b67lck Postat Iunie 7, 2010 Partajează Postat Iunie 7, 2010 Stie cineva cat ar costa taxa la un nisan navara - 4x4 Usor,4x4 Greu ,2x4 Consum Redus 7 % in Medie - Tapiserie cu Semipiele - Airbaguri - Jante ALiaj - Oglinzi Electrice Incalzite si Heliomate - Geamuri Electrice Toate 4 - Aer COnditionat - ABS - Servo Total:tk Mitsubishi L200 <>2005 hyundai accent 1.5 crdi 110 cp Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nessum Postat Iunie 7, 2010 Partajează Postat Iunie 7, 2010 Re: Taxa nisan navara Stie cineva cat ar costa taxa la un nisan navara - 4x4 Usor,4x4 Greu ,2x4 Consum Redus 7 % in Medie - Tapiserie cu Semipiele - Airbaguri - Jante ALiaj - Oglinzi Electrice Incalzite si Heliomate - Geamuri Electrice Toate 4 - Aer COnditionat - ABS - Servo Total:tk Consulta asta: http://www.autobizz.ro/taxa-inmatriculare.php Pt. deprecire trebuie sa faci un drum la RAR. :hw Toyota LJ 70 Transsylvania Off Road Club www.helpdani.eu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nissan4x4 Postat Iunie 8, 2010 Partajează Postat Iunie 8, 2010 Re: Taxa nisan navara ciokoflendere.............. se scrie nissan ing. Luigi PIRSU www.nissan4x4.ro service si tunning NISSAN Facebook PAGE: NISSAN4x4 SERVICE Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gepetto Postat Iunie 9, 2010 Partajează Postat Iunie 9, 2010 Re: Taxa nisan navara Nu stiu de ce dar semana a anunt de vinzare :uameni Taxa de inmatriculare nu cred ca se calculeaza in functie de pielea de pe scaune , AC , oglinzi electrice . TOPIC INCHIS Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate