Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Land Rover - incompetenta, indolenta si impostura

Kess

Postări Recomandate

Re: Land Rover - incompetenta, indolenta si impostura

Bravo Dom' Luigi:g.Parerea mea e ca cei care nu au fost acolo nu au cum sa cuantifice scopul si rezultatul.Pe mine unul LRA m-a cucerit.Eu am trimis cursanti tocmai din Bihor si au venit acasa extrem de incantati.Si nu numai traseul si masinile au fost minunate ci si daruirea echipei.Nu conteaza chiar asa mult pregatirea echipei, pana la urma conteaza ca vrei sa faci ceva.:h5

Domnule Daniel, acuma am inteles de ce, pentru prima data dupa multe postari in sectiunile de vanzari si cumparari, ati simtit nevoia sa va exprimati un punct de vedere. Lucrand in cadrul unui dealer local de Land Rover v-ati simtit cumva atins de cele scrise mai sus? Consider un avantaj pentru dumneavoastra ca ati avut acces la aceasta discutie si poate in viitor veti putea influenta atitudinea colegilor dumneavoastra din reprezentanta LR din Oradea sau de oriunde din tara. De asemenea, cu prima ocazie in care, noi, posesorii si pasionatii de LR ne vom intalni veti fi invitatul nostru. Poate asa veti intelege ce inseamna pentru noi aceasta marca.

In alta ordine de idei, am rugamintea sa intelegeti ca nu vreau sa promovez pe acest forum numele acelui "expert offroad". Chiar nu merita atata atentie... cine este interesat putem vorbi la telefon. Pot, in schimb sa va mai dau un indiciu, acum doua saptamani a realizat un drive test pentru Subaru in cadrul Baneasa Shoping Center.

Range Rover Classic V8

The Dakar; a challenge for those who go - a dream for those who stay behind / Thierry Sabine

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

@daniel 4x4 - din momentul participarii tale la acel eveniment si pana acuma ai achizitionat vre un LR? Poate chiar una noua? Dar prietenii tai? Daca acest lucru nu s-a intamplat inseamna ca doar ati practicat un extraordinar curs de off road dar fara nici o legatura cu LR. Puteati sa va dati cu Jeep, Nissan sau chiar Isuzu.

Salut, Da, prietenii mei chiar au achizitionat Land Rover chiar noi, insa nu pot spune cat la suta se datoreaza LRA si cat la suta daruirii si impatimirii mele pentru aceasta marca deosebita.

Editat de daniel 4x4
Link spre comentariu

In alta ordine de idei, am rugamintea sa intelegeti ca nu vreau sa promovez pe acest forum numele acelui "expert offroad". Chiar nu merita atata atentie... cine este interesat putem vorbi la telefon. Pot, in schimb sa va mai dau un indiciu, acum doua saptamani a realizat un drive test pentru Subaru in cadrul Baneasa Shoping Center

Editat de daniel 4x4
Link spre comentariu

Daniele "nu amesteca jobul cu prietenia ca se strica smecheria!" :old

In ceea ce privesc intalnirile "tematice pe marca" astea sunt un fel de next lvl ptr ceea ce se desfasoara acum in Ro. Foarte greu de realizat in conditiile in care la competitiile deja existente media de ocupare a locurilor este de 25-30%. Noroc cu competitiile de renume care au state vechi pe scena offroadului romanesc ca altfel am fi pilaf cu mere! Recunosc ca ACS-ul nostru cocheteaza cu o asemenea idee dar evaluand posibilitatile materiale si logistice existente mai avem de facut 99 de pasi din cei 100 pana sa ajungem sa facem asa ceva.

In ceea ce privesc intalnirile organizate de profesionisti sau "profesionisti" va dau un sfat: fiti mai rezervati in a judeca pe acei organizatori care se straduiesc sa miste ceva. Indiferent de modul cum o fac. Este ptr binele intregii comunitati sa fim receptivi la tot ce se organizeaza in domeniu si sa raspundem acelor apeluri in limita posibilitatilor noastre. Sa multumim lui Dumnezeu ca aceste intalniri INCA EXISTA.

Stima,

Yonutz

consiliere - diagnoza - evaluare - recovery

Link spre comentariu

Daniel4x4

Poti si mai activ in sectiunea LR daca tot lucrezi in retea?

Asa ne putem bucura si noi de sfaturile unor oameni care NU sunt "incompetenti, indolenti si impostori".

Imi pare rau sa va anunt dar s-ar putea ca acest eveniment sa fi fost primul si ultimul pe acest an. Atit. Fara comentarii. Pacat.

Altfel sa auzim numai de bine.

Mariusg

Land Rover Discovery 2 V8 Automatic -Thor

Land Rover Discovery 2 Td5 Manual - Phoenix

www.lroc.ro

Link spre comentariu

@Kess - Ai auzit de Don Quijote? Semeni oarecum cu el, in sensul ca nici el si nici tu nu ati castigat batalia.

Cat priveste incompetenta este o buba general valabila in toate domeniile, nu stiu daca doar in Romania (am auzit ca si pe afara se poarta),nu cred ca mai este necesar sa enumar criteriile care stau la baza selectiei de personal calificat , fara sa iau in calcul partea financiara.

Si ar mai fi multe de spus, dar se pare ca trebuie sa mai asteptam ceva vreme pana cand competenta va fi primordiala in angajarea de personal

Link spre comentariu

@evgheny, multumesc pentru comparatie. Avand in vedere ca mi-ai fost copilot (navigator) luna trecuta la Bucovina (in organizare), permite-mi sa te consider un Sancho Panza in varianta moderna. Si impreuna am parcurs traseul intr-un Defender - o interpretare industriala a lui Rocinante (a se citi si "cea dintai martoaga").

In alta ordine de idei, nu incerc sa ma lupt cu morile de vant si nici sa fiu un Don Quixote al off road-ului. Pur si simplu am luat o atitudine in fata celor vazute si traite. De asemenea, cred cu tarie intr-o scara a valorilor justa care trebuie sa ne guverneze. In consecinta orice incompetenta, indolenta si impostura trebuie taxata si tratata ca atare.

Despre LRA fiecare si-a exprimat o opinie, parare sau experienta (in cazul celor implicati sau care au cunoscut evenimentul). Privind partea de business cred ca s-au prezentat suficiente informatii si argumente incat fiecare dintre noi sa-si fi facut o imagine completa.

@Yonutz, Titu Maoirescu vorbea de formele fara fond

forma fără fond nu numai că nu aduce nici un folos, dar este de-a dreptul stricăcioasă

In consecinta, da-mi voie sa cred ca avem nevoie in primul rand de calitate in cazul concursurilor de la noi si mai putin de cantitate in sensul numarului acestora intr-un an.

Si toate aceste fiind spuse va doresc toate cele bune.

Andrei

Range Rover Classic V8

The Dakar; a challenge for those who go - a dream for those who stay behind / Thierry Sabine

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare