Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Detalii Ssangyong family ?

Vizitator papi

Postări Recomandate

Re: Detalii Ssangyong family ?

Lasa-mi un nr de tel te rog

:hl

0731 322591

trimitema un sms ca lucrez

tel. 0785 366 599 (mauri)

dreamservice2005@yahoo.com

Ssangyong Musso 3,2 6 cil 6 trepte sonauto ex dakar

ESTOTE PARATI

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

A iesit fain camuflajul, felicitari ! Dar am o intrebare, lacul de care a fost ? De chestia cu matuirea vopselei am auzit si eu, insa peste vopsea, lacul daca e lucios (majoritatea sunt), nu strica aspectul de mat ? Intreb pentru ca eu tot asa urmeaza sa-l vopsesc (doar ca nuante de albastru) saptamana viitoare si ma pregatesc din timp cu cunostinte necesare.

Multam anticipat si multa bafta cu masina !

OMU'e inainte de toate!
Link spre comentariu

Vizitator papi

Vopseaua care am folosito eu este fara lac ,este batranul emaur de policolor.

Eu am optat pentru varianta asta din 2 motive .

1. Financiar

2. Acum vreo 2 ani am pregatit o lada niva ,la care am folosit vopsea cu lac si ceva nu am facut bine intrucat dupa ce am dat negru peste kaki ,am avut surpriza sa vad ca dupa o vreme vopsea neagra sare .

Sant comvins ca sant solutii sa nu sara ,dar pentru ce am vrut eu acum este bun si emaur.(e criza ).

Poti sa incerci cu vopsea preparata la magazin ,este undeva la 230 lei L si iti trebuie cam 2 kg (PANA LA 2,5 KG ) ,dupa care cumperi lac mat si dai toata masina .Dar asta pentru o singura culoare (asa am vrut sa o fac eu la inceput ),:old

Link spre comentariu

Aoleo... 230 de lei pe litru ? Pai mie imi trebuiesc pe putin 4 litri, in 4-5 nuante diferite :y Adica sa dau vreo 1.000 ron pe vopsea si pe lac... No thanks :grin: . Prefer sa o dau si eu cu emaur, fara lac, ca oricum o data la 2-3 ani trebuie sa o revopsesc, datorita faptului ca nu ma pot abtine sa nu o lipesc de copaci si sa nu trec apele cu ea :2dr Cat a costat litru de vopsea si cam de cat ai avut tu nevoie ? Cate straturi ai dat ? :tk

OMU'e inainte de toate!
Link spre comentariu

La ce ai tu nevoie Klezule poti sa te bagi linistit la Emaur ca oricum o faci varza in cateva luni:y:ooo

Vopsele sunt si mai ieftine, ce e scump e acel lac mat. La o masina lacul costa undeva cu aprox 300 Ron in plus fata de lacul normal.

Mitsubishi Pajero 2.5 SWB

M 461 - 1977- in constructie...

Mercedes wW126 300 SEL

...alte acareturi 4x2...

ex: Mitsubishi Pajero 2.8

Link spre comentariu

Vizitator papi

Acum fiecare face ce vrea ,dar sfatul meu este ca inainte de a cauta altceva ,suna la kober la divizia auto si vezi poate se misca mai bine cu tine ,tinand cont ca esti si din zona ,poate poate te ajuta cu ceva bun si ieftin (ma refer la vopsea mata ):wink:.Eu am insistat mult la ei da nimic .Asta in conditiile in care vrei vopsea mata ,ca in rest VOPSELE gasesti si scumpe si ieftine (lucioase) ,eu nu sant foarte multumit de emaur. Da la vreo 37 sau 42 lei pe litru ,cam asta este.

Am testat la niva care am vopsito cu vopsea profesionala cu lac si atunci cand am bagato in tufisuri ,tot sa zgariat .:old

Link spre comentariu

• 1 lună mai târziu...
Vizitator papi

In sfarsit dupa lungi cautari am gasit in Germania un isuzu cu motor pentru mine.

Vineri 8-10-2010 sper sa descarc masina si sa pun niste poze si ceva consideratii .

Pana atunci numai bine .:tk

Link spre comentariu

• 1 lună mai târziu...
Vizitator papi

Am pus motorul si in cateva zile ies pe teren .

Atunci am sa vin cu poze noi si multe precum si cu ceva invataturi trase din acest proiect.:old

Link spre comentariu

• 2 săptămâni mai târziu...
Vizitator papi

Am iesit pe teren ............in final am pus un motor de isuzu TROOPER de 2238 turbo diesel.

Sant multumit de cum se comporta in teren si am sa vin cu multe poze si daca se poate si cu un filmulet.

Cateva poze cu motorul.

Cu masina .

1885179412_pozamotorssangyong.jpg.6f549e6dbb67529b111e47b3ba870579.jpg

1920730476_pozassangyong.jpg.ecd3e5768996255cb55fb3241f655911.jpg

1434955124_pozamotorsofer.jpg.0263ccb6d65cdd33cef885148ca37428.jpg

Editat de Astral
Link spre comentariu

• 1 lună mai târziu...

Am iesit pe teren ............in final am pus un motor de isuzu TROOPER de 2238 turbo diesel.

Sant multumit de cum se comporta in teren si am sa vin cu multe poze si daca se poate si cu un filmulet.

Asteptam film:bananaulet!!!

ESTOTE PARATI

Link spre comentariu

Vizitator papi

Da ai dreptate filmul este prost si nu are nici o logica.

Am sa pun unul de pe teren ,ca trebuie sa fim oameni seriosi nu mascarici.

Link spre comentariu

• 3 săptămâni mai târziu...
Vizitator papi

Buna. Daca ma poatea ajuta cineva cu ceva sfaturi .Pentru ca vreau sa imi ridic rabla cu vreo 5-10 cm.

Arcuri pentru spate am mai inalte, dar ce fac cu telescoapele?

Pe fata m-am gandit ca din barele de torsiune o pot ridica atata.Desi nu stiu cum am sa fac cu telescoapele fata.

Mersi anticipat.

Link spre comentariu

Buna. Daca ma poatea ajuta cineva cu ceva sfaturi .Pentru ca vreau sa imi ridic rabla cu vreo 5-10 cm.

Arcuri pentru spate am mai inalte, dar ce fac cu telescoapele?

Pe fata m-am gandit ca din barele de torsiune o pot ridica atata.Desi nu stiu cum am sa fac cu telescoapele fata.

Mersi anticipat.

Salutare, fata poti sa-l ridici cam 4/5 cm SIGUR NU 10!!!!

da ca vrei sa ridici 10 cm puni un body lift de 5 !

amortizoare am (noi) RAW 4x4 pt masina ridicata + 5 cm pret 135 euro buc. garantie 2 ani sau 150000 km

maurizio

ESTOTE PARATI

Link spre comentariu

Vizitator papi

papi:0751328404.

Multumesc pentru raspuns ,dar acum nu imi pot permite 4 telescoape asa cum imi doresc. Dar am notat si am sa te sun cand am $.

Pana atunci poate te uiti la 2 pistoane de etrier cu diametru de 57 mm.

Astea chiar imi sant necesare .

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare