floyota Postat Iulie 8, 2010 Autor Partajează Postat Iulie 8, 2010 Re: Romanian extreme adventure buzau Salutare! Floyota spune te rog,o sa ploua si anul asta tot asa bine ca si anul trecut ? Salutare nea Romica, in nici un caz nu va ploua ca anul trecut,cel putin asa spun prognozele,insa chiar daca ploua nu se vor taia traseele in nici un caz deoarece au fost facute in asa fel sa nu fie ABSOLUT deloc periculoase,deci se pot parcurge si pe ploaie in deplina siguranta. Doar ca pesemne se va ajunge un pic mai tarziu in campare. Asta pot sa va promit ca nu se vor taia traseele de loc. Cat despre lista provizorie de start am facut-o in noaptea asta si am dat-o sa o urce pe site. Cu siguranta maine va fi sus. In rest pot sa va spun ca datorita generozitatii sponsorilor am reusit si anul acesta chiar daca situatia este dupa cum o vedem cu totii,sa avem un fond de premiere absolut incantator si consistent. Nu mi-o luati in nume de rau daca mai mult sunt plecat decat pe la calculator dar stiti si voi ca pe ultima suta de metri se aglomereaza multe de rezolvat. Pot sa va spun ca va astept cu drag si va promit un concurs pe cinste. Stima Floyota Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
DanB Postat Iulie 8, 2010 Partajează Postat Iulie 8, 2010 (editat) Re: Romanian extreme adventure buzau O nelamurire, nu am reusit sa gasesc raspunsul pe site-ul oficial. Viza medicala si licenta se pot lua la fata locului am inteles. Cum se procedeaza concret? Cand, unde, se poate lua duminica dimineata? Multumesc Editat Iulie 8, 2010 de DanB Mitsubishi Pajero Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
watcher Postat Iulie 8, 2010 Partajează Postat Iulie 8, 2010 Re: Romanian extreme adventure buzau La celelalte etape s-a intamplat asa: - te duci in ziua cand e deschis secretariatul pentru inscrieri si iei un teanc de acte de la biroul 1. - le completezi - faci verificarea tehnica a masinii - te duci la vizita medicala (camera x, cortul cutare, etc). o iei :-) - te duci la biroul de asigurari, iti faci asigurare - cu toate astea te duci la biroul de licente, ti se da licenta one-time, - revii la biroul final de inscriere, primesti stickere, numere concurs, etc. Procesul trebuie facut IMPREUNA de pilot si copilot ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
floyota Postat Iulie 8, 2010 Autor Partajează Postat Iulie 8, 2010 Re: Romanian extreme adventure buzau La celelalte etape s-a intamplat asa: - te duci in ziua cand e deschis secretariatul pentru inscrieri si iei un teanc de acte de la biroul 1. - le completezi - faci verificarea tehnica a masinii - te duci la vizita medicala (camera x, cortul cutare, etc). o iei :-) - te duci la biroul de asigurari, iti faci asigurare - cu toate astea te duci la biroul de licente, ti se da licenta one-time, - revii la biroul final de inscriere, primesti stickere, numere concurs, etc. Procesul trebuie facut IMPREUNA de pilot si copilot ! Mersi mult pentru precizari. Cam asa ar trebui sa se intample. Floyota Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
DanB Postat Iulie 9, 2010 Partajează Postat Iulie 9, 2010 Re: Romanian extreme adventure buzau Bravo Watcher, competent, concis si la obiect, ca de obicei. Mersi! Mitsubishi Pajero Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
RazvanGTC Postat Iulie 12, 2010 Partajează Postat Iulie 12, 2010 (editat) Re: Romanian extreme adventure buzau Ne-am inscris si noi. Din punctul meu de vedere o competitie ca si Buzaul nu se rateaza fiindca este o intrecere cu noi insine ca si rezistenta si pricepere; pacat ca din cauza situatiei economice este o intrecere si cu buzunarul propriu. Cazarea la Lacul Mocearu va fi mai accesibila si vom avea si semnal la telefoane si net. Ne vedem la Buzau !!! Cumva stie cineva o rulota de 4 persoane de inchiriat pentru Buzau ? Editat Iulie 12, 2010 de RazvanGTC GTC Auto: service 4x4 / accesorii off-road GTC auto SHOP: magazin online de accesorii 4x4 www.gtcauto.ro / www.shop.gtcauto.ro / www.gtcmotorsport.ro razvancirap@gtcauto.ro / 0723.541.851 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Petre Niteanu aka bullbar Postat Iulie 14, 2010 Partajează Postat Iulie 14, 2010 Re: Romanian extreme adventure buzau Zile de concurs vor fi asa: o zi pentru inscrieri si prolog,dupa care 4 zile efective de traseu,o zi de pauza si o zi de speciale. E de-ajuns? Asta inseamna ca vineri e zi de pauza, da? Sunt cam zapacit....scuze de intrebarea idioata! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
DanB Postat Iulie 14, 2010 Partajează Postat Iulie 14, 2010 Re: Romanian extreme adventure buzau Miercuri e pauza. Mitsubishi Pajero Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator REA2010 Postat Iulie 14, 2010 Partajează Postat Iulie 14, 2010 track turist ne poti vizita! aici http://www.romanianextremeadventure.com/design/page.php?name=visit gasesti un track GPS compatibil garmin. acesta face legatura intre START-ul din prima zi si Tabara Extreme Adventure, paralel cu traseul parcurs de concurenti, avand puncte de intersectie cu acesta in zone "fierbinti". traseul e unul mediu spre usor, pt ma sini 4x4 mai putin preparate, contine portiuni de macadam, drum forestier abordabil, fara obstacole, urcusuri sau povarnisuri ce necesita troliu. traseul este gandit atat pentru masini/atv-uri cat si pentru motociclete din gama Transalp, Adventure, AfricaTwin. va asteptam in tabara! mai multe, pe romanianextremeadventure.com Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Iulie 14, 2010 Partajează Postat Iulie 14, 2010 Re: Romanian extreme adventure buzau @REA2010 : Tot respectul pt organizatorii acestei competitii de exceptie, dar fa-ne onoarea si ingaduie-ne sa te cunoastem.....chiar sa stam de vorba cu niste initiale de club nu se face, nu crezi......? Topicul pe care iti poti dezvalui identitatea de confrate 4x4 este aici : http://forum.club4x4.ro/showthread.php?t=41601 REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Petre Niteanu aka bullbar Postat Iulie 15, 2010 Partajează Postat Iulie 15, 2010 (editat) Re: Romanian extreme adventure buzau Am o problema severa. Dupa cum stiti, buletinul meu...nu e! Ma pot legitima doar cu licenta emisa de FRAS si abonamentul de la IDM?:grin: Alte acte nu am! Permis pierdut, buletin nescos..... La Mures m-au lasat sa ma legitimez asa, dar vreau sa stiu daca se poate si aici! Ca vorba aia: ce e de notorietate nu trebuie demonstrat!:grin: Adica ca eu sunt eu insumi! Editat Iulie 15, 2010 de Petre Niteanu a.k.a. bullbar Din cauza gramaticii, imi facusem operatie de sex! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator REA2010 Postat Iulie 15, 2010 Partajează Postat Iulie 15, 2010 Re: Romanian extreme adventure buzau Salut, sunt Dani, am 30, locuiesc in buc, dar ma dau in Buzau, alaturi de baietii din extreme adventure. Sunt un fel de organizator la REA, fac trasee pt moto, si o gramada de alte lucruri. Am petrecut sub acelasi acoperis cu Floyota mai multe nopti anul acesta decat cu iubita mea, asa ca am decis sa dau o mana de ajutor in comunicarea cursei si pe forumurile pe care nu prea am ce cauta, fiind un simplu endurist, posesor la un moment dat in istorie de navara. Va astept la cursa! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
iulianul Postat Iulie 16, 2010 Partajează Postat Iulie 16, 2010 Re: Romanian extreme adventure buzau Ma tot uit la harta aia...e vina mea :uameni, dar nu gasesc locul de campare. E in zona " finish moto", "Mocearu", "Start 3"? Pot ajunge in locul de campare si puncte de pe traseu cu un Peugeot 207, asa, ca spectator? Sau il iau pe Jimny? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
floyota Postat Iulie 16, 2010 Autor Partajează Postat Iulie 16, 2010 Re: Romanian extreme adventure buzau Ma tot uit la harta aia...e vina mea :uameni, dar nu gasesc locul de campare. E in zona " finish moto", "Mocearu", "Start 3"? Pot ajunge in locul de campare si puncte de pe traseu cu un Peugeot 207, asa, ca spectator? Sau il iau pe Jimny? Salut, imi cer scuze pentru multitudinea de waypoint-uri,mai sunt si scapari insa poti sa ajungi foarte usor in campare si cu peugeotul in felul urmator; din Buzau mergi in directia Ramnicu Sarat si la iesirea din oras chiar dupa ce se termina podul de la Maracineni faci dreapta pe sub pod si urmaresti indicatorul catre Lopatari dupa care indicator Plaiu Nucului si dupa aceea Mocearu. Cand ajungi la Plaiu Nucului poti intreba ca te va indruma toata lumea. Camparea este chiar pe marginea lacului. Cred ca am fost destul de clar insa daca mai ai nelamuriri ai nr meu de tel 0741217238. Multumesc Floyota Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Isuzu Rider Postat Iulie 17, 2010 Partajează Postat Iulie 17, 2010 Re: Romanian extreme adventure buzau Trebuie precizat ca pe track-ul de Turist nu se poate merge cu Peugeot-ul. I-ti trebuie o masina cu garda mai inalta si eventual cu tractiune 4x4. Daca ploua e musai; in cateva locuri nu se poate trece si nici nu se poate ocoli. Daca vrei sa mergi pe sosea atunci este OK Scuze Floyota pentru interventie Salut, imi cer scuze pentru multitudinea de waypoint-uri,mai sunt si scapari insa poti sa ajungi foarte usor in campare si cu peugeotul in felul urmator; din Buzau mergi in directia Ramnicu Sarat si la iesirea din oras chiar dupa ce se termina podul de la Maracineni faci dreapta pe sub pod si urmaresti indicatorul catre Lopatari dupa care indicator Plaiu Nucului si dupa aceea Mocearu. Cand ajungi la Plaiu Nucului poti intreba ca te va indruma toata lumea. Camparea este chiar pe marginea lacului. Cred ca am fost destul de clar insa daca mai ai nelamuriri ai nr meu de tel 0741217238. Multumesc Floyota Hell is my Paradise Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Iulie 18, 2010 Partajează Postat Iulie 18, 2010 Re: Romanian extreme adventure buzau Salut, sunt Dani, am 30, locuiesc in buc, dar ma dau in Buzau, alaturi de baietii din extreme adventure. Sunt un fel de organizator la REA, fac trasee pt moto, si o gramada de alte lucruri. Am petrecut sub acelasi acoperis cu Floyota mai multe nopti anul acesta decat cu iubita mea, asa ca am decis sa dau o mana de ajutor in comunicarea cursei si pe forumurile pe care nu prea am ce cauta, fiind un simplu endurist, posesor la un moment dat in istorie de navara. Va astept la cursa! Salut Dani, Bine ai venit pe acest forum si iti multumim ca ne tii la curent cu evenimentele. :W PS. Apartenenta la acest forum nu tine de posesia unei masini de teren. Pasiunea ne tine impreuna. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Tractozaur Postat Iulie 18, 2010 Partajează Postat Iulie 18, 2010 Re: Romanian extreme adventure buzau Tocmai i-am vazut :grin: la Antena 3 pe Horace si Gaganu (banuiesc? :wink:) cu Patrolul proaspat modificat al lui Horatiu! :h5 Off-Road Runner Off-Road Runners Team TRACTOZAUR - Nissan Patrol Y60 d`aratura Allroad Runner - Audi allroad d`oras GAZROM - ARO M461 d`epoca Trompetica - Dacia Double Cab 4x4 da vanatoare Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Iulie 18, 2010 Partajează Postat Iulie 18, 2010 Re: Romanian extreme adventure buzau Cred ca aici erau...... http://videonews.ro/action/viewvideo/52964/Concurs-de-off-road-intrerupt-de-ploaie/ REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
f_zoltan Postat Iulie 18, 2010 Partajează Postat Iulie 18, 2010 Re: Romanian extreme adventure buzau Cred ca Dani tine legatura in mai multe moduri decat recunoaste :) Am vazut la stiri ca prima zi a fost intrerupta de o furtuna. Samurai incepator Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Tractozaur Postat Iulie 18, 2010 Partajează Postat Iulie 18, 2010 Re: Romanian extreme adventure buzau Cred ca aici erau...... http://videonews.ro/action/viewvideo/52964/Concurs-de-off-road-intrerupt-de-ploaie/ Coooorect! :grin: Si DA :y, moaca aia de copilot ce face din deshti ca E.T. este a Gaganului :ha: Off-Road Runner Off-Road Runners Team TRACTOZAUR - Nissan Patrol Y60 d`aratura Allroad Runner - Audi allroad d`oras GAZROM - ARO M461 d`epoca Trompetica - Dacia Double Cab 4x4 da vanatoare Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Iulie 18, 2010 Partajează Postat Iulie 18, 2010 Re: Romanian extreme adventure buzau Coooorect! :grin: Si DA :y, moaca aia de copilot ce face din deshti ca E.T. este a Gaganului :ha: ................. REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Toyota Postat Iulie 19, 2010 Partajează Postat Iulie 19, 2010 Re: Romanian extreme adventure buzau Bafta concurentilor si organizatorilor! La televizor au spus ca s-a anulat concursul, sper ca doar prima zi http://www.realitatea.net/un-concurs-off-road-desfasurat-la-buzau-a-fost-anulat-din-cauza-furtunii_724039.html p.s.Poate modifica cineva la "avizier" data desfasurarii, hachitele Claudiei Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
iulianul Postat Iulie 19, 2010 Partajează Postat Iulie 19, 2010 Re: Romanian extreme adventure buzau @Floyota si @Isuzu Rider multumesc pentru detalii! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vali alias Babu Postat Iulie 19, 2010 Partajează Postat Iulie 19, 2010 Re: Romanian extreme adventure buzau La extrem au ajuns doar 3 masini respectiv craiu, sorin p, fiko, la open am ajuns noi si miron sorin la ora 6 KAMIKAZE TEAM http://www.kamikazeteam.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
superalfi Postat Iulie 20, 2010 Partajează Postat Iulie 20, 2010 Re: Romanian extreme adventure buzau Cine stie mai multe despre ce s-a petrecut in prima zi? Un clasament pana acum? RUBICON - always ready to race ... Kamikaze Off-Road Club Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate