shadow Postat Octombrie 12, 2010 Partajează Postat Octombrie 12, 2010 Re: Noul meu Range Rover Classic Nu o vinzi? :) 1984 Stangul si Dreptul Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
adi ionescu Postat Octombrie 12, 2010 Autor Partajează Postat Octombrie 12, 2010 Re: Noul meu Range Rover Classic Nu m-am gandit la asta, sunt f fascinat de cum merge si mi-ar parea rau sa o dau ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
adi ionescu Postat Octombrie 12, 2010 Autor Partajează Postat Octombrie 12, 2010 (editat) Re: Noul meu Range Rover Classic Urmeaza un bobtaill din celalalt rover momentan el arata cam asa si se descurca excelent in offroad doar ca ma gandesc la un v8 in loc de 200tdi http://img708.imageshack.us/img708/5552/07032009498.th.jpghttp://img149.imageshack.us/img149/51/28112009732.th.jpghttp://img440.imageshack.us/img440/7062/28112009742.th.jpghttp://img221.imageshack.us/img221/3654/28112009733.th.jpg deci urmeaza alt proiect sa vedem cum stam cu FIRFILEII Editat Octombrie 12, 2010 de adi ionescu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
danuzu Postat Octombrie 16, 2010 Partajează Postat Octombrie 16, 2010 Re: Noul meu Range Rover Classic Felicitari!! O super masina,sa te bucuri de ea cat mai mult . Land Rover Discovery 300 Tdi,C.V R380 year 98'' it's not a jeep it's a f**king land rover ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
patroler Postat Noiembrie 15, 2010 Partajează Postat Noiembrie 15, 2010 Re: Noul meu Range Rover Classic Felicitari!!!!!:br:br:br:br:h5 Viva 4x4!:grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Incepatoru Postat Noiembrie 25, 2010 Partajează Postat Noiembrie 25, 2010 Re: Noul meu Range Rover Classic Superb! Felicitari! Am un Vogue 3,9, optic dezastruos, insa probabil la fel de multa munca si banii multi investiti in a transforma un gentleman britanic intr-o bestie off-road. Succes in continuare! v:br Range Rover 3,9 V8 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Bogdanovici Postat Decembrie 9, 2010 Partajează Postat Decembrie 9, 2010 Re: Noul meu Range Rover Classic Felicitari ! As fi curios cat a costat toata refacerea Rover -ului , daca se poate spune . Bogdan. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
spiciu Postat Decembrie 9, 2010 Partajează Postat Decembrie 9, 2010 Re: Noul meu Range Rover Classic Foarte frumos! Am si eu una in lucru...sper sa iasa bine:grin:! Felicitari! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Incepatoru Postat Ianuarie 4, 2011 Partajează Postat Ianuarie 4, 2011 Re: Noul meu Range Rover Classic M ar interesa mult proiectul bobtail caci ma bate si pe mine gandul, un contact, ceva? Range Rover 3,9 V8 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
jdf Postat Ianuarie 14, 2011 Partajează Postat Ianuarie 14, 2011 Re: Noul meu Range Rover Classic Foarte multa munca...felicitari ptr. detalii...este o masina NOUA, super...sunt convins ca este mai silentios ca si l322...:br Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
adi ionescu Postat Ianuarie 22, 2011 Autor Partajează Postat Ianuarie 22, 2011 Re: Noul meu Range Rover Classic pe google range rover bobtail Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
adi ionescu Postat Ianuarie 22, 2011 Autor Partajează Postat Ianuarie 22, 2011 (editat) Re: Noul meu Range Rover Classic momentan am o problema la cutia de transfer voi posta poze Editat Ianuarie 23, 2011 de adi ionescu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
adi ionescu Postat Ianuarie 31, 2011 Autor Partajează Postat Ianuarie 31, 2011 Re: Noul meu Range Rover Classic problema a fost remediata si roverul merge ca nou:grin:,voi posta si pozele cu grila si pragurile model "94. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Andrei Paunoiu Postat Martie 2, 2011 Partajează Postat Martie 2, 2011 Re: Noul meu Range Rover Classic salut, nu am urmarit toate discutiile ca poate ai mai fost intrebat cat te-a costat? si unde ai reparat-o ca oameni par destul de profesionisti! eu mai am niste masini de epoca si sunt interesat sa gasesc un atelier de tinichigerie ff bun. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
adi ionescu Postat Martie 15, 2011 Autor Partajează Postat Martie 15, 2011 Re: Noul meu Range Rover Classic Daca cineva este interesat , masina este de vanzare! vb pe mesaj privat Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Martie 15, 2011 Partajează Postat Martie 15, 2011 Re: Noul meu Range Rover Classic Daca cineva este interesat , masina este de vanzare! vb pe mesaj privat Sau poti s-o pui la "Vanzari 4x4".......:h5 REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cristeaandm Postat Martie 18, 2011 Partajează Postat Martie 18, 2011 Re: Noul meu Range Rover Classic Daca cineva este interesat , masina este de vanzare! vb pe mesaj privat Ai PM, poate mai pui si poze actuale si deschizi un thread la rubrica la vazari cum ti-a recomandat si @Astral S-auzim de bine :cl 4x4 fun for all :h5 RR Classic 1986 - 200Tdi www.lroc.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
danmaneta Postat Martie 31, 2011 Partajează Postat Martie 31, 2011 Re: Noul meu Range Rover Classic Felicitari ptr. masina dar mai ales ptr. munca depusa,pacat ca o vinzi,pana la urma ce motor ai pus pe ea ? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
adi ionescu Postat Aprilie 4, 2011 Autor Partajează Postat Aprilie 4, 2011 (editat) Re: Noul meu Range Rover Classic Motorul este land rover 2,5 tdi. Multumesc dar asta e vine alta Editat Iulie 5, 2011 de adi ionescu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
adi ionescu Postat Iulie 5, 2011 Autor Partajează Postat Iulie 5, 2011 Re: Noul meu Range Rover Classic Masina proaspat venita de la o prezentare din bucuresti , complexul Stejari 40 de ani de RANGE ROVER lifestyle Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cristeaandm Postat Iulie 31, 2011 Partajează Postat Iulie 31, 2011 Re: Noul meu Range Rover Classic Salut. O intrebare am si eu. Cum deosebesc 200 de 300, daca tot vorbim de 2,5 Tdi? Intrebarea vine deoarece ma confrunt cu o dilema, si anume, Adi a scris mai sus in thread ca masina vine cu motorul de 200 si am fost intre timp la o evaluare la Costin din Ciolpani si mi-a spus ca e 300-le. Hmmm, deci, ce motor am sub capota?:hl Apropos masina merge foarte frumos, asta la experienta mea, si inca mai sunt multe de facut la ea, chestii de finete si de gustul fiecaruia, pe care sunt convins ca si le-ar fi dorit si Adi sa le faca. :tk:h5 S-auzim de bine :cl 4x4 fun for all :h5 RR Classic 1986 - 200Tdi www.lroc.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mariusg Postat August 1, 2011 Partajează Postat August 1, 2011 Re: Noul meu Range Rover Classic Salut. O intrebare am si eu. Cum deosebesc 200 de 300, daca tot vorbim de 2,5 Tdi? Intrebarea vine deoarece ma confrunt cu o dilema, si anume, Adi a scris mai sus in thread ca masina vine cu motorul de 200 si am fost intre timp la o evaluare la Costin din Ciolpani si mi-a spus ca e 300-le. Hmmm, deci, ce motor am sub capota?:hl Apropos masina merge foarte frumos, asta la experienta mea, si inca mai sunt multe de facut la ea, chestii de finete si de gustul fiecaruia, pe care sunt convins ca si le-ar fi dorit si Adi sa le faca. :tk:h5 S-auzim de bine Sa inteleg ca tu ai cumparat masina lui Adi? Poate ne faci o vizita la intilnirea LR Bucuresti si vedem acolo. Land Rover Discovery 2 V8 Automatic -Thor Land Rover Discovery 2 Td5 Manual - Phoenix www.lroc.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cristeaandm Postat August 1, 2011 Partajează Postat August 1, 2011 Re: Noul meu Range Rover Classic Ok, atunci ramane sa ne vedem la intalnire sa mai schimbam niste pareri si impresii, ba chiar sa vedeti cat a muncit @Adi la aceasta masina, pentru care inca o data il felicit.:h5 S-auzim de bine :cl 4x4 fun for all :h5 RR Classic 1986 - 200Tdi www.lroc.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cristeaandm Postat August 6, 2011 Partajează Postat August 6, 2011 Re: Noul meu Range Rover Classic Dupa intalneala de joi, si prin comparatie admirand Discovery I al lui @thx, este clara treaba ca este vorba despre un 200 Tdi. Se pare ca d-l Costin nu a fost atent si s-a grabit un pic in afirmatii, iar mie apa la moara direct, de ca de, poate aveam 300-le. Dar orcium treba a fost confimata si de Adi care m-a sunat si mi-a explicat si diferentele. S-auzim de bine :cl 4x4 fun for all :h5 RR Classic 1986 - 200Tdi www.lroc.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
adi ionescu Postat Septembrie 13, 2011 Autor Partajează Postat Septembrie 13, 2011 Re: Noul meu Range Rover Classic sunt curios ce ai mai facut la masina nu postezi si tu ceva poze cu ea? Te salut! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate