vitalies Postat Decembrie 1, 2007 Partajează Postat Decembrie 1, 2007 BF-Goodrich au scos caucioace de noroi noi? # Krawler-inspired tread design with great looks and dual grooving pattern for incredible on-off road performance More transverse and linear flex zones across tread improves off-road traction Large sidewall lugs add muscle to the sidewall and improve traction in soft soil conditions † # Large and thick sidewall lugs increases sidewall strength New sidewall rubber compound is more resistant to cutting and tearing BFGoodrich Tires' TriGard, 3-ply construction has cords that are up to 33% stronger that increase sidewall strength† # New sizes that are up to 42 inches in diameter More sizes with 17 inch and larger rims Increased market coverage† Nu sunt trist - doar treaz... "Cel mai greu e sa cauti o pisica neagra, intr-o camera scufundata in intuneric… Mai ales daca acea pisica nici nu exista”- Confucius Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
MagnuM Postat Decembrie 1, 2007 Partajează Postat Decembrie 1, 2007 Nu sunt chiar noi! Au ceva timp de cand sunt in oferta BFG. :ce :3 :ce "Să faci 13 ani de temniţă pentru un popor de idioţi... D-asta numai eu am fost în stare..." - Petre Ţuţea Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
calinvas Postat Decembrie 2, 2007 Partajează Postat Decembrie 2, 2007 Am si eu o intrebare care ma chinuie. 1. Am inteles ca in Germania daca nu ai cauciucuri de iarna (exista o perioada specificata a anului ???) asigurarea nu accepta sa plateasca daunele. 2. Uneori Iarna la Granita daca nu ai cauciucuri de iarna nu te lasa sa iesi din Romania, mai precis sa intrii in Ungaria. (este legal ?) 3. Si de fapt intrebarea principala : Cauciucurile BFG MT sunt ALL SEASON , WINTER ????? Este specificat oficial acest lucru undeva??? Salutari, Calinvas http://bestwinch.ro/14-exemplu-de-montaj Trolii Kingone Trolii BestWinch Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Decembrie 2, 2007 Partajează Postat Decembrie 2, 2007 BFG le vinde pastea de vreo 3 ani ...:) consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gabitzu Postat Decembrie 2, 2007 Partajează Postat Decembrie 2, 2007 BFG le vinde pastea de vreo 3 ani ...:) alea pe care le vindea sunt Krawlerele, dupa care sunt inspirate astea. Jimny VVT, ex Toyota KZJ70 - "cand ma fac mare, imi iau Defender" Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
vitalies Postat Decembrie 2, 2007 Autor Partajează Postat Decembrie 2, 2007 gabitzu - :fk Nu sunt trist - doar treaz... "Cel mai greu e sa cauti o pisica neagra, intr-o camera scufundata in intuneric… Mai ales daca acea pisica nici nu exista”- Confucius Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gabitzu Postat Decembrie 3, 2007 Partajează Postat Decembrie 3, 2007 gabitzu - :fk OK, pot sa te intreb cu ce te-am suparat de dai cu degetul dupa mine? Nu cred ca ne-am intalnit sau ne cunoastem ca sa incercam chestii de genul asta. Tot ce am spus a fost ca intr-adevar, BFG-urile KM2 sunt relativ noi, si sunt noua generatie de MT, urmand BFG-urile MT KM, care le are tot forumistul pe masina. Numai ca profilul seamana cu al Krawlerului, care e cu totul altceva. Nu e atat de bun in noroi, dar e considerat cel mai bun cauciuc de rockcrawling. (Ma rog, urmeaza sa arate ce poate Nitto Grapplerul). Asa ca, poate imi explici si mie ce e cu chestia cu fk, ca nu m-am prins. Jimny VVT, ex Toyota KZJ70 - "cand ma fac mare, imi iau Defender" Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
vitalies Postat Decembrie 3, 2007 Autor Partajează Postat Decembrie 3, 2007 Scuza ma - acu m-am uitat mai atent e degetul mijlociu - am crezut ca e degetul mare si am intentinat sa fie in sustinere - mea culpa. E prea mica pictograma. Inca o data scuze. Nu sunt trist - doar treaz... "Cel mai greu e sa cauti o pisica neagra, intr-o camera scufundata in intuneric… Mai ales daca acea pisica nici nu exista”- Confucius Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
vitalies Postat Decembrie 3, 2007 Autor Partajează Postat Decembrie 3, 2007 Uite - se pare ca am nevoie de ochelari deja - am vrut sa arat ca mi-a placut postul tau si sa-ti multumesc pentru sustinere si m-am facut de cacao - scuze. Tot ce ai scris e mega corect. Nu sunt trist - doar treaz... "Cel mai greu e sa cauti o pisica neagra, intr-o camera scufundata in intuneric… Mai ales daca acea pisica nici nu exista”- Confucius Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Decembrie 3, 2007 Partajează Postat Decembrie 3, 2007 Scuza ma - acu m-am uitat mai atent e degetul mijlociu - am crezut ca e degetul mare si am intentinat sa fie in sustinere - mea culpa. E prea mica pictograma. Inca o data scuze. Sa cautam o pictograma cu degetul mai mare? :ga Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
vitalies Postat Decembrie 3, 2007 Autor Partajează Postat Decembrie 3, 2007 :ha lasa nenea Max ca-mi iau eu ochelari maaaari de tot :mrgreen: Nu sunt trist - doar treaz... "Cel mai greu e sa cauti o pisica neagra, intr-o camera scufundata in intuneric… Mai ales daca acea pisica nici nu exista”- Confucius Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate