armand18us Postat Iunie 11, 2010 Partajează Postat Iunie 11, 2010 Salut, de cateva zile caut ulei pt diferentialul spate....si nu gasesc. Defapt am gasit dar la bidon de 20L...:hl din cate am citit pot pune orice tip de ulei cu specificatia LS asa ca am facut o lista mica: Valvoline DURABLEND 75W-90 GL-5 LS BATOYLE/FREEDOM HELICOL LS90* BP ENERGEAR LINSLIP 90* CASTROL HYPOY LS* DUCKHANS HYPOID 90 DL* ESSO GEAR OIL LSA 90* FALCON LUBRICANTS RAVEN LS90* FUCHS TITAN GEAR LS90* GREENWAY ATHENA LS GEAR OIL* GREENWAY GEAR OIL LS* JCB LS GEAR OIL (SAE 85W-90) (JCB STD 4000/1200)* NICKERSON LUBRICANTS-NILUBE CAROYLAK EP 90ZF/LS* SOLAR LUBRICANTS HYPOL LS* TEXACO GEARTEX LS SAE 85W/90* TOTAL FINA ELF TRANSMOSSION LS* stie cineva unde pot gasi ????:hl :hl Pajero Sport 2004 2.5 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nissan4x4 Postat Iunie 11, 2010 Partajează Postat Iunie 11, 2010 Re: Ulei diferential LSD noi avem Valvoline LS pe stoc ing. Luigi PIRSU www.nissan4x4.ro service si tunning NISSAN Facebook PAGE: NISSAN4x4 SERVICE Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Sefulik Postat Iunie 11, 2010 Partajează Postat Iunie 11, 2010 Re: Ulei diferential LSD noi avem Valvoline LS pe stoc Pretul pentru 3L ? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cobrra Postat Iunie 12, 2010 Partajează Postat Iunie 12, 2010 Re: Ulei diferential LSD si eu vreau pt mine:h53L:tk Prahova 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nissan4x4 Postat Iunie 12, 2010 Partajează Postat Iunie 12, 2010 Re: Ulei diferential LSD amandoi aveti PM ing. Luigi PIRSU www.nissan4x4.ro service si tunning NISSAN Facebook PAGE: NISSAN4x4 SERVICE Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mad79 Postat Iunie 13, 2010 Partajează Postat Iunie 13, 2010 Re: Ulei diferential LSD Pret? pune pretul pe topic sau e discount in fct de client.:wink: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nissan4x4 Postat Iunie 13, 2010 Partajează Postat Iunie 13, 2010 Re: Ulei diferential LSD langosi cu branza 2 lei gogosi cu zahar 1,5 lei ridichi - 2 lei legatura castraveti - 3 lei/kg pt posesorii curiosi de mitsubishi pajspo facem reduceri importante........ Multumit? ing. Luigi PIRSU www.nissan4x4.ro service si tunning NISSAN Facebook PAGE: NISSAN4x4 SERVICE Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mad79 Postat Iunie 13, 2010 Partajează Postat Iunie 13, 2010 Re: Ulei diferential LSD Bravo, dai dovada de multa maturitate...... mai ales ca vinzi un produs...stai linistit, sunt altii care stiu sa vanda. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator suzusam Postat Septembrie 7, 2010 Partajează Postat Septembrie 7, 2010 Re: Ulei diferential LSD eu nu sunt tare priceput la uleiuri dar va dau un link... fiecare poate citi si eu zic ca e chiar nteresant ce scrie acolo... A NU SE FOLOSI http://www.car-parts.ro/piese-auto/ulei-hp-gl-5-sae-80w-90-ls-1l Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marianmario Postat Septembrie 7, 2010 Partajează Postat Septembrie 7, 2010 Re: Ulei diferential LSD Salut. Eu doar ce am cumparat ulei pt. LSD - MOTUL- (70 lei/l) si scrie pe el ca este 80w 140 si este full sintetic si tot de la ei am gasit si un aditiv tot ptr. diferential. Eu cred ca o tara care incearca sa prospere prin stabilirea de taxe mari este ca un om care, stand intr-o galeata, incearca sa se ridice tragind de miner. (Winston Churchill) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Sefulik Postat Septembrie 7, 2010 Partajează Postat Septembrie 7, 2010 Re: Ulei diferential LSD Salut. Eu doar ce am cumparat ulei pt. LSD - MOTUL- (70 lei/l) si scrie pe el ca este 80w 140 si este full sintetic si tot de la ei am gasit si un aditiv tot ptr. diferential. "ei" fiind? Site-ul de mai sus? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
RazvanGTC Postat Septembrie 8, 2010 Partajează Postat Septembrie 8, 2010 Re: Ulei diferential LSD Pe stoc la GTC 75w90 Mobil la pretul de 48 Ron litrul. GTC Auto: service 4x4 / accesorii off-road GTC auto SHOP: magazin online de accesorii 4x4 www.gtcauto.ro / www.shop.gtcauto.ro / www.gtcmotorsport.ro razvancirap@gtcauto.ro / 0723.541.851 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gremlyn Postat Noiembrie 13, 2013 Partajează Postat Noiembrie 13, 2013 Re: Ulei diferential LSD stie cineva ceva despre uleiul XADO pentru diferentiale LSD? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
KAROLOKW Postat Februarie 7, 2014 Partajează Postat Februarie 7, 2014 Re: Ulei diferential LSD vreau si eu vreo 2-3 litri de ulei diferential pentru Jeep GC ZJ puntea spate care din ce stiu este cu LSD deci vreu ulei pentru diferential cu LSD,desigur vreau un ulei bun nu ma zgarcesc la 5 lei pe litru diferenta dar nici nu sarim gardul :) pana acum am inteles ca Mobil si cei de la Castrol au cele mai bune variante dar...nu gasesc pe unii sa il si vanda si sa il si aiba. cine poate sa ma ajute cu asta? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gremlyn Postat Februarie 7, 2014 Partajează Postat Februarie 7, 2014 Re: Ulei diferential LSD eu am pus XADO pentru LSD si este foarte bun Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ERR Postat Februarie 7, 2014 Partajează Postat Februarie 7, 2014 Re: Ulei diferential LSD Castrol Syntrax Limited Slip 75w140 - cam la 60lei litrul De exemplu la http://www.sculedescule.ro/products/Lichid-transmisii-universale-Castrol-Syntrax-Limited-Slip-75w140-1L.html dar probabil sunt si altii.Eu am luat Castrol Syntrax Long Life de la Ciclop in Timisoara. spor Robert Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
patriciu Postat Februarie 7, 2014 Partajează Postat Februarie 7, 2014 (editat) Re: Ulei diferential LSD salve , in primul rand vedeti fiecare ce masini aveti si ce scrie manualul... adica nu luati 75w90 sau 75w140 sau alte aberatii....pt ca poate sa difere de la masina la masina....si chiar nu stiu ce trebuie la diverse marci spre exemplu la Nissan trebuie 80w90 si nu alta specificatie poate la alte marci trebuie 75w90 sau 75w140 , dar eu nu le-as schimba , faceti cum doriti oricum nu ajunge sa fie spre exemplu 80w90 GL5 , ci trebuie sa fie specific pt LSD ( exista si aceeasi specificatie si fara LSD ) stima L.E. exista si un aditiv LSD care se pune in ulei , dar nu am acuma la indemana pret / dozare si alte caracteristici pretul de la Nissan nu-l spun , ca e mult prea scump :) si e numai la 4 L :( Editat Februarie 7, 2014 de patriciu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
hul-hul Postat Martie 8, 2014 Partajează Postat Martie 8, 2014 Re: Ulei diferential LSD Din specificaţiile date de producător uleiul de mai jos ar fi pentru toate tipurile de transmisie manuală,diferenţiale cu sau fără LSD şi altele dar şi preţul e pe măsură http://www.ulei-motul.ro/produs/96/motul-gear-competition-75w140.html Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate