurai '97 pt nebunii

Skoda fabia '03 pt restu'

Link spre comentariu

a fost o iesire spontana, nu mult organizata,ca sa nu pierdeti urmatoarea iesire ,eu personal o sa va trimit un mesaj privat sau primiti mail,mesaje private pe mess etc etc

dar pentru aceasta tre sa ma adaugati in lista sa va pot anunta

acum asteptam pozele de la rares,de la miscarea de azi

suzuki vitara 1.6

yo5PKM

0763630114

Link spre comentariu

salut. Ii drept ca eu nu am vitara, am samurai, dar as vrea, daca ma primiti, cand mai iesiti sa particip si eu. Cum anuntati iesirile ca de postat nu am prea vazut decat dupa? Merci

Link spre comentariu

salut. Ii drept ca eu nu am vitara, am samurai, dar as vrea, daca ma primiti, cand mai iesiti sa particip si eu. Cum anuntati iesirile ca de postat nu am prea vazut decat dupa? Merci

de obicei si postam iesirile inainte de a avea loc acum a fost ceva spontan de pe o zi pe alta

dar mai povestim si la telefon despre iesiri si multe altele

uite numarul meu 0763630114 da un call si esti primit cu cea mai mare placere la ori ce iesire

nu este musai sa ai vitara sunt in gasca cu toyota cu jeep, mitsubishi .......

suzuki vitara 1.6

yo5PKM

0763630114

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare