Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Samurai cu Servodirectie de Mercedes Cobra.

tomas

Postări Recomandate

Re: Samurai cu Servodirectie de Mercedes Cobra.

Stai ca nu inteleg, daca ai schimbat doar fulia pompei, fulia de la vibrochenul tau avea loc de 2 curele? Si daca poti mai fa un detaliu cu prinderea casetei. Care e raportul de transmisie dintre pompa si vibrochen? Multzam.

4x4
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

La Samuraiul meu din 96 pe vibrochen e fulie pt curea cu 4 caneluri.Fulia care am pus-o in lucul fuliei de Mercedes de pe pompa e una similara cu cea originala de pe vibrochen.Voi face saptamana asta poze mai concludente.

VITARA 16V-MODIFICAT
Link spre comentariu

• 1 lună mai târziu...

Gata, am servodirectie. A fost ceva de munca, m-am straduit ca prinderea casetei sa fie super rezistenta. Suportul casetei l-am facut din tabla de 8mm, prinsa de sasiu in gaurile casetei vechi, iar pe sasiu am sudat alta tabla de 8mm, pentru rigidizare. Pitmanul l-am adus la forma dorita, am scurtat bieleta de directie, sudat prinderea amortizorului de directie pe pitarm, suportul pompei tot din tabla de 8, modificat teava de iesire a uleiului din caseta, combinat prinderea elastica de la caseta cu cea de mercedes, mutat radiatorul mai in dreapta prin modificarea suportilor. Daca am mai uitat ceva o sa scriu. Urmeaza sa cosmetizez un pic lucrarea. Merge o frumusete.

4x4
Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare