floyota Postat Iunie 7, 2010 Partajează Postat Iunie 7, 2010 In perioada 18-24 iulie la Buzau se va desfasura etapa a III-a a Campionatului National de Offroad. Va anuntam ca au inceput inscrierile pe web site-ul competitiei www.romanianextremeadventure.com Va anuntam cu aceasta ocazie ca locul de campare s-a mutat pe malul lacului Mocearu unde a avut loc editia din 2008. De aceasta data vom beneficia de semnal gsm si internet in campare,masa haiduceasca la ceaun si multe alte surprize. Ca si noutate absoluta va anuntam ca in campare pot veni toti prietenii, rudele sau pasionati de offroad, contra unei taxe de 150 ron care permite accesul in campare si la facilitatile pe care le oferim (apa calda, dusuri, toalete, etc), iar mancarea si bautura se pot procura de la fata locului la preturi mai mult decat decente. Pentru mai multe detalii nu ezitati sa ne scrieti pe info@romanianextremeadventure.ro , floyota@yahoo.com sau ne contactati direct la tel: 0741 217 238. Va asteptam cu drag Floyota. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
worldscape Postat Iunie 7, 2010 Partajează Postat Iunie 7, 2010 Re: Romanian extreme adventure buzau echipajul JeepMania cu Rubicon Warrior s-a inscris deja :wink: ! Jeep Wrangler YJ - 1989 - 2.5" Lift Jeep Wrangler TJ - Sahara Limited Edition 2001 - 4" Lift Jeep Wrangler TJ - Rubicon Express - Custom Made 1997 - 6" Lift http://www.ClubJeepRomania.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gabi.r Postat Iunie 17, 2010 Partajează Postat Iunie 17, 2010 Re: Romanian extreme adventure buzau avind in vedere ca se asteapta (conform celor inscrise pe site) ca REA sa fie unul dintre cele mai solicitante ( ca durata si dificultate ) concursuri care au loc in romania va rog sa incercati sa publicati pe forum ,pentru cei care se prezinta pentru prima data la startul acestei competitii citeva recomandari in ceea ce priveste echipamentele 'extra' campionat precum si detalii suplimentare in ceea ce priveste cazarea... multumesc ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
worldscape Postat Iunie 17, 2010 Partajează Postat Iunie 17, 2010 Re: Romanian extreme adventure buzau avind in vedere ca se asteapta (conform celor inscrise pe site) ca REA sa fie unul dintre cele mai solicitante ( ca durata si dificultate ) concursuri care au loc in romania va rog sa incercati sa publicati pe forum ,pentru cei care se prezinta pentru prima data la startul acestei competitii citeva recomandari in ceea ce priveste echipamentele 'extra' campionat precum si detalii suplimentare in ceea ce priveste cazarea... multumesc ! Gabi draga, o sa-mi permit eu sa-ti raspund la aceasta intrebare: in afara de cort sau camper sau rulota cu tot ce e necesar, mai trebuie sa ai in vedere urmatoarele: Unitate de service mobil daca sti ca este posibil sa ai nevoie, compusa din: - generator de curent; - un ap. de sud, flex, truse scule... Pt masina ce sti ca se poate duce: - amortizoare, planetare, cruci .... Foarte important: - de avut in vedere problemele ce pot aparea la TROLIU / ev. unul de schimb. - plasma sau cablu de rezerva. Foarte important in traseu: - haine groase si impermeabile in caz ca ploua si va prinde noaptea in padure, nu stica nisi sa aveti macar un sac de dormit ! - truse complete de Prim Ajutor cu folii de supravietuire ! ... zahar si lamaie...:wink: - sa va asigurati ca aveti suficienta apa potabila si mancare pt 24ore in caz de ceva ! - bateriile la telefoane sa le aveti incarcate sau sa aveti incarcatoare de bricheta, - Lanterne si baterii la ele ! - .. si nu in ultimul rand 1 cutit obligatoriu la voi ....:wink: ...... de extinctoare nu zic ca alea fac parte din regulament. asta este ce imi vine in minte pe scurt.... daca mai imi aduc aminte de ceva o sa complectez. Jeep Wrangler YJ - 1989 - 2.5" Lift Jeep Wrangler TJ - Sahara Limited Edition 2001 - 4" Lift Jeep Wrangler TJ - Rubicon Express - Custom Made 1997 - 6" Lift http://www.ClubJeepRomania.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
vstef_is Postat Iunie 17, 2010 Partajează Postat Iunie 17, 2010 Re: Romanian extreme adventure buzau Citat de pe site: "Echipele participante trebuie sa parcurga integral traseul cu o lungime totala de 1200 km pentru toate clasele, configurat cu obstacole 100% naturale." Inteleg ca asta e valabil pt toate vehiculele si clasele? Asta inseamna o medie de aproximativ 240 de km de traseu pe zi... Am calculat bine? Multumesc. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
semaca Postat Iunie 17, 2010 Partajează Postat Iunie 17, 2010 Re: Romanian extreme adventure buzau Gabi draga, o sa-mi permit eu sa-ti raspund la aceasta intrebare: ................................................................................. asta este ce imi vine in minte pe scurt.... daca mai imi aduc aminte de ceva o sa complectez. Laur draga, imi permit sa te intreb si eu ...de unde stii tu, asa de bine, ce trebuie sau nu la REA....ca nu-mi aduc aminte sa te fi avut in preajma anul trecut:grin::grin::grin: astfel ca sa-ti dai cu opinia...sau...vrei sa devii si altceva decat vanzator autorizat :grin::grin::grin: si ai aflat cum sa faci??? Offroad Racing Romania - the ORIGINAL since 2006 Membru Club T44 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
worldscape Postat Iunie 17, 2010 Partajează Postat Iunie 17, 2010 Re: Romanian extreme adventure buzau Nu, Semaco, anul trecut nu am fost, ceea ce stiu este de la cei care s-au dat , dar am fost in 2008 cateva zile, si nu uita ca recent am fost la ceva de aceeasi anvergura si anume in Croatia, unte tu nu prea aveai ce cauta :wink: ... asa ca mai bine nu te mai legi de mine ca ti-o iei anu asta, apropos, vezi ca mi-m luat un vodoo ... il dau zilele astea la brodat cu Semaca :ha::ha::ha: Jeep Wrangler YJ - 1989 - 2.5" Lift Jeep Wrangler TJ - Sahara Limited Edition 2001 - 4" Lift Jeep Wrangler TJ - Rubicon Express - Custom Made 1997 - 6" Lift http://www.ClubJeepRomania.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gabi.r Postat Iunie 18, 2010 Partajează Postat Iunie 18, 2010 Re: Romanian extreme adventure buzau cu amuzament i-mi imaginez cum o sa se transforme tabara de offroad seara in ceva de genu' ATELIERELE HARNICIEI...concurentii mai stingaci in privinta mecanicii carind nenumarate beri, mici si cirnati spre standul de reparatii si eventualele 'magazii' de piese de schimb... in consecinta propun sa se practice in mod obligatoriu plata in natura :x pentru absolut toate bunurile si serviciile... exemplu de tarifare : o pana de roata rezovata elegant...echivalent cu spalatul bocancilor in contrapartida... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
worldscape Postat Iunie 18, 2010 Partajează Postat Iunie 18, 2010 Re: Romanian extreme adventure buzau cu amuzament i-mi imaginez cum o sa se transforme tabara de offroad seara in ceva de genu' ATELIERELE HARNICIEI...concurentii mai stingaci in privinta mecanicii carind nenumarate beri, mici si cirnati spre standul de reparatii si eventualele 'magazii' de piese de schimb... in consecinta propun sa se practice in mod obligatoriu plata in natura :x pentru absolut toate bunurile si serviciile... exemplu de tarifare : o pana de roata rezovata elegant...echivalent cu spalatul bocancilor in contrapartida... ... deja suntem OffTopic... da e misto si vezi ca se chema "Atelierele Harniciei si Creatiei SRL" ... chiar pe bune :ha: mai ales ca Semaca stie bine ca e in gasca :wink: ideea e sa fi pregatit ca si pe vremuri cand mergeai pe munte...dar acum cu ceva mai multe accesorii... in rest sa auzim numai de bine ! Jeep Wrangler YJ - 1989 - 2.5" Lift Jeep Wrangler TJ - Sahara Limited Edition 2001 - 4" Lift Jeep Wrangler TJ - Rubicon Express - Custom Made 1997 - 6" Lift http://www.ClubJeepRomania.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
proffroad Postat Iunie 18, 2010 Partajează Postat Iunie 18, 2010 Re: Romanian extreme adventure buzau Cu ajutorul lui Dumnezeu, voi încerca și eu să fiu prezent acolo, ca spectator, probabil cu familia. Ar fi pentru prima dată la astfel de evenimente. Nu am mai asistat până acum decât la ceva motocrosuri, la Izvoranu și la Muscel. Cum aflu când va fi ”ZIUA FUN” ? Urez succes competitorilor și să ne ofere un spectacol pe cinste! Mitsubishi Pajero SWB 1993 4D56TD manual Super Select Volan dreapta Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
vstef_is Postat Iunie 18, 2010 Partajează Postat Iunie 18, 2010 Re: Romanian extreme adventure buzau Prologul sigur va fi "fun", iar apoi toate zilele de concurs, vezi la care poti participa ca spectator si in ce puncte din traseu. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ionut73 Postat Iunie 18, 2010 Partajează Postat Iunie 18, 2010 Re: Romanian extreme adventure buzau cu amuzament i-mi imaginez cum o sa se transforme tabara de offroad seara in ceva de genu' ATELIERELE HARNICIEI... doar cand incep sa vina din padure masinile. Pana atunci suntem noi, motociclistii, la bere, la soare, la relaxare, dupa ce am terminat tura zilnica si service-ul - schimbat filtru de aer si spray pe lant :grin: Si vin baietii ... da-mi o punte! da jos motorul! desfa troliu! fugi la brasov sa iei un diferential .... :ha: @81flo - de anul acesta poti sa stai cu concurentii in campare sa te bucuri de toata atmosfera. Vor fi locuri pentru spectatori in fiecare zi de concurs - se vor afisa coordonate de GPS pentru cele mai interesante locuri, locuri unde se va putea ajunge pe drum forestier. http://www.romanianextremeadventure.com/design/page.php?name=visit Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Miron Sorin Postat Iunie 18, 2010 Partajează Postat Iunie 18, 2010 Re: Romanian extreme adventure buzau Citat de pe site: "Echipele participante trebuie sa parcurga integral traseul cu o lungime totala de 1200 km pentru toate clasele, configurat cu obstacole 100% naturale." Inteleg ca asta e valabil pt toate vehiculele si clasele? Asta inseamna o medie de aproximativ 240 de km de traseu pe zi... Am calculat bine? Multumesc. Pai TOATE clasele adunate...standard+open+extrem +moto(cu cite clase)..=1200 din cite imi dau seama zambeste...maine poate va fi mai rau Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Petre Niteanu aka bullbar Postat Iunie 19, 2010 Partajează Postat Iunie 19, 2010 Re: Romanian extreme adventure buzau Am o singura nedumerire: in fiecare zi revenim la bivuac sau locul de sosire difera? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
worldscape Postat Iunie 19, 2010 Partajează Postat Iunie 19, 2010 Re: Romanian extreme adventure buzau Am o singura nedumerire: in fiecare zi revenim la bivuac sau locul de sosire difera? revii in fiecare zi acolo.... dar daca vrei insa poate sa difere ...totul e sa te intorci pana la startul de dimineata :wink: Jeep Wrangler YJ - 1989 - 2.5" Lift Jeep Wrangler TJ - Sahara Limited Edition 2001 - 4" Lift Jeep Wrangler TJ - Rubicon Express - Custom Made 1997 - 6" Lift http://www.ClubJeepRomania.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
floyota Postat Iunie 21, 2010 Autor Partajează Postat Iunie 21, 2010 Re: Romanian extreme adventure buzau Am o singura nedumerire: in fiecare zi revenim la bivuac sau locul de sosire difera? Salut, da se revine la aceeasi campare in fiecare zi,asta si pentru confortul concurentilor cat si al organizatorilor. Worldscape a punctat foarte bine si mai sunt destul de putine lucruri de adaugat. Cat despre numarul de kilometri acestia sunt adunati de la toate clasele deci nu va faceti probleme. Exceptand prima zi care va avea in jur de 140 de kilometri si aviz celor care au probleme cu autonomia va rog sa nu uitati ca nu puteti transporta carburant in habitaclu si de aceea sa pregatiti canistre pe care le veti da celor de la organizare pentru a le duce in punctele de realimentare de pe traseu,in rest numarul de kilometri va fi in jur de 50-60/zi la clasele auto. Spectatorii pot veni in campare in conditiile pe care le-am anuntat deja si vor putea merge cu noi in puncte de unde vor avea de vazut lucruri interesante.De asemenea pot achizitiona mancare si bautura la preturi absolut decente din campare,pentru asta trebuind sa se inscrie la secretariatul competitiei deoarece accesul in campare va fi permis exclusiv pe baza bratarilor care vor atesta calitatea de concurent,asistenta tehnica,presa,organizator,etc. Persoanele care vor avea calitatea de spectator nu vor avea permis accesul in zona tehnica deoarece aceasta este o zona destinata excusiv concurentilor. Carburantul va putea fi achizitionat din campare fara a fi nevoie sa va deplasati asa ca nu este nevoie sa veniti cu diverse canistre si recipienti pline de acasa. Va recomand sa veniti cu o zi inainte la campare sa va montati rulotele sau sa va lasati bagajele,asta pentru cei care nu au asistenta. Apa de baut veti primi inainte de start cate un bidon de 6 l pentru fiecare echipaj si avem rugamintea ca la intoarcerea din traseu sa lasati bidoanele goale la campare pentru a nu face mizerie in padure. De asemenea nu uitati va rog de prelatele care vor trebui zilnic sa stea sub masini in parcul tehnic deoarece fara acest accesoriu nu veti putea fi inscrisi in concurs. Va reamintesc celor care inca nu si-au luat licentele de pilot si copilot sa o faca deja deoarece acest lucru va influenta in mod pozitiv viteza de inscriere. Celor care doresc sa vina la REA le subliniez faptul ca inscrierile se incheie la data anuntata pe site si va anunt pe aceasta cale ca la secretariatul concursului nu se vor face decat verificarile documentelor si verificarile tehnice si nu se vor admite sub nici o forma inscrieri ulterioarea acestei date. Asta pentru a lamuri foarte clar acest aspect care se refera numai la concurenti si asistenta si nu se refera la cei care vin ca spectatori care trebuie sa se inscrie la secretariat in ziua de 18 iulie. Datorita faptului ca in ziua de duminica 18 iulie inscrierile se vor incheia fix la ora 14:00 pentru a respecta programul deoarece la ora 15:00 va incepe prologul va rog sa veniti cat mai de dimineata.Este posibil de altfel sa incepem cu secretariatul inca de sambata dupa amiaza pentru a incerca sa facem ca procesul de inscriere sa fie cat mai fluent. Daca mai sunt nelamuriri nu ezitati sa ma si sunati la 0741217238 sau pe mail floyota@yahoo.com deoarece imi este destul de greu sa fiu pe la calculator caci fiind pe ultima suta de metri cu pregatirile sunt mai mult pe munte la trasee. Cu stima Floyota Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
AdrianZUZ Postat Iunie 21, 2010 Partajează Postat Iunie 21, 2010 Re: Romanian extreme adventure buzau Hop si eu cu 3 intrebari: 1. Eurotrialul se mai tine? 2. Cate zile de concurs estimati? 3. Chiftelute marinate :hl? Multumesc anticipat pentru raspunsuri! FJ40 '77(vandut), HZJ74 01 HZJ80 '94, HDJ100 '98 (vandut), 120 '06 (vandut) UZJ100 03, Celica SupraMK2 82, Suzuki SJ500 88 ... si lista ramane deschisa Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
floyota Postat Iunie 22, 2010 Autor Partajează Postat Iunie 22, 2010 Re: Romanian extreme adventure buzau Hop si eu cu 3 intrebari: 1. Eurotrialul se mai tine? 2. Cate zile de concurs estimati? 3. Chiftelute marinate :hl? Multumesc anticipat pentru raspunsuri! Eurotrialul ar trebui sa se tina dupa cum era stabilit,depinde doar de Gyula caci a spus ca el se va ocupa.Il astept. Zile de concurs vor fi asa: o zi pentru inscrieri si prolog,dupa care 4 zile efective de traseu,o zi de pauza si o zi de speciale. E de-ajuns? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
floyota Postat Iunie 22, 2010 Autor Partajează Postat Iunie 22, 2010 Re: Romanian extreme adventure buzau Hop si eu cu 3 intrebari: 1. Eurotrialul se mai tine? 2. Cate zile de concurs estimati? 3. Chiftelute marinate :hl? Multumesc anticipat pentru raspunsuri! Referitor la chiftelute poate devii un pic mai clar ca in mintea mea e o varzaaaa..... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
oube_la Postat Iunie 23, 2010 Partajează Postat Iunie 23, 2010 Re: Romanian extreme adventure buzau Salut Tuturor Din cat stiu eu, Eurotrial o sa se tina, o singur zi, acuma pentru cei care vor sa se inscrie numai la Eurotrial au nevoie sa stiu preturile si conditile si unde se pot fac inscririe. Pedro Land Rover 90- 3.9 V8 L.R.Discovery I V8 Seat Pink Panther II Leon-1.9 TDI Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
AdrianZUZ Postat Iunie 25, 2010 Partajează Postat Iunie 25, 2010 Re: Romanian extreme adventure buzau @ Floyota - multumesc de raspunsuri, daca descurc ceva probleme, ne vedem la start. La punctul 3 ... just kidding! Inca ceva, lista cu inscrisi vedem si noi? FJ40 '77(vandut), HZJ74 01 HZJ80 '94, HDJ100 '98 (vandut), 120 '06 (vandut) UZJ100 03, Celica SupraMK2 82, Suzuki SJ500 88 ... si lista ramane deschisa Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
floyota Postat Iunie 28, 2010 Autor Partajează Postat Iunie 28, 2010 Re: Romanian extreme adventure buzau @ Floyota - multumesc de raspunsuri, daca descurc ceva probleme, ne vedem la start. La punctul 3 ... just kidding! Inca ceva, lista cu inscrisi vedem si noi? Salut tuturor, deoarece am descoperit o problema la serverul pe care veneau mailurile de inscriere si care a fost rezolvata intre timp,am rugamintea ca cei care s-au inscris saptamana trecuta sa o mai faca o data deoarece mailurile nu au putut fi recuperate. Va multumesc anticipat si in scurt timp vom afisa si lista cu cei inscrisi. :tk Stima Floyota Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
floyota Postat Iunie 28, 2010 Autor Partajează Postat Iunie 28, 2010 Re: Romanian extreme adventure buzau Cat despre Eurotrial se va tine dupa cum este stabilit. Asa ca cei care vreti si la Eurotrial si la REA aveti doua intr-una. Stima Floyota Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
romica21 Postat Iulie 2, 2010 Partajează Postat Iulie 2, 2010 Re: Romanian extreme adventure buzau Salutare! Floyota spune te rog,o sa ploua si anul asta tot asa bine ca si anul trecut ? romica Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
DanB Postat Iulie 7, 2010 Partajează Postat Iulie 7, 2010 Re: Romanian extreme adventure buzau Exista undeva o lista cu cei inscrisi deja/cate locuri mai sunt disponibile? Mitsubishi Pajero Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate