cristeaandm Postat Ianuarie 2, 2013 Partajează Postat Ianuarie 2, 2013 Re: Noul meu Range Rover Classic Pai poate isi va face timp Adi Ionescu sa ne spuna ce si cum e cu acea turbina, pana atunci mai aruncam si noi cu piatra-n lac. S-auzim de bine :cl 4x4 fun for all :h5 RR Classic 1986 - 200Tdi www.lroc.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
adi ionescu Postat Ianuarie 3, 2013 Autor Partajează Postat Ianuarie 3, 2013 Re: Noul meu Range Rover Classic Baieti acum am urmarit si eu discutia referitoare la turbo, stiu ca este schimbata, ca nu este de land rover dar asa am luat motorul. K24 daca nu ma insel nu mai retin exact Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cristeaandm Postat Ianuarie 4, 2013 Partajează Postat Ianuarie 4, 2013 Re: Noul meu Range Rover Classic Am facut si eu niste poze. Sper sa se-nteleaga ceva. Ce e ala K24? S-auzim de bine :cl 4x4 fun for all :h5 RR Classic 1986 - 200Tdi www.lroc.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Teodor4x4 Postat Ianuarie 4, 2013 Partajează Postat Ianuarie 4, 2013 Re: Noul meu Range Rover Classic Ce e ala K24? Se pare ca este un kit turbo. Motoarele K24, sint cele de pe Honda CR-V, Honda Accord... 4x4, Way of Life ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nae rx 4 Postat Ianuarie 4, 2013 Partajează Postat Ianuarie 4, 2013 Re: Noul meu Range Rover Classic turbina de numeste K24 si este produsa de KKK ............... turbina asta s a folosit in diferite configurari pe mai multe motoare de la 1.6 golf2 diesel pana la iveco dube si camioane ............in fine nu cea originala .........probabil face ce trebuie ........oricum nu e de schimbat parerea mea .........eu as desface suruburile care tin carcasa de aluminiu a compresorului (partea din fata ) si as repozitiona carcasa cum mi ar conveni :h5 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cristeaandm Postat Ianuarie 4, 2013 Partajează Postat Ianuarie 4, 2013 (editat) Re: Noul meu Range Rover Classic Sper sa am timp week-endul asta ca de luni incep munca, de nu mai la vara. Azi am dat bara spate jos ca sa vaz ce si cum e pe acolo sa montez carligul de remorcare. Am vazut ca se monteaza in 4 puncte pe sasiu, doua mai jos unde sunt urechile de tractere si doua sus in capatul sasiului. Cele doua de sus aveti idee de cat sunt suruburile, ceva special? S-auzim de bine Editat Ianuarie 4, 2013 de cristeaandm :cl 4x4 fun for all :h5 RR Classic 1986 - 200Tdi www.lroc.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nae rx 4 Postat Ianuarie 4, 2013 Partajează Postat Ianuarie 4, 2013 Re: Noul meu Range Rover Classic Sper sa am timp week-endul asta ca de luni incep munca, de nu mai la vara. Azi am dat bara spate jos ca sa vaz ce si cum e pe acolo sa montez carligul de remorcare. Am vazut ca se monteaza in 4 puncte pe sasiu, doua mai jos unde sunt urechile de tractere si doua sus in capatul sasiului. Cele doua de sus aveti idee de cat sunt suruburile, ceva special? S-auzim de bine eu am un carlig ciudat pe masina nu e oroginalul deci nu stiu ce sa ti pun exact ............ in general in auto se folosesc suruburi 8.8 - la carlig din ce am montat eu pana acum au avut suruburi de duritate mai mare 10.9 in general ideea e sa pui ceva mai zdravan daca le cumperi de la magazinul de suruburi fi atnt la duritate ...........astia au prostul obicei sa vanda suruboaie destul de slabe :h5 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cristeaandm Postat Iunie 12, 2013 Partajează Postat Iunie 12, 2013 Re: Noul meu Range Rover Classic Cateva poze de la LROC 2013 Sambata de Sus S-auzim de bine :cl 4x4 fun for all :h5 RR Classic 1986 - 200Tdi www.lroc.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cristeaandm Postat Ianuarie 31, 2014 Partajează Postat Ianuarie 31, 2014 Re: Noul meu Range Rover Classic Ca sa mai stergem un pic praful de pe topic, cateva poze de la iesirea cu @dacu Vidraru-Valea lui Stan-Arefu S-auzim de bine :cl 4x4 fun for all :h5 RR Classic 1986 - 200Tdi www.lroc.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
adi ionescu Postat Februarie 23, 2014 Autor Partajează Postat Februarie 23, 2014 Re: Noul meu Range Rover Classic Frumos a ajuns pe maini bune ! Ma bucur :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Master Postat Aprilie 2, 2014 Partajează Postat Aprilie 2, 2014 Re: Noul meu Range Rover Classic Mai asteptam poze :wink: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cristeaandm Postat Aprilie 2, 2014 Partajează Postat Aprilie 2, 2014 Re: Noul meu Range Rover Classic Deocamdata mai nimic, asteptam sa iesim si am sa mai pun:grin: S-auzim de bine :cl 4x4 fun for all :h5 RR Classic 1986 - 200Tdi www.lroc.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cristeaandm Postat Noiembrie 11, 2014 Partajează Postat Noiembrie 11, 2014 Re: Noul meu Range Rover Classic Bozioru S-auzim de bine :cl 4x4 fun for all :h5 RR Classic 1986 - 200Tdi www.lroc.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cristeaandm Postat Noiembrie 12, 2014 Partajează Postat Noiembrie 12, 2014 Re: Noul meu Range Rover Classic Flex de noapte S-auzim de bine :cl 4x4 fun for all :h5 RR Classic 1986 - 200Tdi www.lroc.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cristeaandm Postat Noiembrie 12, 2014 Partajează Postat Noiembrie 12, 2014 Re: Noul meu Range Rover Classic Zambet S-auzim de bine :cl 4x4 fun for all :h5 RR Classic 1986 - 200Tdi www.lroc.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
adi ionescu Postat Noiembrie 19, 2014 Autor Partajează Postat Noiembrie 19, 2014 Re: Foarte frumos a ajuns bine :) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate