Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Jeep WJ - scartie coloana de directie

Adytzu

Postări Recomandate

Salutare baieti

Stiu ca trebuie teoretic sa ne prezentam inainte sa postam .. dar m-am gandit sa le fac pe amindoua deodata

Sint din Buc .. si de 8 luni posesor de Jeep Grand Cherokee WJ - 2002 -> cu motorizare Mercedes.

Nu fac offroad hard - dar la un peste si un munte unde altii nu pot ajunge tot ma urc cu ea .. noroaie si altele .. dar nu extrem

Problema mea este .. asa am luat masina : are un scartit la directie .. se simte si se aude in volan si la stanga si la dreapta

Nu este singura masina care face asa am un prieten care se vaita de aceeasi problema

Foarte ciudat - nu pare a fi caseta .. parca se aude mai tare inauntru decat afara .. si bineinteles ca face mai tare la viteza mica - doh

Am vazut un tech manual in engleza postat de cineva mai inainte si acolo spunea sa verificam daca nu cumva se ating furtunele de servo intre ele ( din pacate erau de la jeep-uri americane nu CRD )

Poate ma juta si pe mine cineva cu o idee - nu ash vrea sa ma duc la nush ce service si sa ia aia pielea de pe mine :uameni

Multumesc anticipat ;)

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare