yknot Postat Iulie 18, 2010 Partajează Postat Iulie 18, 2010 Re: Samurai cu Servodirectie de Mercedes Cobra. Stai ca nu inteleg, daca ai schimbat doar fulia pompei, fulia de la vibrochenul tau avea loc de 2 curele? Si daca poti mai fa un detaliu cu prinderea casetei. Care e raportul de transmisie dintre pompa si vibrochen? Multzam. 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
tomas Postat Iulie 19, 2010 Autor Partajează Postat Iulie 19, 2010 Re: Samurai cu Servodirectie de Mercedes Cobra. La Samuraiul meu din 96 pe vibrochen e fulie pt curea cu 4 caneluri.Fulia care am pus-o in lucul fuliei de Mercedes de pe pompa e una similara cu cea originala de pe vibrochen.Voi face saptamana asta poze mai concludente. VITARA 16V-MODIFICAT Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
yknot Postat August 30, 2010 Partajează Postat August 30, 2010 Re: Samurai cu Servodirectie de Mercedes Cobra. Te rog, poate mai poti pune poze cu detalii ale suportilor de prindere ale casetei si pompei. Multumesc. 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
yknot Postat Septembrie 4, 2010 Partajează Postat Septembrie 4, 2010 Re: Samurai cu Servodirectie de Mercedes Cobra. Gata, am servodirectie. A fost ceva de munca, m-am straduit ca prinderea casetei sa fie super rezistenta. Suportul casetei l-am facut din tabla de 8mm, prinsa de sasiu in gaurile casetei vechi, iar pe sasiu am sudat alta tabla de 8mm, pentru rigidizare. Pitmanul l-am adus la forma dorita, am scurtat bieleta de directie, sudat prinderea amortizorului de directie pe pitarm, suportul pompei tot din tabla de 8, modificat teava de iesire a uleiului din caseta, combinat prinderea elastica de la caseta cu cea de mercedes, mutat radiatorul mai in dreapta prin modificarea suportilor. Daca am mai uitat ceva o sa scriu. Urmeaza sa cosmetizez un pic lucrarea. Merge o frumusete. 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate