cristeaandm Postat Septembrie 15, 2011 Partajează Postat Septembrie 15, 2011 Re: Noul meu Range Rover Classic Deocamdata nimic semnificativ, am fost cu ea pentru schimbat consumabile si cred ca saptamana viitoare va primi si un parbriz nou de la Pilkington. Ceva batai de cap imi da partea electrica, unde din cand in cand refuza sa mai dea semnal stg. dr. chiar daca avariile functioneaza, si inca nu am rezolvat problema cu km parcursi care nu ii contorizeaza. Poze, asta poate dupa ce va primi si cauciucuri ca in rest e cum am luat-o de la tine. S-auzim de bine :cl 4x4 fun for all :h5 RR Classic 1986 - 200Tdi www.lroc.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
adi ionescu Postat Septembrie 23, 2011 Autor Partajează Postat Septembrie 23, 2011 Re: Noul meu Range Rover Classic Cand nu merge semnalizarea stanga dreapta problema este ca butonul de avarii ramane cuplat ,nu revine la pozitia normala, tragi putin de el si vei vedea ca vor functiona perfect, nu este o masina la care sa fol avarile:grin: cand iti trimit bordul iti dau si alt buton! te salut vb sapt urmatoare. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cristeaandm Postat Septembrie 25, 2011 Partajează Postat Septembrie 25, 2011 Re: Noul meu Range Rover Classic Nu cred ca e de la avarii ca acel buton l-am scos si l-am curatat, iar acum merge brici (se actioneaza si revine pe pozitie foarte usor). Cred ca e o alta problema pe undeva trebuie vazut, pe la niste legaturi. Acus, colac peste pupaza, masina sta foarte ok in garaj dar nu o pot folosi pentru ca geamul de la sofer este deschis si se incapataneaza sa ramana acolo. Celelalte geamuri el. functioneaza ok doar asta de la sofer nu mai vera. Am verificat cuplajul de la butonul de pe consoloa si e ok. Ramane de vazut de unde apare problema. S-auzim de bine :cl 4x4 fun for all :h5 RR Classic 1986 - 200Tdi www.lroc.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cristeaandm Postat Octombrie 6, 2011 Partajează Postat Octombrie 6, 2011 Re: Noul meu Range Rover Classic Problema rezolvata cu gemul, dar nu stiu prin ce metoda. Pur si simplu am desfacut toata portiera am scos motorasul, am impins manual gemul in sus dupa care am montat inapoi motorasul, in principal cu speranta sa devina macar piedica pentru geam sa nu coboare, dar surpriza acesta functiona. Astazi m-au anuntat ca a ajuns si partbrizul asa ca voi vedea lumea altfel.:grin: Dar dupa bucurii si fericiri am facut si o buba la masina dupa ce la o iesire am perforat baia de ulei cu aerisitorul de la puntea fata. Se pare ca limitatoarele de cauciuc nu au facut fata la trecerea peste acel sant si hopa gaurica cat degetul. Acum masina este la @piccolino pentru sudura si fabricarea unui scut in acea zona. Totodata multumesc @thx pentru ajutor. Poze si detalii dupa ce va fi gata. S-auzim de bine :cl 4x4 fun for all :h5 RR Classic 1986 - 200Tdi www.lroc.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cristeaandm Postat Octombrie 12, 2011 Partajează Postat Octombrie 12, 2011 Re: Noul meu Range Rover Classic Asa arata dupa mucificarea cu aerisitorul de la punte: Dupa cum se poate observa, a mai avut ceva bube pe acolo si a fost reparata sub un anumit fel. Dupa ce a intervenit Piccolino, cam asa stam. S-a confectionat si un scut de grosimi considerabile, dar urmeaza... S-auzim de bine :cl 4x4 fun for all :h5 RR Classic 1986 - 200Tdi www.lroc.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cristeaandm Postat Octombrie 17, 2011 Partajează Postat Octombrie 17, 2011 Re: Noul meu Range Rover Classic Si dupa cum am promis, poze cu scutul Se poate observa acum si pozitia aerisitorului fata de baie, care in urma unor discutii cu posesori si cunoscatori in ale LR, am decis mutarea aerisitorului pe oala de la grup, ca sa nu mai fie surprize, mai ales ca odata ce a fost montat acest scut s-a mai micsorat distanta intre cele doua elemente. S-auzim de bine :cl 4x4 fun for all :h5 RR Classic 1986 - 200Tdi www.lroc.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cristeaandm Postat Octombrie 17, 2011 Partajează Postat Octombrie 17, 2011 Re: Noul meu Range Rover Classic Daca tot a fost weekend am profitat de asta si am mesterit cateva ore pe la masina. S-au comandat de la Bearmach scari laterale imbracate in cauciuc si cam asta a iesit: S-auzim de bine :cl 4x4 fun for all :h5 RR Classic 1986 - 200Tdi www.lroc.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cristeaandm Postat Octombrie 17, 2011 Partajează Postat Octombrie 17, 2011 Re: Noul meu Range Rover Classic Tot de la Bearmach din catalog am comandat si deflectoare de vant pentru geamurile din fata. S-auzim de bine :cl 4x4 fun for all :h5 RR Classic 1986 - 200Tdi www.lroc.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cristeaandm Postat Octombrie 17, 2011 Partajează Postat Octombrie 17, 2011 Re: Noul meu Range Rover Classic Ca si planuri de viitor, ca de sa nu somam weekendul viitor avem: Protectii diferentiale si un kit de furtune de silicon pentru motor S-auzim de bine :cl 4x4 fun for all :h5 RR Classic 1986 - 200Tdi www.lroc.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nino Postat Octombrie 17, 2011 Partajează Postat Octombrie 17, 2011 Re: Noul meu Range Rover Classic Foarte bine ii sta cu pragurile cele noi. Sa le porti sanatos!:br Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cristeaandm Postat Octombrie 19, 2011 Partajează Postat Octombrie 19, 2011 Re: Noul meu Range Rover Classic Acum accesoriile ca accesoriile, am si eu cateva nelamuriri, mai ales ca vad ca incepe sa se lase frigul si as vrea sa nu ma ia asa nepregatit. Cum se face aerisirea la un 200 tdi? face automat? ce ar trebui sa stiu ca sa fie concentratia ok de antigel si apa? cati litri de amestec intra? si alte amanunte de acest fel. Va rog sa ma ajutati cu sugestii si experiente pe acest model, mai ales ca nu am mai facut asta de acum multi ani, cand aveam o Dacia 1310. Va multumesc anticipat.:tk:tk:tk S-auzim de bine :cl 4x4 fun for all :h5 RR Classic 1986 - 200Tdi www.lroc.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
teddybear Postat Octombrie 19, 2011 Partajează Postat Octombrie 19, 2011 Re: Noul meu Range Rover Classic Salut! In RAVE scrie ca intra 11,7 l in circuitul de racire. Pentru manevra de umplere-aerisire, vezi daca te prinzi de aici: rave racire.pdf It's not a "Jeep thing" it's the real thing ....LAND ROVER ! Land Rover Owners Club Romania Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nino Postat Octombrie 19, 2011 Partajează Postat Octombrie 19, 2011 Re: Noul meu Range Rover Classic Se aeriseste singura. Pui antigelul, deschizi caldura mergi cu ea pana deschide termostatul si pe urma mai verifici odata daca mai trebuie completat. Succes! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cristeaandm Postat Octombrie 30, 2011 Partajează Postat Octombrie 30, 2011 Re: Noul meu Range Rover Classic Ce tip de antigel trebuie folosit? Vreo marca anume, culoare, ... altele? S-auzim de bine :cl 4x4 fun for all :h5 RR Classic 1986 - 200Tdi www.lroc.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nino Postat Octombrie 30, 2011 Partajează Postat Octombrie 30, 2011 Re: Noul meu Range Rover Classic Ai doua variante. Prima, completezi cu antigel de aceeasi culoare cu cel existent si a doua , sa golesti instalatia de racire a masinii si sa pui un amestec de 1:1 antigel G12 si apa distilata. Antigelul G12 este recunoscut cel mai bland cu partile de aluminiu, nu le corodeaza ca antigelul standard si il recunosti dupa culoarea roz. Ca si marca pui dupa cum te tine buzunarul. Ideea este ca sa fie antigel si nu apa in instalatie. Succes! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cristeaandm Postat Noiembrie 3, 2011 Partajează Postat Noiembrie 3, 2011 Re: Noul meu Range Rover Classic Aseara tarziu am putut rezolva si problema lichidului de racire. Dupa recomandarile voastre, pentru care va multumesc, am folosit Halvoline G12 in proportie de 1/1 cu apa distilata, asta dupa ce am golit lichidul de racire vechi de peste tot (dupa ce l-am testat arata o rezistenta la un -10 grade). Sa vedem azi dupa ce am folosit ceva masina si sa-u amestecat treburile pe acolo cam cum stam. S-auzim de bine :cl 4x4 fun for all :h5 RR Classic 1986 - 200Tdi www.lroc.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cristeaandm Postat Februarie 16, 2012 Partajează Postat Februarie 16, 2012 Re: Noul meu Range Rover Classic Probleme Cam de 2 saptamani se buli cutia de viteze, asta dupa ce am tras la sufa in marsalier un Hilux intepenit in zapada, si cand fortam mai tare iesea singurica din viteza, asta pana nu a mai vrut deloc sa mai intre in nici una. Cu chiu cu vai am reusit sa o conving sa intre in treptele1-5, dar nici in ruptu capului in marsalier. Asa ca am facut cald in garaj si au venit baietii Marius, Jon si Marcel si s-au apucat de surubarit. Ete ce au descoperit: :cl 4x4 fun for all :h5 RR Classic 1986 - 200Tdi www.lroc.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cristeaandm Postat Februarie 16, 2012 Partajează Postat Februarie 16, 2012 Re: Noul meu Range Rover Classic Deci treaba e nasoala, a stirbit baba Multumesc lui @thx pentru consiliere S-auzim de bine :cl 4x4 fun for all :h5 RR Classic 1986 - 200Tdi www.lroc.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nino Postat Februarie 17, 2012 Partajează Postat Februarie 17, 2012 Re: Noul meu Range Rover Classic Repari cutia asta sau o inlocuiesti? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cristeaandm Postat Februarie 17, 2012 Partajează Postat Februarie 17, 2012 Re: Noul meu Range Rover Classic Vreau sa o inlocuiesc cu una de la Ashcroft Transmissions, dar mai trebuie sa mai strang ceva banuti. S-auzim de bine :cl 4x4 fun for all :h5 RR Classic 1986 - 200Tdi www.lroc.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
teddybear Postat Februarie 17, 2012 Partajează Postat Februarie 17, 2012 Re: Noul meu Range Rover Classic Vreau sa o inlocuiesc cu una de la Ashcroft Transmissions, dar mai trebuie sa mai strang ceva banuti. S-auzim de bine Ia in calcul si varianta repararii: cei de la Ashcroft au si kit-uri de rebuild: http://www.ashcroft-transmissions.co.uk/index.php?act=viewCat&catId=43 Daca stii exact ce anume iti trebuie, poti iesi ceva mai ieftin decat cu o cutie refurbisata de ei. In plus, reduci si din timp si din cheltuieli de transport. O zi buna! It's not a "Jeep thing" it's the real thing ....LAND ROVER ! Land Rover Owners Club Romania Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bogthebat Postat Februarie 17, 2012 Partajează Postat Februarie 17, 2012 Re: Noul meu Range Rover Classic Fiind unul cara a cumparat de la Ashcroft, sfatul meu este ca nu merita din nici un punct de vedere sa-ti iei una "refurbished": taxe mari de trimitere a cutiei tale+ nu vei sti nicodata ce primesti, chiar daca e Ashcroft. Au un stand pe care le verifica, ai garantie 6 luni (parca) si aia e! Piesa noua, e NOUA!.... Succesuri! "Do nothing, be nothing, say nothing ...and you will avoid criticism" Disco 2, TD5 HSE, 02 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cristeaandm Postat Martie 28, 2012 Partajează Postat Martie 28, 2012 (editat) Re: Noul meu Range Rover Classic Pana la urma am ales Aschroft Transmision, iar vineri seara Marius, Marcel & John au definitivat treburile. Am schimbat si kitul de ambreaj de la LandAtelier, si cu HD Cross Pin de la Aschroft Transmision pentru cutia de transfer. Pe weekend am tras cateva ture de proba i toate bune si frumoase, doar ca acum e mai stramta problema. In rest asteptam sa vedem ce si cum asa intr-o activitate de pamant cu apa.:grin: S-auzim de bine Editat Martie 28, 2012 de cristeaandm :cl 4x4 fun for all :h5 RR Classic 1986 - 200Tdi www.lroc.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cristeaandm Postat Martie 28, 2012 Partajează Postat Martie 28, 2012 Re: Noul meu Range Rover Classic Masina proaspat venita de la o prezentare din bucuresti , complexul Stejari 40 de ani de RANGE ROVER lifestyle [ATTACH=CONFIG]110518[/ATTACH] In timp ce balaream pe net am descoperit si o poza oficiala de la eveniment, deh, vedeta mare Range-ul asta.:grin: S-auzim de bine :cl 4x4 fun for all :h5 RR Classic 1986 - 200Tdi www.lroc.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cristeaandm Postat Martie 28, 2012 Partajează Postat Martie 28, 2012 Re: Noul meu Range Rover Classic Tot de la Range Rover - 40 Years - Premium Auto Romania S-auzim de bine :cl 4x4 fun for all :h5 RR Classic 1986 - 200Tdi www.lroc.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate