cobrra Postat Iunie 8, 2010 Partajează Postat Iunie 8, 2010 cum se apropie sezonul ,,concediilor,, doresc sa deschid acest topic pentru a venii in sprijinul nostru de a alege mult mai usor locatiile unde ce si cum sa ne relaxam. ideea de baza se rezuma strict la comentarii privind serviciile si daca este posibil poze cu locurile vizitate:tk asteptam cu nerabdare impresii:2drde calatorie nationale si internationale:h5 Prahova 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Iunie 8, 2010 Partajează Postat Iunie 8, 2010 Re: concediu-vacante..... impresii si recomandari E simplu.... Litoral = Bulgaria, Grecia, Turcia.....ordinea este aleatorie......exclus Ro.... Munte = Austria, Elvetia......exclus V.Prahovei.... REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
akos.kacso Postat Iunie 9, 2010 Partajează Postat Iunie 9, 2010 Re: concediu-vacante..... impresii si recomandari Eu am fost anul trecut (merg si anul acesta) in Monte Negro, orasul Budva (si imprejurime) E un loc super fain, preturi foarte bune (cazarea/persoana intre 10-20 Euro/noapte, o bere 1-2 Euro, in fiecare zi am mancat la restaurant 2 persoane max 15 euro, oameni prietenosi, o natura foart frumoasa, plaje intretinute, totul este nou, construit recent) am stat cu 330 Euro (drumul inclus, am mers 4 intr-o masina) 9 zile (cazare, mancare, distractie, discoteca etc) Pot sa recomand cu caldura. Suzuki Samurai '95 1.3 69CP bodylift 5 cm (homemade) suspensionlift 5 cm (homemade) cauciucuri simex 215/80/R15 si multe altele :) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
madiorsv Postat Iunie 9, 2010 Partajează Postat Iunie 9, 2010 Re: concediu-vacante..... impresii si recomandari Bucovina.......sute de pensiuni noi,mancare buna si naturala,aer curat,liniste ,trasee de off....... ONE LIFE. LIVE IT ! Pajero V 6 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mosu Postat Iunie 9, 2010 Partajează Postat Iunie 9, 2010 Re: concediu-vacante..... impresii si recomandari [attach]79224[/attach] [attach]79225[/attach] [attach]79226[/attach] [attach]79227[/attach] [attach]79228[/attach] Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Iunie 9, 2010 Partajează Postat Iunie 9, 2010 Re: concediu-vacante..... impresii si recomandari Munte 1.Sarata Monteoru - zona Buzau RO 2.Bucovina RO 3.Maramures RO 3.pe extern Austria sau Elvetia Mare 1.Gura Portitei RO 2.pe extern Bulgaria, Turcia sau Grecia Expeditie: 1. Buc-Horezu-Targu Jiu-Petrosani-Hateg-Orastie-Sebes-Sibiu-Rm Valcea-Pitesti-Buc durata cca 7 zile ~ 800 km ideal cu cortul sau cu rulota ... satifactie garantata! consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pinti Postat Iunie 9, 2010 Partajează Postat Iunie 9, 2010 Re: concediu-vacante..... impresii si recomandari Pentru litoral recomand cu incredere Muntenegru,inca din 2006 merg in fiecare an:Budva (plaja Mogren 1 si 2),Sveti Stefan,Hercec Novi. Pentru munte nimic nu se compara cu Tirol. Anul ARO M461 din '65 Daca doi oameni iti zic ca esti beat este bine sa te duci sa te culci. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pinti Postat Iunie 9, 2010 Partajează Postat Iunie 9, 2010 Re: concediu-vacante..... impresii si recomandari Pentru litoral recomand cu incredere Muntenegru,inca din 2006 merg in fiecare an:BBudva (plaja Mogren 1 si 2),Sveti Stefan,Hercec Novi. Anul acesta o sa facem o nebunie tot in zona, sper sa faca capul rautatilor aici un topic. Pentru munte nimic nu se compara cu Tirol. ARO M461 din '65 Daca doi oameni iti zic ca esti beat este bine sa te duci sa te culci. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
SilenceDJ Postat Iunie 9, 2010 Partajează Postat Iunie 9, 2010 Re: concediu-vacante..... impresii si recomandari De ce a fost deschis topicul la judetul prahova si se vorbeste despre alte chestii? Never stop exploring Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Iunie 9, 2010 Partajează Postat Iunie 9, 2010 Re: concediu-vacante..... impresii si recomandari Munte 1.Sarata Monteoru - zona Buzau RO 2.Bucovina RO 3.Maramures RO 3.pe extern Austria sau Elvetia Mare 1.Gura Portitei RO 2.pe extern Bulgaria, Turcia sau Grecia Expeditie: 1. Buc-Horezu-Targu Jiu-Petrosani-Hateg-Orastie-Sebes-Sibiu-Rm Valcea-Pitesti-Buc durata cca 7 zile ~ 800 km ideal cu cortul sau cu rulota ... satifactie garantata! consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
flaviu Postat Iunie 9, 2010 Partajează Postat Iunie 9, 2010 Re: concediu-vacante..... impresii si recomandari frumos in Muntenegru, dar drumul pina acolo m-a terminat, o singura banda si aglomerat ,exact ca si valea Oltului,numai ca a fost vorba de citeva sute de km eu recomand Croatia Toyota RJ 70 1991 2.4 b http://www.cert-transilvania.ro/ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
zamluc Postat Iulie 15, 2010 Partajează Postat Iulie 15, 2010 Re: concediu-vacante..... impresii si recomandari :y Recomand Grecia unde totu`i negociabil iar spritu` la volan pentru turisti conteaza doar la accident.Pe criza asta au inceput sa tolereze camparea pe plaja,doar ca`i mai cald si trebuie sa faci 2xBalgaria.Motorina la drum e si la 1.44 euro/l, da am luat cu 1.18 in localitate. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
SilenceDJ Postat Iulie 15, 2010 Partajează Postat Iulie 15, 2010 Re: concediu-vacante..... impresii si recomandari Ce treaba are prahova cu muntenegru si grecia? Never stop exploring Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cobrra Postat Iulie 15, 2010 Autor Partajează Postat Iulie 15, 2010 Re: concediu-vacante..... impresii si recomandari Ce treaba are prahova cu muntenegru si grecia? la topicul de turism se deschide automat din zona de unde este initiatorul. nu tine de prahova Prahova 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
SilenceDJ Postat Iulie 15, 2010 Partajează Postat Iulie 15, 2010 Re: concediu-vacante..... impresii si recomandari Prietene cred ca te inseli , e vorba de pensiunile , locurile de vizitat , trasee DIN acel Judet!!! Never stop exploring Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Iulie 15, 2010 Partajează Postat Iulie 15, 2010 Re: concediu-vacante..... impresii si recomandari la topicul de turism se deschide automat din zona de unde este initiatorul. nu tine de prahova Cobrra, partial ai dreptate, adica in masura in care poti recomanda locatii din judetul respectiv, iar pt a-ti argumenta asta am pus mai jos referinta pt aceasta sectiune si de asemenea trebuie tinut cont de faptul ca exista pt fiecare judet deschisa o sectiune. Daca il lasam aici, la Prahova, iti propun, sa recomanzi pe acest topic, locatii, pensiuni din Ph. Ok ? REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cobrra Postat Iulie 15, 2010 Autor Partajează Postat Iulie 15, 2010 Re: concediu-vacante..... impresii si recomandari Cobrra, partial ai dreptate, adica in masura in care poti recomanda locatii din judetul respectiv, iar pt a-ti argumenta asta am pus mai jos referinta pt aceasta sectiune si de asemenea trebuie tinut cont de faptul ca exista pt fiecare judet deschisa o sectiune. Daca il lasam aici, la Prahova, iti propun, sa recomanzi pe acest topic, locatii, pensiuni din Ph. Ok ? te rog frumos sa-l muti unde crezi ca-i este locul. multumesc anticipat. Prahova 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
LorDeko Postat Septembrie 16, 2010 Partajează Postat Septembrie 16, 2010 Re: concediu-vacante..... impresii si recomandari Recomand Spania, mai ales Nordul Spaniei pe langa Atlantic adica Asturias.Sun peisaje de munte cam ca la noi asa.Eu am fost prin Gijon-Santander-San Sebastian apoi am intrat in Franta si am continuat traseul prin Sud spre Biarritz-Bayonne-Pau-Saint Guadens-Toulouse-Foix-Andorra. Prin Pirinei spre Andorra era superb, niste peisaje faine de tot gen transfagarasan si niste statiuni de ski imense cu foarte multe partii... Din Andorra am coborat in Barcelona apoi cu popasuri dese prin diferite statiuni pana in Valencia unde am aruncat un ultim ochi mediteranei si am luat-o spre Madrid. Prin spania motorina era intre 1.08-1.12. Eu alimentam doar de la Repsol. In Franta era 1.24 iar in Andorra cea mai ieftina 0.87.Ce sa mai zic... in Spania te cam rup la bani autostrazile cu plata dar intram pe ele sa o ard tare sa scot timp :D. Masina s-a comportat excelent.Am mers cu un Suzuki SX4 1.9D 6 trepte cu un consum mediu de 9-9.5% pt ca eu o ardeam de la 160 in sus:grin:.Noroc cu GPS-ul cumnatului ca ma atentiona de toate radarele fixe.Cazarile prin Spania erau cam scumpe la hoteluri de 3-4stele. Pt 3 persoane am dat intre 120-180Eu all inclusive. Pt pranz la un restaurant venea cam 18Eu de persoana.Oricum se merita ca nu in fiecare zi ai asa condtii si vezi atatea. Mai bine prefer sa ma plimb 10zile si sa fac cateva mii de km decat sa stau intr-un loc si sa vad acelasi oras in fiecare zi. Pe parcurs o sa pun si poze. Seper sa va placa:grin::tk Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
LorDeko Postat Septembrie 18, 2010 Partajează Postat Septembrie 18, 2010 Re: concediu-vacante..... impresii si recomandari Niste poze :banana Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
LorDeko Postat Septembrie 18, 2010 Partajează Postat Septembrie 18, 2010 Re: concediu-vacante..... impresii si recomandari altele...... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
LorDeko Postat Septembrie 18, 2010 Partajează Postat Septembrie 18, 2010 Re: concediu-vacante..... impresii si recomandari altele.............. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator costinell Postat Noiembrie 16, 2010 Partajează Postat Noiembrie 16, 2010 Re: concediu-vacante..... impresii si recomandari Recomand fosta Yugoslavie, peisaj incredibil, amestec de popoare foarte interesant. Am fost anul asta in: - Slovenia: foarte curata, europeana, plina de nemti, totul merge ceas, ecologie, etc. Poti face in acelasi loc caiac, parapanta, drumetie, ciclism, plaja. Noi am stat in Bovec. Minus: prea origanizati pt gustul meu, totul prea "ceas" - Serbia: ecologie ioc, poluare la greu mai ales cariere de piatra, popor interesant, bestiala zona de rafting din Parcul Durmitor / canionul Tara-cel mai inalt din Europa. Zone si campinguri extraordinar de salbatice, ideala de offroad. Oamenii odata ce te accepta, sunt foarte primitori, numai ca nu prea stiu engleza :) - Bosnia-Hertzegovina: am trecut repede, m-au ars politaii/mita insa e interesant de vazut urmele razboiului si cum trec peste el - MUNTENEGRU - UN VIS: totul superlativ: peisaj, apa, preturi, cetati conservate impecabil, femei :) Budva, Kotor, recomand croaziera golfului Nu m-as fi gindit ca linga noi este ceva atit de interesant, recomand 300% Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate