katlin Postat Iunie 13, 2010 Partajează Postat Iunie 13, 2010 Salutare,stie careva ce face butonul asta? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Iunie 13, 2010 Partajează Postat Iunie 13, 2010 Re: buton neidentificat Pare a fi un buton artizanal! Ce se intampla cand il folosesti? consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sixone Postat Iunie 13, 2010 Partajează Postat Iunie 13, 2010 Re: buton neidentificat si eu am incercat de curand sa identific toate butoanele de prin masina; din cate am citit in manual acolo ar trebui sa fie socul (manual) pentru unele modele, pe benzina banuiesc. inclin sa cred ca nu e montat de fabricant, a fost pus de cineva ulterior. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
stefan79 Postat Iunie 13, 2010 Partajează Postat Iunie 13, 2010 Re: buton neidentificat Sau comanda proiectoarele... www.singapura-cat.ro T44 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
katlin Postat Iunie 13, 2010 Autor Partajează Postat Iunie 13, 2010 Re: buton neidentificat Masina e Pajero de 2,5l diesel,nu face nimic cand actionez butonul,scrie ceva in chineza deasupra lui si on off;ma dispera ca nu stiu de la ce e...a, si mai am unul: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
armand18us Postat Iunie 13, 2010 Partajează Postat Iunie 13, 2010 Re: buton neidentificat Masina e Pajero de 2,5l diesel,nu face nimic cand actionez butonul,scrie ceva in chineza deasupra lui si on off;ma dispera ca nu stiu de la ce e...a, si mai am unul: salut, am si eu unul la fel, la mine actioneaza ceata pe spate...( doar cu farurile aprinse ;) ) Pajero Sport 2004 2.5 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
stefan79 Postat Iunie 13, 2010 Partajează Postat Iunie 13, 2010 Re: buton neidentificat Primul nu este un buton din fabrica.Cum spunea si eu am unul asemanator dar pentru proiectoare. Poate comanda orice...proiectoare, electroventilator... Pentru butonul de pe bord...ce are desenat pe el? Daca ai nevoie, am manualul de utilizare pentru Shogun, il pot trimite pe mail. Sincer nu mai stiu pe unde am dat de el ca sa iti dau link. www.singapura-cat.ro T44 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Sefulik Postat Iunie 13, 2010 Partajează Postat Iunie 13, 2010 Re: buton neidentificat Mitsubishi links.com Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Sorin Priboi Postat Iunie 13, 2010 Partajează Postat Iunie 13, 2010 Re: buton neidentificat Masina e Pajero de 2,5l diesel,nu face nimic cand actionez butonul,scrie ceva in chineza deasupra lui si on off;ma dispera ca nu stiu de la ce e...a, si mai am unul: Al doilea este pt proiectorul de ceata spate,asa cum a mai spus un coleg. Sorin Priboi, aproape pieton .... ________________________________________________________________________________________________________ Daca stii sa vezi ceva bun in fiecare om, aproape toti vor sfarsi prin a vedea ceva bun si in tine. -Ben Carson Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
stefan79 Postat Iunie 13, 2010 Partajează Postat Iunie 13, 2010 Re: buton neidentificat Posibil... sper sa se inteleaga ceva... www.singapura-cat.ro T44 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sixone Postat Iunie 13, 2010 Partajează Postat Iunie 13, 2010 Re: buton neidentificat Masina e Pajero de 2,5l diesel,nu face nimic cand actionez butonul,scrie ceva in chineza deasupra lui si on off;ma dispera ca nu stiu de la ce e...a, si mai am unul: pai din cate vad eu ai 2 variante: 1. traduci pe google din chineza/japoneza/whatever :grin: 2. urmaresti firele si vezi unde merg.. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Flow Postat Iunie 13, 2010 Partajează Postat Iunie 13, 2010 Re: buton neidentificat Din experienta problemelor tipice pt pajero diesel inclin sa cred ca este butonul care comanda bujiile sau macar releul acestora. Totusi mult mai usor avand in vedere ca nu este un buton montat de fabricant ar fi sa urmaresti firele decat sa ne dam noi cu parerea izmene pe calator dupa o poza fara nici o relevanta. Prea mult timp liber dauneaza mintii si asa odihnite. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marse Postat Iunie 14, 2010 Partajează Postat Iunie 14, 2010 Re: buton neidentificat Mare adevar graita' Flow. Dar din ce am mai vazut eu pe la alte Pajero, butonul din stanga poate sa comande: 1. proiectoare ( din ce se vede in poza, nu ai proiectoare de fabrica pentru ca nu vad butonul original); 2. o lampa de mers inapoi suplimentara; 3. bujiile; 4. orice altceva :top( hai ca la punctul asta te-am ajutat de te-am spart). Butonul din dreapta e aproape sigur pentru lampa de ceata. In UK e obligatorie lampa, in Japonia nu. De aici limpsa ei din fabrica. Sper ca am ajutat si eu cu oarece. Pentru manualul de utilizare: http://wssro.com/PajeroOwnersManual.pdf Scump si prost am tot vazut. Ieftin si bun NU EXISTA! :grin: Prahova 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
katlin Postat Iunie 15, 2010 Autor Partajează Postat Iunie 15, 2010 Re: buton neidentificat Va multumesc la toti,intr-adevar ala din dreapta-i ptr. lampa spate,ala din stg. ramane sa bajbai dupa fire sa vad unde duce; am crezut ca-i mai simplu sa intreb p'aci decat sa ma tavalesc pe sub bord:wink: Salutare si sper sa nu deranjez prea tare cu intrebarile,voi serciui forumul la maxim dar daca nu gasesc raspuns trebuie sa ma... suportati:tk Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate