Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Noul meu Range Rover Classic

adi ionescu

Postări Recomandate

• Răspunsuri 114
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Re: Noul meu Range Rover Classic

Baieti acum am urmarit si eu discutia referitoare la turbo, stiu ca este schimbata, ca nu este de land rover dar asa am luat motorul. K24 daca nu ma insel nu mai retin exact

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

turbina de numeste K24 si este produsa de KKK ............... turbina asta s a folosit in diferite configurari pe mai multe motoare de la 1.6 golf2 diesel pana la iveco dube si camioane ............in fine nu cea originala .........probabil face ce trebuie ........oricum nu e de schimbat parerea mea .........eu as desface suruburile care tin carcasa de aluminiu a compresorului (partea din fata ) si as repozitiona carcasa cum mi ar conveni :h5

Link spre comentariu

Sper sa am timp week-endul asta ca de luni incep munca, de nu mai la vara.

Azi am dat bara spate jos ca sa vaz ce si cum e pe acolo sa montez carligul de remorcare.

Am vazut ca se monteaza in 4 puncte pe sasiu, doua mai jos unde sunt urechile de tractere si doua sus in capatul sasiului.

Cele doua de sus aveti idee de cat sunt suruburile, ceva special?

S-auzim de bine

Editat de cristeaandm

:cl 4x4 fun for all :h5

RR Classic 1986 - 200Tdi

www.lroc.ro

Link spre comentariu

Sper sa am timp week-endul asta ca de luni incep munca, de nu mai la vara.

Azi am dat bara spate jos ca sa vaz ce si cum e pe acolo sa montez carligul de remorcare.

Am vazut ca se monteaza in 4 puncte pe sasiu, doua mai jos unde sunt urechile de tractere si doua sus in capatul sasiului.

Cele doua de sus aveti idee de cat sunt suruburile, ceva special?

S-auzim de bine

eu am un carlig ciudat pe masina nu e oroginalul deci nu stiu ce sa ti pun exact ............ in general in auto se folosesc suruburi 8.8 - la carlig din ce am montat eu pana acum au avut suruburi de duritate mai mare 10.9 in general

ideea e sa pui ceva mai zdravan daca le cumperi de la magazinul de suruburi fi atnt la duritate ...........astia au prostul obicei sa vanda suruboaie destul de slabe :h5

Link spre comentariu

• 5 luni mai târziu...
  • 7 luni mai târziu...
  • 4 săptămâni mai târziu...
  • 1 lună mai târziu...
  • 7 luni mai târziu...

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare